Reviews

  • 72

    State of Mind

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 16 augustus, 2018, 11:21 - 0 Comments
    ps4 Velen onder ons vragen zich misschien af hoe ons leven er zal uitzien binnen drie decennia? Veel films en games helpen ons om over dat onderwerp te fantaseren en met State of Mind krijgen we wederom een indruk van de nabije toekomst. Of Daedalic Entertainment's visie de moeite waard is om te bekijken, lees je hier.
  • 70

    Aces Of The Luftwaffe - Squadron

    Review geschreven door JohnCena op ma. 13 augustus, 2018, 10:33 - 0 Comments
    ps4 We hebben onze voorliefde voor SHMUPS (kort voor shoot-em up games) al meermaals verkondigd en zijn dan ook blij dat kleine indiegame-ontwikkelaars de nodige tijd en fondsen blijven uittrekken om ons nieuwe games voor te schotelen. Nieuw sinds eind vorige maand: Aces of the Luftwaffe – Squadron.
  • 60

    Tempest 4000

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 05 augustus, 2018, 19:52 - 0 Comments
    ps4 Met Tempest 4000 gaan we terug in de tijd en wanen we ons opnieuw in het Ataritijdperk. Is deze Tempest 4000 nog relevant of niet? Dat lees je hier!
  • 82

    LEGO The Incredibles

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 25 juli, 2018, 22:34 - 0 Comments
    ps4 Met de komst van de tweede animatiefilm over de superheldenfamilie kan een LEGO-interpretatie niet uitblijven. Hierbij volgt onze review van LEGO The Incredibles!
  • 74

    MXGP PRO

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 23 juli, 2018, 22:10 - 0 Comments
    ps4 Modder en motoren ... Dat kan maar één ding betekenen. Er is een nieuwe MXGP! Wij gingen aan de slag met MXGP Pro en dit zijn onze bevindingen.
  • 52

    New Gundam Breaker

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 21 juli, 2018, 10:14 - 0 Comments
    ps4 Deze New Gundam Breaker legt het strijdveld in de middelbare school. Is jouw innerlijke tiener er klaar voor?
  • 92

    The Crew 2

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 15 juli, 2018, 11:34 - 0 Comments
    ps4 Ter land, ter zee en in de lucht. We hebben het hier niet over een Nederlands tv-programma maar over The Crew 2. Hier lees je onze mening over deze alle terrein racegame.
  • 84

    Yoku’s Island Express

    Review geschreven door JohnCena op zo. 15 juli, 2018, 11:25 - 0 Comments
    ps4 Het wordt met de jaren lastiger voor game-ontwikkelaars om origineel uit de hoek te komen, maar Villa Gorilla doet met Yoku’s Island Express toch een poging en vernieuwt door het platformgenre te mixen met, jawel, pinball! Een geslaagde combo?
  • 75

    Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 13 juli, 2018, 11:11 - 0 Comments
    ps4 Het is een mode om PS3-parels om te toveren tot geremasterde versies op de huidige consoles. Red Faction Guerilla vervoegt het lijstje, en onze indrukken kan je hier lezen.
  • 86

    Prey - Mooncrash DLC

    Review geschreven door Kenneth op di. 03 juli, 2018, 22:32 - 0 Comments
    ps4 Sinds mensenheugenis willen we met z’n allen graag naar de maan vliegen, maar wat doe je dan als het daar uiteindelijk geïnfesteerd blijkt met een buitenaardse Typhon-plaag. Juist ja, je maakt je vliegensvlug uit de voeten. Hoe je dat best doet, kom je te weten in de Mooncrash-DLC van Prey.
  • 72

    Unravel 2

    Review geschreven door JohnCena op di. 03 juli, 2018, 17:55 - 0 Comments
    ps4 EA wist tijdens E3 met maar weinig verrassingen op de proppen te komen, maar zorgde wel voor een moment van vreugde door de release van Unravel 2 uit het niets aan te kondigen. Wij gingen meteen met het sprookjesverhaal aan de slag en penden ons verdict neer.
  • 45

    One Piece: Grand Cruise

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 02 juli, 2018, 10:37 - 0 Comments
    ps4 Ben je klaar om samen met Luffy de wateren te veroveren?
  • 20

    Tennis World Tour

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 25 juni, 2018, 20:59 - 0 Comments
    ps4 Tennis World Tour is één van de weinige tennisgames die we hebben op de Playstation 4. Maar is dit ook een game, set en match?
  • 75

    MotoGP 18

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 25 juni, 2018, 20:37 - 0 Comments
    ps4 Een nieuw MotoGP-seizoen brengt ook een nieuwe game met zich mee. Wij schrijven voor dit jaar MotoGP 18 op.
  • 77

    Vampyr

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 18 juni, 2018, 21:56 - 0 Comments
    ps4 Vampyr is de laatste game van DONTNOD. Doet het ons denken aan hun vorige culthit Remember Me of niet, dat lees je hier!
  • 68

    Onrush

    Review geschreven door JohnCena op ma. 18 juni, 2018, 09:26 - 0 Comments
    ps4 Het hoeven niet altijd racing games te zijn waarbij je quasi genoodzaakt bent een stuurwielsetup en bijhorende stoel aan te schaffen om van te kunnen genieten, toch? Codemasters slaat voor een keer een andere weg in en introduceert met Onrush hun visie op hoe een meer op arcade gerichte racing game er zou moeten uitzien.
  • 80

    Hitman Definitive Edition

    Review geschreven door Kenneth op di. 12 juni, 2018, 13:49 - 0 Comments
    ps4 Hoera! Hitman 2 is zopas aangekondigd, en wie de boot gemist heeft, kan zich met de recent verschenen Definitive Edition van Hitman volledig inwerken in de leefwereld van een huurmoordenaar. De ideale moment dus om even een compilatie te maken van Agent 47's eerste wereldreis.
  • 70

    I Hate Running Backwards

    Review geschreven door JohnCena op zo. 10 juni, 2018, 20:27 - 0 Comments
    ps4 Het hoeven niet altijd AAA-titels te zijn die voor het nodige speelplezier zorgen. Af en toe een klein spelletje tussendoor kan ook deugd doen. Met die gedachtegang brengt Devolver Digital ‘I Hate Running Backwards’ voor PS4; een game die evengoed op je smartphone zou kunnen staan, maar niettemin ook in de huiskamer blijkt te passen.
  • 61

    Shaq Fu: A Legend Reborn

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 10 juni, 2018, 09:39 - 0 Comments
    ps4 Shaquille O’Neal, de oud NBA-ster, heeft na Shaq Fu uit 1994 een nieuwe game op zijn naam staan. Kan Shaq Fu: A Legend Reborn ons het barslechte Shaq Fu van destijds doen vergeten?
  • 64

    Agony

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 10 juni, 2018, 09:36 - 0 Comments
    ps4 Heb je je ooit al afgevraagd hoe het zou zijn in de hel? Speel dan even Agony met ons mee...
  • 68

    Pure Farming 2018

    Review geschreven door Vinsanity op wo. 06 juni, 2018, 21:52 - 0 Comments
    ps4 Iedereen kent het, het platteland. Maar wat doen al die boeren toch? Zijn ze de hele tijd opzoek naar vrouwen (Boer zoekt vrouw) of is het 24/7 heel hard werken? Daar gaan we achter komen in de simulatiegame Pure Farming 2018!
  • 80

    Dark Souls Remastered

    Review geschreven door Kenneth op di. 05 juni, 2018, 09:37 - 0 Comments
    ps4 “Praise the Sun” weergalmt weer door de digitale fora van menig gamesite. Dan hebben we het natuurlijk niet over het mooie weer van de voorbije dagen maar over het mantra van Dark Souls, een hardcore actie-RPG die nu opnieuw wordt uitgebracht in een geremasterde versie.
  • 78

    Aragami - Nightfall DLC

    Review geschreven door Kenneth op di. 05 juni, 2018, 09:35 - 0 Comments
    ps4 Aragami, een sluipgame met een retrogevoel, dateert intussen alweer van oktober 2016, maar kijk, het is blijkbaar nooit te laat om nog DLC uit te brengen ... of toch?!
  • 71

    Space Hulk: Deathwing

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 03 juni, 2018, 09:09 - 0 Comments
    ps4 Warhammer 40k is een universum dat al enkele decennia standhoudt. De setting is de verre toekomst, een tijd waarin technologie, geloof, dictatuur en vooral oorlog, samenkomen.
  • 73

    Sega Mega Drive Classics

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 30 mei, 2018, 13:47 - 0 Comments
    ps4 Op de Playstation 3-console kwam SEGA al met een resem klassiekers op de proppen. Recentelijk hebben ze dat procéde herhaald voor de current gen, waarvan je hier onze bevindingen kan lezen.
  • 74

    Forgotton Anne

    Review geschreven door JohnCena op di. 22 mei, 2018, 11:17 - 0 Comments
    ps4 Het Square Enix Collective bracht ons al enkele games, waaronder het recent verschenen Octahedron, en lost nu het prachtig ontworpen Forgotton Anne. Maar zijn graphics voldoende om ons aan het beeldscherm gekluisterd te houden?
  • 73

    Conan Exiles

    Review geschreven door diknmuis op zo. 20 mei, 2018, 18:59 - 0 Comments
    ps4 Een tijdje terug schoten survivalgames als paddenstoelen uit de grond. Terwijl de game-industrie nu in de ban is van een andere hype brengt Funcom ons Conan Exiles. Weet deze game te overleven? Wij trokken op avontuur...
  • 74

    Middle-earth: Shadow of War - Desolation of Mordor DLC

    Review geschreven door Kenneth op za. 19 mei, 2018, 09:31 - 0 Comments
    ps4 Middle-earth: Shadow of War brengt met Desolation of Mordor een einde aan een reeks uitbreidingen. Of Baranor je digitale bezoek aan Midden-Aarde in stijl weet af te sluiten, lees je hier.
  • 68

    Trailblazers

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 18 mei, 2018, 18:11 - 0 Comments
    ps4 Trailblazers is een arcaderacer die waarschijnlijk bij menig gamer onder de radar is gevlogen. Laten we deze game beter vliegen of niet? Dat lees je hier!
  • 72

    Guns of Icarus Alliance

    Review geschreven door JohnCena op vr. 11 mei, 2018, 09:03 - 0 Comments
    ps4 Guns of Icarus verscheen in 2012 op pc en wist in al die jaren reeds een zeer mooie fanbase op te bouwen. Met Alliance hoopt de ontwikkelaar een volgende stap in het groeiproces te kunnen zetten door Guns of Icarus beschikbaar te maken voor PS4-gamers. Een geslaagde zet?

Steun playstationclan.be