Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / Rampage

  Gepost op do. 09 augustus, 2018, 09:15


  Dwayne Johnson, een gigantische zilverruggorilla en tal van andere genetisch gemanipuleerde reuzenbeesten die het op Chicago gemunt hebben: dat zijn de juiste ingrediënten voor een geslaagde filmavond!

  'Rampage' is een spectaculaire actiefilm, die naast Johnson met Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan en Malin Akerman kan rekenen op een topcast.

  Rampage is vanaf 12 september beschikbaar op 4K Ultra HD, 3D Blu-ray, Blu-ray, DVD en Video on Demand. Een must voor actieliefhebbers!

  SYNOPSIS
  Primatoloog Davis (Dwayne Johnson) heeft een diepe band met George, een intelligente zilverruggorilla. Wanneer een genetisch experiment van een bedrijf George en andere dieren in agressieve superwezens verandert, moet hij op zoek naar een tegengif. Alleen zo kan Davis een wereldwijde ramp voorkomen, en het afschrikwekkende beest redden dat ooit zijn vriend was.
 • Films en Series / Here and Now

  Gepost op wo. 25 juli, 2018, 18:59


  Here and Now is een splinternieuwe HBO - reeks ontstaan uit de koker van Alan Ball, de man achter reeksen zoals Six Feet Under en True Blood. In de serie volgen we een op het eerste gezicht doodgewone familie uit Portland, Oregon. Vader Greg (een geweldige Tim Robbins) en zijn vrouw Audrey (Holly Hunter) hebben drie geadopteerde kinderen met verschillende achtergronden en een biologische dochter. Wanneer een van de zoons vreemde visioenen krijgt en toenadering zoekt tot een psycholoog, dreigt het rustige leven van de familie Bayer - Boatwright overhoop gehaald te worden...

  Here and Now is vanaf 22 augustus beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  Op het eerste gezicht is de familie Bayer-Boatwright uit Portland, Oregon, het toonbeeld van een progressieve, etnisch diverse familie. Greg (Oscar®- en Golden Globe®-winnaar Tim Robbins) en zijn vrouw, Audrey (Oscar®-, Emmy®- en Golden Globe®-winnaar Holly Hunter) hebben drie geadopteerde kinderen uit verschillende landen en een biologische dochter. Maar we zien al gauw dat er barsten zitten in de façade van familiegeluk. Wanneer een van de zoons visioenen krijgt en een mystieke verbinding aangaat met een islamitische psycholoog die met zijn eigen demonen worstelt, dreigt het hele leven van de familie op zijn kop gezet te worden. Een serie van Oscar- en Emmy-winnaar Alan Ball.
 • Films en Series / Game Night

  Gepost op do. 19 juli, 2018, 16:36


  Iedereen kent ze wel: die iets té fanatieke spelers voor wie een gezelschapsspelletje of een quiz winnen een kwestie van leven en dood is. Max en Annie zijn zo'n koppel en samen met hun vrienden organiseren ze elke week een spelletjesavond. Wanneer Brooks, de succesvolle broer van Max, hen uitnodigt op zijn eigen moordspel vervaagt de grens tussen spel en werkelijkheid al snel...

  Jason Bateman, Rachel McAdams, Kyle Chandler en Jesse Plemons zijn de pionnen van dienst, in een regie van quizmasters John Francis Daley en Jonathan Goldstein (​Vacation). Game Night is vanaf 22 augustus beschikbaar op Blu-ray , DVD en Video on Demand. 

  SYNOPSIS
  Jason ­Bateman en Rachel ­McAdams spelen Max en Annie, wiens wekelijkse spelletjesavond extra spannend wordt als de broer van Max (Kyle ­Chandler) een moordspel organiseert dat een stuk echter wordt dan gepland.
 • Films en Series / The 15:17 to Paris

  Gepost op zo. 08 juli, 2018, 11:55


  Op 21 augustus 2015 stappen nietsvermoedende reizigers de Thalys - trein naar Parijs op. Onder hen drie jonge Amerikanen, wiens leven die dag voor altijd zou veranderen. Hollywoodicoon Clint Eastwood brengt deze bijzondere gebeurtenissen op aangrijpende wijze in beeld en schetst een beeld van de drie jonge helden, die met hun moedige actie de geschiedenisboeken ingaan.

  The 15:17 to Paris is vanaf 8 augustus beschikbaar op Blu-ray, DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  Op 21 augustus 2015 was de hele wereld in de ban van een verijdelde terroristische aanslag op Thalys-trein 9364 naar Parijs – een aanslag die werd voorkomen door drie dappere jonge Amerikanen. Regisseur Clint Eastwood brengt de levens van deze vrienden in beeld, van hun kindertijd tot de onwaarschijnlijke gebeurtenissen op die huiveringwekkende dag. Met vriendschap als hun sterkste wapen redden ze de levens van ruim 500 passagiers. Deze film, met de drie vrienden zelf in de hoofdrol, toont de buitengewone moed waarmee deze helden de aanslag wisten te voorkomen.
 • Films en Series / Ready Player One

  Gepost op zo. 01 juli, 2018, 09:08


  Het jaar 2045. Om aan het nakende einde van de wereld te ontsnappen, verliezen mensen zich in OASIS, een virtual reality universum waarin bijna alles mogelijk is. Ready Player One, gebaseerd op het gelijknamige boek, is een visueel spektakelstuk dat van het scherm spat!

  Regisseur Steven Spielberg trekt alle registers open en presenteert een universum om vingers en duimen bij af te likken. Talloze referenties naar de popcultuur passeren de revue, aan u om alle easter eggs te zoeken en te ontdekken!

  Ga mee op avontuur met Wade Watts en duik in de wereld van Ready Player One, vanaf 8 augustus beschikbaar op 4K Ultra HD, 3D Blu-ray, Blu-ray, DVD en Video on Demand!

  SYNOPSIS
  In deze scifi-film vol actie en avontuur neemt regisseur Steven Spielberg je mee naar het jaar 2045, waarin de ondergang van de wereld nabij is. Alle hoop is gevestigd op de OASIS, een fantastisch virtueel universum dat is gecreëerd door de briljante, excentrieke James Halliday. Na zijn dood wordt zijn gigantische fortuin nagelaten aan de eerste persoon die een digitale easter egg vindt die verstopt ligt in de OASIS. Een van de deelnemers aan deze jacht is de jonge, onwaarschijnlijke held Wade Watts, die terechtkomt in een duizelingwekkend avontuur vol mysteries en gevaar, in een wereld die de grenzen van de realiteit tart.
 • Events / Re: Crew 2

  Gepost op vr. 29 juni, 2018, 18:34
  Zal hem niet worden, is iets te warm weer.

  Ik ga dit weekend wel wat gamen, dus als je online bent, stuur ik je iets.
 • Films en Series / Beautiful Boy

  Gepost op vr. 22 juni, 2018, 19:33


  'Beautiful Boy', de langverwachte eerste Amerikaanse film van Belgische regisseur Felix van Groeningen kent een Belgische releasedatum. De film zal vanaf 21 november 2018 in de Belgische zalen te zien zijn.

  Synopsis:
  Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden.
  Maar hoe red je iemand die (misschien) niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? 'Beautiful Boy' vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

  In zijn Engelstalig debuut, verbaast regisseur Felix van Groeningen ('The Broken Circle Breakdown', 'De Helaasheid der Dingen') eens te meer met een ontroerende film over hoop en liefde. Hij kon daarvoor rekenen op topacteur Steve Carell ('The Big Short', 'Little Miss Sunshine') en rijzende ster Timothée Chalamet ('Call Me By Your Name', 'Interstellar'). Naast zijn trouwe bondgenoten, zoals cinematograaf Ruben Impens en editor Nico Leunen, werkte van Groeningen voor het eerst samen met Plan B Entertainment, het inmiddels legendarische productiehuis van Brad Pitt dat eerder al tekende voor moderne klassiekers als '12 Years a Slave', 'The Big Short' en 'Moonlight’.
 • Films en Series / Tomb Raider

  Gepost op wo. 13 juni, 2018, 17:01


  Vijftien jaar na haar laatste passage op het witte doek is Lara Croft terug, en hoe! De Zweedse schone Alicia Vikander (Ex Machina, The Danish Girl) kruipt deze keer in de huid van het iconische personage en gaat in Tomb Raider op zoek naar antwoorden op de mysterieuze verdwijning van haar vader.

  Tomb Raider is een spectaculaire actiefilm die van het scherm spat in ultrascherpe 4K UHD - kwaliteit! Bereid je voor op een spetterend avontuur in de jungle en geniet vanaf 18 juli van Tomb Raider op 3D Blu-ray, Blu-ray , 4K UHD, DVD en Video on Demand!

  SYNOPSIS
  Lara Croft (Alicia Vikander), de eigenzinnige en vrijgevochten dochter van een vermiste avonturier, is erop gebrand de mysterieuze dood van haar vader op te lossen. Gewapend met haar scherpe geest, blinde vertrouwen en koppige aard moet de dappere Lara tot het uiterste gaan tijdens een levensgevaarlijke reis naar onbekende plekken, en wordt ze uiteindelijk een echte tomb raider.