Recente berichten

Custom pagina's:
1
Films en Series / Re: Ocean's Eight
« Laatste bericht door Heer_Vonck Gepost op ma. 17 september, 2018, 18:43 »
Lol
2
Films en Series / Re: Ocean's Eight
« Laatste bericht door ara Gepost op ma. 17 september, 2018, 07:06 »
Ja, deze wil ik graag zien. Girlpower!  :p
3
PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?
« Laatste bericht door ara Gepost op ma. 17 september, 2018, 07:03 »
Spiderman (bijna planinum)

Ik heb heel erg genoten van Spidy.  Toen ik de game voor het eerst speelde vond ik het SUPER moeilijk.  Ik had zelfs de gameplay op easy gezet om toch maar erdoor te komen. Maar naargelang je veel spidy gadgets erbij krijgt en je suits kunt kiezen die ook ieder hun eigen perks hebben, ging het beter en beter en nu heb ik spijt dat de game uit is. Super mooi verhaal ook.
ik zeg... Spiderman 2? bring it on!   :D
4
PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?
« Laatste bericht door qrobinez Gepost op zo. 16 september, 2018, 12:24 »
- spiderman (bijna uit)
- cod blackops 4 beta
- battlefield 5 beta

Spiderman is top, 1 en al kwaliteit en lange speelduur.

Cod Blackups 4 beta, ik vind die battle royale mode helemaal niets in de beta. Dat ligt overigens aan mij, want ik weet dat hele volksstammen sinds fortnite lyrisch zijn over battle royale en in de beta is het inderdaad battle royale met de zo bekende cirkel die kleiner wordt en het vanuit een vliegtuig springen en wapens verzamelen en dan zien te overleven. Ik vind het niet bij COD passen. Daarbij valt dit jaar toch wel extra op op hoe verschrikkelijk gedateerd die engine is, die graphics zijn echt bizar slecht voor de huidige tijd, zeker als je dit vergelijkt met games als battlefield, god of war of spiderman. Het is dat voor de normale cod modes zoals domination de gameplay nog lekker snel is, maar dit jaar wordt het toch wel een erg magere release, zeker als je nagaat dat er geen single player campaign meer is, en dat je verplicht wordt om een season pass te kopen als je de dlc mappacks wil aangezien die niet meer los uitgebracht gaan worden. Al met al allemaal niet bepaald pluspunten voor deze game.

Battlefield 5, Enorm goede demo, het speelt fantastisch, de nieuwe opties zoals dat je niet meer kan spotten is een hele verbetering (je wordt nu niet meer de hele tijd door snipers neergeschoten). Ook de nieuwe opzet van ammo kisten, het oppakken van ammo bij het neerschieten van iemand, de health crates. Allemaal top toevoegingen die ervoor gaan zorgen dat men meer in beweging is op de map. Grafisch is die bizar goed, wel heeft de rotterdam map last van framedrops op sommige plekken maar dit zal wel opgelost gaan worden. Een hele vette toevoeging is dat je nu als Squad punten kunt verdienen die de squad leader in kan zetten als Perks.
Wat mij betreft de absolute winnaar dit jaar van de shooters die uitkomen (hoewel ik cod bo4 ook zeker wel zal kopen, maar kwa kwaliteit zijn deze beide games mijlen ver uit elkaar gegroeid inmiddels).
5
Destiny 2 / Re: Info
« Laatste bericht door Kebra Gepost op za. 15 september, 2018, 09:42 »
Toegevoegd :)
6
Destiny 2 / Re: Info
« Laatste bericht door kleine_vernimme Gepost op vr. 14 september, 2018, 17:48 »
Ik speel hem ook regelmatig. Dus voeg me ook maar toe. Groetjes
7
Destiny 2 / Re: Info
« Laatste bericht door Kebra Gepost op vr. 14 september, 2018, 15:10 »
Idem :) Heb hem ook binnen gehaald met PS Plus en vermaak me er ook goed mee.
Feel free om me toe te voegen. Ik ben een casual gamer wegens niet altijd tijd meer (werk enzo...), maar als we er samen opzitten wil ik gerust samen spelen.
8
PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?
« Laatste bericht door MrP Gepost op vr. 14 september, 2018, 13:13 »
Hey guys, even geleden!
Ik kom nog weinig aan gamen toe tot m'n grote spijt maar ben nu wel de COD BO4 beta aan het downloaden. Ik ben wel fan van de battle royale games en zal die dan ook uitvoerig testen in BO4.
Anders had ik graag de nieuwe Divine Dinity gespeeld, schaf ik me waarschijnlijk wel nog aan.
9
Destiny 2 / Re: Info
« Laatste bericht door BartolomeusD Gepost op vr. 14 september, 2018, 10:58 »
Ik zie mezelf nog wel meer tijd gaan steken in Destiny 2. Ik had 'm gecheckt omdat ie gratis was, en ik moet zeggen ik vermaak me prima met die game. Lekker knallen en upgrades looten vind ik altijd cool! Misschien dat ik op 'n gegeven moment zelfs de DLC's aanschaf.
Alleen 'jammer' dat er nog zoveel andere games op de plank liggen. :$ Maar Destiny 2 blijft iig zekers ook ge´nstalleerd.
10
Sponsors / Re: Bestellingen periode #18
« Laatste bericht door ahappyn00b Gepost op do. 13 september, 2018, 15:20 »
Bestelnr. 4909446690

Bol.com
Custom pagina's: