Planet of the Eyes

In Planet of the Eyes ben je gestrand op een planeet vol ogen. Met onze eigen twee ogen keken we wat het eindresultaat oplevert.De geteste versie is de PS4 versie.

Verhaal


Gestrand op een vreemde planeet moet jij, als robotje, een weg zoeken doorheen obstakels. Als dat maar goed afloopt!
Veel verhaal is er niet te verkennen, en dat wordt grotendeels verteld door audiotapes die je vindt doorheen de levels.

Gameplay


Deze game is een 2D-platformer die af en toe een minipuzzeltje integreert in zijn gameplay. Je moet een weg zoeken doorheen vreemd ogende planten en andere wezens, vallende obstakels vermijden, occasioneel een voorwerp verslepen, en vooral oppassen van bewegende of vallende platformen. Dit is een notendop waar het in deze game om draait. De puzzels op zich zijn wel steeds goed gevonden, maar stellen onze grijze masse niet echt op de proef.Graphics & Sound


De pluspunten van deze game zijn zonder meer de audiovisuele kwaliteit, de meenemende soundtracks, een mooi kleurenpalet dat voortdurend afwisselt in variëteit, en dat alles zit mooi in elkaar verweven.

Conclusie


Zoals je al merkt is dit één van de kortere reviews, en dat is ook logisch aangezien het gaat over een game waarvoor je een dik uurtje nodig hebt om de eindgeneriek te bekijken. De game kost nieuw € 9,99 - voor Plus leden € 7,99 - en dat moest zeker niet meer zijn. De fan van indie-games heeft hier een korte hap om even zijn tanden in te zetten.

Pluspunten


  • De sfeer


Minpunten


  • Weinig verhaal en variëteit in gameplay
Reviewer: Heer_Vonck

Score

Verhaal
4/10
Gameplay
7/10
Grafisch
8/10
Geluid
8/10
Duur
3/10

Planet of the Eyes

Release
di 12 sep, 2017
Genre
2D Sidescroller
Platform
ps4
Uitgever
Cococucumber
Ontwikkelaar
Cococucumber

Score

Verhaal
4/10
Gameplay
7/10
Grafisch
8/10
Geluid
8/10
Duur
3/10