Reviews

  • 70

    Let Them Come

    Review geschreven door JohnCena op wo. 13 december, 2017, 14:11 - 0 Comments
    ps4 Aliens en machinegeweren; het is een gouden combo die al voor meerdere geslaagde videogames (waaronder Duke Nukem) wist te zorgen. Slaagt ook het kersverse Let Them Come er op onze PlayStation 4 in voor het nodige vertier te zorgen? Wij zochten het met een gigantisch arsenaal aan wapens uit!
  • 65

    Surf World Series

    Review geschreven door JohnCena op zo. 10 december, 2017, 09:33 - 0 Comments
    ps4 We hebben Tony Hawk voor de skateboarders, er was Mat Hofmann voor de BMX’ers en de surfers, die hadden vijftien jaar geleden de elfvoudig wereldkampioen Kelly Slater. Na jaren van afwezigheid krijgen we eindelijk met Surf World Series nog eens een surfgame voorgeschoteld, maar was dat ook nodig?
  • 84

    A Hat In Time

    Review geschreven door Kenneth op vr. 08 december, 2017, 13:54 - 0 Comments
    ps4 Indiegames bewijzen steeds vaker en vaker dat ze een mooie aanwinst zijn voor het gamelandschap, vooral omdat ze enkele gameplaygenres aanraken waar de blockbustergames al lang niet meer komen. Soms keren deze Indies terug in de tijd, en dat is zeker het geval bij A Hat in Time. Het geeft 3D-platforming de centrale plaats die het in een vorig tijdperk lang heeft behouden.
  • 83

    Skyrim VR

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 07 december, 2017, 18:31 - 0 Comments
    ps4 Na de uitgave op PS4 komt Skyrim ook naar de virtuele realiteit. Schreeuwden wij luid Fus-Ro-Dah of struikelden we over de kabels? Dat lees je hier!
  • 69

    DOOM VFR

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 07 december, 2017, 18:30 - 0 Comments
    ps4 DOOM is back! En hoe! Deze maal worden we getrakteerd op een heus VR-avontuur. Is het de moeite om onze bril af te stoffen of niet? Dat lees je hier!
  • 83

    Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 05 december, 2017, 08:39 - 0 Comments
    ps4 Ook Marvel's Guardians of the Galaxy ontkomt niet aan de Telltale-franchise. Maak je maar al klaar voor een knotsgek avontuur!
  • 71

    Outcast: Second Contact

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 04 december, 2017, 18:48 - 0 Comments
    ps4 Outcast: Second Contact is een grondige opwaardering van Outcast, dat reeds verscheen in 1999. Is deze avonturengame genoeg bijgeschaafd of niet? Dat lees je hier!
  • 78

    Hellblade: Senua's Sacrifice

    Review geschreven door JohnCena op ma. 04 december, 2017, 18:34 - 0 Comments
    ps4 Verhaalgedreven games waren ooit niet weg te denken uit de releaselijsten, maar tegenwoordig lijkt elke uitgever een multiplayer-modus te eisen om de levensduur van hun product te verlengen en extra geld in het laatje te brengen. Gelukkig zijn er nog ontwikkelaars als Ninja Theory die het op eigen houtje willen proberen met een singleplayer game als Hellblade: Senua’s Sacrifice.
  • 78

    The Sims 4

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 03 december, 2017, 20:58 - 0 Comments
    ps4 Hoe moeilijk kan het zijn om controle te nemen over iemands leven, of zelfs een volledig gezin? Wanneer je hun doen en laten kan manipuleren is alles een eitje. Toch?! We ondervonden het aan den lijve met deze Sims 4!
  • 77

    LEGO Marvel Super Heroes 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 03 december, 2017, 09:32 - 0 Comments
    ps4 Vele helden, maar ook boeven uit het Marvel-universum maken hun opwacht in deze LEGO Marvel Super Heroes 2!
  • 73

    .hack//G.U. Last Recode

    Review geschreven door Kenneth op za. 25 november, 2017, 18:18 - 0 Comments
    ps4 De '.hack//G.U.'-serie viert zijn vijftienjarige bestaan, en Bandai Namco bewijst een laatste eer aan hun trilogie door een geüpgradede versie uit te brengen op de PS4. Daarbovenop voegen ze nog een vierde, maar weliswaar kort hoofdstukje toe om het geheel af te sluiten. Of dat reden genoeg is om je opnieuw te begeven naar deze virtuele wereld, dat lees je in deze review.
  • 86

    Star Wars Battlefront II

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 23 november, 2017, 16:35 - 0 Comments
    ps4 Star Wars Battlefront II kreeg nog voor de release een donkere schaduw over zich heen. Was al die commotie omtrent microtransacties terecht of niet? Dat lees je hier!
  • 83

    L.A. Noire

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 22 november, 2017, 14:46 - 0 Comments
    ps4 L.A. Noire is een cultklassieker die zijn intrede doet op onze PS4. Is de overstap de moeite, of niet? Dat lees je hier!
  • 80

    Just Dance 2018

    Review geschreven door JohnCena op ma. 20 november, 2017, 21:22 - 0 Comments
    ps4 Klaar om je danspasjes bij te schaven en zoals elk jaar opnieuw de nieuwste Just Dance-game in huis te halen? Of is 2018 het jaar waarbij het echt totaal overbodig is om Ubisofts dansspel in huis te halen? Kom het te weten en Moonwalk samen met ons door de review.
  • 62

    Sonic Forces

    Review geschreven door JohnCena op zo. 19 november, 2017, 21:45 - 0 Comments
    ps4 SEGA-mascotte Sonic maakt al enkele generaties aan consoles en ook andere platformen onveilig, maar slaagde er sinds zijn retro-hoogdagen niet meer in te overtuigen. Misschien heeft hij meer succes dit jaar met Sonic Forces?
  • 55

    Ben 10

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 19 november, 2017, 13:31 - 0 Comments
    ps4 Ben 10 is al enkele jaren een succesvolle tekenfilmreeks, met zelfs enkele spin-offs. Ben komt ons nu bezoeken op de PS4, maar is zijn aanwezigheid wel gewenst?
  • 79

    Need for Speed Payback

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 17 november, 2017, 15:38 - 0 Comments
    ps4 Need for Speed Payback was al een hele tijd aangekondigd en zoeft nu naar onze consoles. Onze ervaringen in Fortune Valley lees je hier!
  • 88

    Wolfenstein 2: The New Colossus

    Review geschreven door xXiNiXx op do. 16 november, 2017, 10:45 - 0 Comments
    ps4 Drie jaar geleden mochten we genieten van de reboot van Wolfenstein. The New Order werd goed ontvangen door critici en kreeg goede scores. Of het vervolg The New Colossus even goed is, lees je hier.
  • 58

    Rugby 18

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 13 november, 2017, 20:25 - 0 Comments
    ps4 Denk je aan rugby, dan denk je vanzelf aan stoere mannen met afgescheurde oren. Wij pakten onze digitale bal, beschermden onze oren, en betraden het veld.
  • 68

    Spintires: Mudrunner

    Review geschreven door JohnCena op zo. 12 november, 2017, 16:57 - 0 Comments
    ps4 Het simulatorgenre is dankzij games als Farming Simulator (en idiotere titels als I am Bread en Goat Simulator) aan een opmars bezig. Tot de interessante pc-titels behoorde in het verleden onder meer Spintires. Met Spintires MudRunner krijgen we nu een eerst iteratie voor de PlayStation 4. Benieuwd waar de titel om draait? Lees dan onze review.
  • 86

    Call of Duty: WWII

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 11 november, 2017, 21:51 - 0 Comments
    ps4 Jaarlijks is het uitkijken naar de nieuwe Call of Duty. Dit jaar heeft het zijn futuristische setting ingeruild voor een meer geschiedkundige setting, want we keren terug naar de roots, naar de loopgraven van WWII!
  • 79

    Little Nightmares: The Hideaway DLC

    Review geschreven door Kenneth op za. 11 november, 2017, 13:52 - 0 Comments
    ps4 De 'Secrets of The Maw'-uitbreiding voor Little Nightmares gaat na lang wachten eindelijk verder. Of de redding van The Runaway Kid al dan niet dichterbij komt, zie je in dit nieuwe level getiteld The Hideaway.
  • 71

    Syndrome

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 05 november, 2017, 12:29 - 0 Comments
    ps4 Deze game is al een jaartje beschikbaar op PC, en komt ons nu de huiver op het lijf jagen via onze PS4!
  • 78

    Wuppo

    Review geschreven door Kenneth op za. 04 november, 2017, 21:05 - 0 Comments
    ps4 Wat gebeurt er als je een tweekoppig, Nederlands team laat samenwerken in een gamestudio met de naam Knuist en Perzik? Neen, het is geen grap, want deze vraag heeft wel degelijk een antwoord. Je krijgt dan het komische spelletje Wuppo! Of deze 2D-sidescroller net zo charmant is als de titel doet klinken, dat lees je in deze review.
  • 92

    Assassin's Creed: Origins

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 01 november, 2017, 21:17 - 0 Comments
    ps4 Vorig jaar trakteerde Ubisoft ons niet op een nieuwe iteratie van de Assassin's Creed reeks, maar kozen ze voor een jaartje rust en bezinning. Heeft deze pauze de reeks goed gedaan of niet? We mochten het aan den lijve ondervinden!
  • 74

    Elex

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 29 oktober, 2017, 14:21 - 0 Comments
    ps4 Elex is een scifi-avontuur dat zich afspeelt op een vreemde planeet. Onze ervaringen lees je hier!
  • 75

    The Evil Within 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 29 oktober, 2017, 14:13 - 0 Comments
    ps4 Na het avontuur in Beacon, uit de eerste Evil Within, gaat Sebastian terug in STEM. Deze keer voor persoonlijke redenen ...
  • 73

    Numantia

    Review geschreven door Kenneth op za. 28 oktober, 2017, 16:23 - 0 Comments
    ps4 Nog eens lekker strategisch aan de slag gaan met de Oude Romeinen en hun tijdsgenoten, het lijk haast gamen uit een vorig tijdperk. Numantia keert nog eens terug op dat principe en wij zochten uit of het kan concurreren met die oude bekenden zoals Rome: Total War, Civilazation, en andere strategiegames.
  • 53

    WWE 2K18

    Review geschreven door JohnCena op do. 26 oktober, 2017, 10:48 - 0 Comments
    ps4 De Amerikaanse worstelsport WWE is één en al show, maar wordt na al die jaren nog steeds door een groot aantal fans geliefd. De constante strijd tussen heel en face (goed tegen slecht) zorgt ook dit jaar er opnieuw voor dat ontwikkelaar Yuke’s een game kan afleveren en introduceert WWE 2K18. Na een minder geslaagde editie vorig jaar waren we dan ook benieuwd of 2K er de zweep had opgelegd of niet.
  • 72

    ECHO

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 23 oktober, 2017, 18:52 - 0 Comments
    ps4 Echo is een scifi-avontuur dat zich afspeelt in een onbekende toekomst. Is men in staat om de doden terug tot leven te wekken in deze tijd? We komen er achter in Echo!

Steun playstationclan.be