Recente berichten

Custom pagina's:
1
Events / Call of Duty WWII Winter Siege
« Laatste bericht door Secuencia Gepost op Vandaag om 13:30 »
Call of Duty WWII Winter Siege Event
Samen online spelen voor de winter supply drops en de nieuwe wapens!   8)
2
PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?
« Laatste bericht door Secuencia Gepost op Vandaag om 13:28 »
 Call of Duty WWII . Eindelijk nog eens een goeie Cod  8)
3
PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?
« Laatste bericht door Vinsanity Gepost op Vandaag om 10:05 »
Heel herkenbaar. Ben nu bezig met een studie waardoor de tijd om te gamen nog minder is geworden. Maar goed, mocht er een mindere periode qua games komen, dan heb je nog wat achter de hand.
4
PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?
« Laatste bericht door ara Gepost op Vandaag om 09:42 »
Ja enorm,
we zouden meer vakantie tijd moeten hebben ipv altijd dat werken gaan  :p
5
PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?
« Laatste bericht door Heer_Vonck Gepost op Vandaag om 09:32 »
Zeer herkenbaar. Toch enkele toppers trachten uit te spelen tijdens het verlof
6
PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?
« Laatste bericht door qrobinez Gepost op Vandaag om 09:24 »
Ik speel op dit moment voornamelijk drie games:

- COD WWII (multiplayer vind ik verrassend goed)
- Battlefront II
- Gran Turismo Sport

Maar mijn backlog met top games is enorm. Ik baal er wel een beetje van dat ik zo weinig tijd heb ten opzichte van het aantal games. Aan de andere kant is dat natuurlijk een enorm luxe probleem dat er zoveel goede games zijn.

Maar mijn backlog die ik graag zou willen spelen liegt er niet om:
- Assassins Creed Origins
- Wolfenstein 2
- Watch Dogs 2
- Tekken
- Skyrim VR
- Doom VR
- Ghost Recon Wildlands
- Horizon Dawn DLC
- Deus EX
en ga zo maar door

Dat is niet te doen met 1,5 uur gametijd per dag (nu moet ik nog afleren om niet al die games in de aanbieding te kopen :D)
We leven in mooie tijden kwa game releases voor de ps4.

Herkenbaar dat soort tijdproblemen voor de meesten hier?
7
Algemeen / Re: Game of the Year 2017
« Laatste bericht door qrobinez Gepost op wo. 13 december, 2017, 19:39 »
Citaat van: Vinsanity op wo. 13 december, 2017, 16:38

Ik denk dat je mijn opmerking niet begrijpt. Ik reageer op de opmerking van diknmuis dat ik wel het been-there-done-that  gevoel herken, niet dat ik een afkeer tegen het gamen heb of dat ik klaag dat het een dure hobby of dat ik het gamen niet meer waardeer (dat staat namelijk niet in mijn reactie).

hahaha,

we praten dan inderdaad langs elkaar heen, ik weet dat dat hele verhaal voor jou niet opgaat hoor. Ik reageerde eigenlijk in het algemeen dat er ook een oudere generatie is die dingen anders beleeft.

Ik kom in de dagelijkse praktijk best veel ouderen tegen die maar weinig dingen nog leuk vinden. Er wordt vrij veel geklaagd en men ziet maar van weinig dingen de positieve dingen in. Zeker op gamegebied merk je dit wel, ook wel logisch want als je zelf ouder wordt dan wordt je vriendenkring om je heen ook ouder. Ik begrijp zelf dan niet zo goed waarom die mensen dan nog blijven gamen, als je dingen echt niet leuk vindt dan lijkt me dat zonde van je tijd en geld.

Maar jou bedoel ik daar zeker niet mee :), het was meer een aanvulling in het algemeen op basis van ervaringen met anderen in mijn friendslijsten en in real life.

8
Algemeen / Re: Game of the Year 2017
« Laatste bericht door Vinsanity Gepost op wo. 13 december, 2017, 16:38 »
Citaat van: qrobinez op wo. 13 december, 2017, 10:40

dat hoeft niet per se hoor,
ik ben van de pong generatie (dat is daar nog ver voor dus). Ik heb dat totaal niet, ik vind het ongelooflijk wat ze tegenwoordig in games kunnen realiseren. Dat heeft ook veel met belevingswereld te maken natuurlijk want de game concepten zijn over het algemeen hetzelfde, 30 jaar geleden was een shooter ook een centraal puntje op je scherm waar een blokje voor langs ging en je op een knopje moet drukken. Natuurlijk is dat nu nog steeds zo. Maar de vormgeving, de interactie, de vloeiendheid, de verhalen die verteld worden, het is allemaal zo veel beter dan vroeger dat ik daar nog elk moment van kan genieten.

Eerlijk gezegd heb ik het nog nooit zo goed gezien als de afgelopen 2 jaar, games als final fantasy, Horizon Dawn, Assassins Creed Origins en vele anderen zitten zo enorm goed in elkaar als je daar gewoon onbevangen in mee gaat dat je echt een top ervaring hebt naar mijn mening.

Natuurlijk is het wel zo dat je smaak en interesses veranderen als je ouder wordt. Ik vind alleen wel dat als je zelf echt nergens meer plezier in kan vinden binnen het game genre dat je dan een andere hobby moet zoeken waar je wel plezier in hebt. Gamen is behoorlijk prijzig als je meerdere games koopt en als je daar alleen maar negatieve gevoelens bij krijgt dan is dat gewoon doodzone van je geld en je humeur en je levensvreugde.

Ik vermaak me er prima mee, of dat nu VR is of het magistrale Final Fantasy epos. Uiteraard zijn er wel games die ik niets aan vind, maar dat zul je altijd houden, iedereen heeft een eigen smaak, maar als ik zelf echt bijna geen 1 game meer kan waarderen dan zou ik er echt mee stoppen.


Ik denk dat je mijn opmerking niet begrijpt. Ik reageer op de opmerking van diknmuis dat ik wel het been-there-done-that  gevoel herken, niet dat ik een afkeer tegen het gamen heb of dat ik klaag dat het een dure hobby of dat ik het gamen niet meer waardeer (dat staat namelijk niet in mijn reactie).

Ik zal het even nader toelichten. Je weet zelf welke games ik voornamelijk speel (sport, race met zo links en recht een uitstapje naar Battlefield, Assassins Creed, Far Cry enz.). Als ik nu bijvoorbeeld kijk naar Project Cars 2 dan zie ik een geweldige game met, voor mij, een beetje teleurstellende careermode. Geen verhaallijn alleen, heel plat gezegd, een race aanklikken en gas erop. Aan de ene kant heb ik het "wauw-gevoel" zoals met het effect van de wagen op door het rijden door plassen maar aan de andere kant een kleine teleurstelling omdat men niets met een career doet, terwijl daar wel mogelijkheden voor liggen. Waardoor ik, na een tientallen uren later toch een klein gevoel heb dat ik, op dat gebied, Project Cars 1 aan het spelen ben.

Battlefield 1 daarin tegen ben ik na 150 uur nog steeds niet moe en knal er nog elke week een avondje erop los.

Voor mezelf heb ik het gamen wel een andere draai gegeven dan pakweg 10 jaar geleden. Komt inderdaad omdat je ouder wordt en minder tijd hebt (sociale verplichtingen/werk).

Hoop dat ik het zo wat heb kunnen toelichten, anders moeten we het op PSN maar met een shooter gaan uitvechten ;) ;) ;) ;)

9
Films en Series / It: Chapter One
« Laatste bericht door Heer_Vonck Gepost op wo. 13 december, 2017, 13:11 »


Het zien van een rode ballon zal na het zien van It: Chapter One nooit meer hetzelfde zijn. Stephen King's huiveringwekkende verhaal over de clown Pennywise kreeg in 2017 een nieuw leven op het witte doek, en veroverde de bioscoopzalen. De clown is griezeliger dan ooit en de jonge cast speelt de pannen van het dak.

It: Chapter One, de meest angstaanjagende film van het afgelopen jaar, is vanaf 24 januari beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray , DVD en Video on Demand.

SYNOPSIS
Het meesterwerk van Stephen King is terug voor een nieuwe generatie horrorliefhebbers. Zeven jonge vrienden gaan de strijd aan met een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen dat al eeuwen hun stadje teistert. IT noemt zichzelf Pennywise the Dancing Clown en neemt de gedaante aan van jouw vreselijkste angstbeeld. Alleen door samen te werken kunnen de kinderen IT trotseren.
10
PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?
« Laatste bericht door BartolomeusD Gepost op wo. 13 december, 2017, 12:10 »
Ik moest even weg van CoD WW2 multiplayer want het begon me te frustreren vanwege de moeite die het me kost om een beetje te presteren.
Denk dat de leeftijd parten begint te spelen :P

Zag toen dat South Park in de kerstdeal gegooid was en ik dacht profiteer d'r van. 'Stick of Truth' en 'Fractured But Whole' samen voor 35 euro, niet slecht dacht ik.

Heel wat anders, maar zit nu wel weer met een big smile achter m'n PS4  :D
Custom pagina's: