Reviews

  • 72

    Raiders of the Broken Planet

    Review geschreven door xXiNiXx op di. 17 oktober, 2017, 11:22 - 0 Comments
    ps4 Er is een planeet kapot en een groepje raiders snelt te hulp. De intro en een proloog kan je trouwens gratis spelen en voor de eerste vier missies betaal je slechts 10 euro.
  • 92

    South Park: The Fractured But Whole

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 16 oktober, 2017, 13:00 - 0 Comments
    ps4 Het is al meer dan drie jaar geleden dat we The Stick of Truth voorgeschoteld kregen. Menig 'South Park'-fan zit al een tijdje uit te kijken naar het vervolg van deze turn-based RPG. Wij kregen The Fractured But Whole onder onze neus geschoven, en hier kan je onze mening lezen!
  • 73

    Blue Reflection

    Review geschreven door JohnCena op wo. 11 oktober, 2017, 16:20 - 0 Comments
    ps4 Kan je maar geen genoeg krijgen van Japanse RPG’s en ben je op zoek naar een old-school turn-based game met in de hoofdrol jonge schoolgaande meisjes? Lees dan zeker onze review over Blue Reflection!
  • 85

    FIFA 18

    Review geschreven door JohnCena op wo. 11 oktober, 2017, 09:49 - 0 Comments
    ps4 Voetballiefhebbers, verenigt u, want daar is EA Sports opnieuw met zijn nieuwste iteratie uit de FIFA-reeks: FIFA 18. Benieuwd naar wat er dit jaar is veranderd? Lees het in onze review.
  • 89

    Middle-earth: Shadow of War

    Review geschreven door Kenneth op di. 10 oktober, 2017, 17:46 - 0 Comments
    ps4 Middle-earth: Shadow of Mordor groeide eerder onverwacht uit tot een topper. Dat was vooral te danken aan het uitgekiemde Nemesis-systeem dat deze avonturengame in een open wereld een aangename twist gaf. De missie van Middle-earth: Shadow of War was dus duidelijk: beter doen dan zijn voorganger door het Nemesis-systeem nog meer uit te bouwen. Of dat gelukt is, lees je in deze review.
  • 78

    The LEGO Ninjago Movie Video Game

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 07 oktober, 2017, 15:17 - 0 Comments
    ps4 Onze ninja-vrienden hebben al enkele malen ons PS Vita onveilig gemaakt. Nu, met de release van hun film, maken zij de overstap naar de grote broer. Lees hier onze ervaringen!
  • 80

    Project Cars 2

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 01 oktober, 2017, 16:37 - 0 Comments
    ps4 Na het geweldige Project Cars komt Slightly Mad Studios nu met Project Cars 2. Wij zochten uit of het vervolg net zo goed is als zijn voorganger.
  • 72

    Baja: Edge of Control HD

    Review geschreven door JohnCena op do. 28 september, 2017, 18:46 - 0 Comments
    ps4 Al lang geen racegame meer onder handen genomen die het niet al te serieus neemt? Heb je ook zo genoten van de baja-races in DiRT 4? Dan is er goed nieuws, want THQ Nordic komt na maar liefst negen jaar af met een PS4 HD-versie van diens Baja: Edge of Control.
  • 89

    Dishonored: Death of the Outsider

    Review geschreven door Kenneth op di. 26 september, 2017, 09:30 - 0 Comments
    ps4 Uitbreidingen van games op de markt brengen die een eigen leven beginnen te leiden, dat is tegenwoordig een populaire manier om het onderste uit de kan te halen van een gameserie. Destiny 2 en Uncharted: The Lost Legacy zijn maar enkele recente voorbeelden en nu is het de beurt aan Dishonored.
  • 88

    NBA 2K18

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 25 september, 2017, 18:41 - 0 Comments
    ps4 Zoals elk jaar komt 2K in de maand september met hun NBA-game op de proppen. Wij noteren voor dit jaar NBA 2K18 en wij hebben hem aan de tand gevoeld.
  • 72

    NBA Live 18

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 24 september, 2017, 21:31 - 0 Comments
    ps4 Na een jaar afwezigheid stapt EA dit jaar op het hardwood met NBA Live 18. De grote vraag is echter, hebben we hier te maken met een slam dunk of een dikke knieval en verlies je bijgevolg het respect voor deze game? Wij zochten het uit!
  • 60

    Planet of the Eyes

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 23 september, 2017, 20:37 - 0 Comments
    ps4 In Planet of the Eyes ben je gestrand op een planeet vol ogen. Met onze eigen twee ogen keken we wat het eindresultaat oplevert.
  • 76

    Pro Evolution Soccer 2018

    Review geschreven door JohnCena op wo. 20 september, 2017, 13:20 - 0 Comments
    ps4 De geschiedenis der games zit volgepropt met releases van sportspellen, waar ook Konami’s Pro Evolution Soccer nog altijd toebehoort. Het heeft duidelijk nog altijd de strijd tegen EA’s FIFA niet opgegeven, want daar is Pro Evolution Soccer 2018!
  • 80

    Sparc

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 19 september, 2017, 19:16 - 0 Comments
    ps4 Sparc is een VR-game die je doet denken aan pingpong, maar met een hoek af. Is het de moeite om onze massieve bril op te zetten of niet?
  • 77

    Marvel VS Capcom INFINITE

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 18 september, 2017, 17:00 - 0 Comments
    ps4 Een vechtreeks waarbij de helden van Marvel en de hoofdpersonages van Capcom het opnemen tegen een hele reeks slechteriken. Dat kan niet mis gaan! Toch?
  • 71

    WRC7

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 17 september, 2017, 10:33 - 0 Comments
    ps4 Wij vlogen met WRC 7 over de meest stoffige, besneeuwde en natte wegen die men in de WRC kent om te kijken hoe deze game het er vanaf brengt.
  • 70

    Resident Evil: Revelations - PS4

    Review geschreven door JohnCena op za. 16 september, 2017, 18:45 - 0 Comments
    ps3 Capcom is bezig aan een remonte dankzij Resident Evil 7 en probeert nu daarvan te profiteren door enkele oudere games nieuw leven in te blazen. Deze keer is het de beurt aan Resident Evil Revelations, dat na een heruitgave op PS3 nu ook beschikbaar is op PS4.
  • 88

    Destiny 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 14 september, 2017, 06:57 - 0 Comments
    ps4 De meningen destijds van Destiny waren op z'n minst verdeeld te noemen. Voor sommige gamers was het een supergame, voor anderen was het een shooter om snel te vergeten. Hoe doet de ontwikkelaar Bungie het met hun herexamen?
  • 87

    Madden NFL 18

    Review geschreven door JohnCena op di. 12 september, 2017, 14:20 - 0 Comments
    ps4 EA wist wat het na vorig jaar kon verbeteren aan hun immens populaire Madden NFL-serie en stoomde deze net op tijd klaar voor het begin van het nieuwe American Football-seizoen. Wij waren benieuwd of onze feedback de andere kant van de oceaan had weten te bereiken.
  • 66

    Life is Strange: Before the Storm

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 10 september, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 In deze prequel neemt Chloe, de vriendin van Max, de hoofdrol op en ontdekken we wat er zich in haar leven afspeelt voordat Max terugkeert naar Arcadia. Is het de moeite om haar avonturen te volgen of niet? Dat lees je hier!
  • 80

    ARK: Survival Evolved

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 08 september, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 ARK is eindelijk officieel uitgebracht! Was de twee jaar durende early access de moeite of niet? Dat lees je hier!
  • 70

    Observer_

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 06 september, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Observer_ is een horrorgame die zich afspeelt zo'n 60 jaar in de toekomst. Doet deze game ons huiveren en trillen of niet? Dat lees je hier!
  • 93

    Uncharted: The Lost Legacy

    Review geschreven door Kenneth op di. 05 september, 2017, 13:30 - 0 Comments
    ps4 Met Uncharted 4: A Thief's End dachten velen onder ons dat het doek gevallen was over de Uncharted-reeks, maar wat blijkt, A thief's End was louter het afscheid van Nathan Drake, het meest geliefde personage uit de reeks. Uncharted gaat voor de moment gewoon voort en deze keer krijgen enkele vrouwen uit de reeks de kans om te schitteren in hun eigen avontuur.
  • 78

    The Incredible Adventures of Van Helsing II

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 03 september, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Enkele maandjes geleden konden we de Extended Edition spelen van het ongelooflijke avontuur van Van Helsing. Recent werd ook het tweede deel gelanceerd. Lees hier onze indrukken van dit vervolg!
  • 85

    F1 2017

    Review geschreven door JohnCena op za. 02 september, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 De Formule 1 is een sport die wordt gerund door rijken en enkel weggelegd is voor de rijken. Of toch niet? Sinds Codemasters de licentie op de autosport wist binnen te rijven, wordt ook het plebs terug elk jaar verwend. We waren dan ook benieuwd welke verbeteringen men ten opzichte van F1 2016 had weten door te voeren.
  • 81

    Lawbreakers

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 24 augustus, 2017, 08:00 - 0 Comments
    ps4 Lawbreakers verscheen onder de radar plots in onze PlayStation Store. Downloaden of niet? Ons verdict lees je hier.
  • 80

    Yakuza Kiwami

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 22 augustus, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Naar aanleiding van het tienjarig bestaan heeft de eerste Yakuza een opwaardering gekregen. Ben je klaar voor Yakuza Kiwami?
  • 80

    Cities Skylines

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 21 augustus, 2017, 14:00 - 0 Comments
    ps4 In Cities Skylines ben je burgemeester van je eigen stad. Leg je de nadruk op groene energie? Wat is je beleid ten opzichte van marihuana? Kom hier te weten hoe het regeren ons vergaat!
  • 71

    Sine Mora EX

    Review geschreven door JohnCena op do. 17 augustus, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Liefhebbers van 'shoot ‘em up'-games worden verwend, want Sine Mora (dat in 2012 het genre terug wat leven in blies) kent na een release op quasi elk platform nu ook een heruitgave op PlayStation 4 onder de naam Sine Mora EX.
  • 85

    Agents of Mayhem

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 15 augustus, 2017, 09:00 - 0 Comments
    ps4 Van de makers van Saints Row is er nu een nieuwe IP beschikbaar! Maak je borst maar nat en strijk wat gel in je haar, want hier komen de Agents of MAYHEM!

Steun playstationclan.be