Nieuwe trailer verschenen van Monster Energy Supercross

Nieuwe trailer verschenen van Monster Energy Supercross

Milestone onthult met veel plezier de gloednieuwe trailer van Monster Energy Supercross - The Official Videogame, voor een eerste, uitgebreide blik op deze titel.In deze trailer zie je de officieel gelicenseerde content van de game: de beste coureurs van zowel de 250SX- als 450SX-klasse, de officiŽle motors en alle iconische tracks van het Monster Energy Supercross Season 2017.
 
De trailer begint met Angel Stadium in Anaheim, waar 450SX-atleten als Chad Reed, Cooper Webb, Ryan Dungey, Marvin Musquin en Ken Roczen strijden om de top van het klassement. Na Anaheim is het de beurt aan de 250SX East-klasse in Lucas Oil Stadium te Indianapolis: Adam Cianciarulo maakt zich los uit de groep voor een felle strijd tegen Joey Savargy. Terwijl de 450SX-klasse de strijd voortzet in het U.S. Bank Stadium van Minneapolis, racen coureurs van de 250SX West-klasse door het University of Phoenix Stadium in Arizona. De Daytona-track in Florida is de volgende beproeving voor 450SX-racers, die door het regenachtige weer nog een extra uitdaging het hoofd moeten bieden. De competitie eindigt in het Sam Boyd Stadium van Las Vegas, waar de finalisten razendsnel naar de finish crossen. Wie zal er winnen?

Dit is slechts een voorproefje van de vele content in de game. Het spannendste en spectaculairste off-road motorrace kampioenschap ter wereld komt als nooit eerder tot leven in Monster Energy Supercross Ė The Official Videogame, inclusief innovatieve parkoersontwerpen in herkenbare, prestigieuze stadions. Milestone heeft alles op alles gezet om de authentieke sfeer van de Supercross-evenementen over te brengen, en dit gecombineerd met een diepgaande studie van de technische aspecten om alle fans een meeslepende ervaring van topniveau te leveren.

Monster Energy Supercross - The Official Videogame

Monster Energy Supercross - The Official Videogame
Release
di 13 feb, 2018
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Feld Entertainment
Ontwikkelaar
Milestone

Steun playstationclan.be