Open de deur naar Monsters Inc. in Kingdom Hearts III

Open de deur naar Monsters Inc. in Kingdom Hearts III

Nieuwe video onthult ook flitsende gevechten en niet eerder getoonde beelden van Toy Story en Tangled!Afgelopen weekend vond D23 Expo Japan plaats in Tokyo Disney Resorts. Tijdens dit speciale evenement van D23: The Official Disney Fan Club, verrasten Square Enix Ltd., en Disney de aanwezige Disney-fans met de aankondiging van een nieuwe wereld in KINGDOM HEARTS III die is gebaseerd op de Disney•Pixar-film Monsters, Inc.

Tijdens de Expo werden twee nieuwe trailers onthuld die kijkers een blik gunnen op de gevaren en geneugten van deze klassieke animatiefilm. De trailers tonen onder andere hoe Sora, Donald en Goofy in monsters transformeren om niet op te vallen in het stadsbeeld van Monstropolis.
Tijdens hun epische avonturen, bundelen Sora en zijn metgezellen hun krachten met Mike Wazowski en James P. "Sulley" Sullivan, met een speciale gastrol voor Boo. De doorgewinterde bangmakers Mike en Sulley gebruiken angstaanjagende acties en speciale combinatie-aanvallen om met hun vijanden af te rekenen.

SQUARE ENIX onthulde ook nieuwe filmscčnes en gameplay van de op Toy Story geďnspireerde wereld, Disney-prinses Rapunzel (Tangled) als teamlid, spectaculaire Keyblade-transformaties, een linksysteem met Ariel (The Little Mermaid) en de terugkeer van Dream Eater Meow Wow en KINGDOM HEARTS-schurken Marluxia en Vanitas.Fans werden ook getrakteerd op een tweede trailer die een mysterieuze uitwisseling tussen Riku en King Mickey toonde en de nieuwe themasong “Don’t Think Twice” introduceerde, gezongen door de internationale sensatie Hikaru Utada.

Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III
Release
di 29 jan, 2019
Genre
JRPG
Platform
ps4
Uitgever
Square Enix
Ontwikkelaar
Square Enix

Steun playstationclan.be