Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - qrobinez

 • PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?

  Gepost op do. 14 december, 2017, 09:24
  Ik speel op dit moment voornamelijk drie games:

  - COD WWII (multiplayer vind ik verrassend goed)
  - Battlefront II
  - Gran Turismo Sport

  Maar mijn backlog met top games is enorm. Ik baal er wel een beetje van dat ik zo weinig tijd heb ten opzichte van het aantal games. Aan de andere kant is dat natuurlijk een enorm luxe probleem dat er zoveel goede games zijn.

  Maar mijn backlog die ik graag zou willen spelen liegt er niet om:
  - Assassins Creed Origins
  - Wolfenstein 2
  - Watch Dogs 2
  - Tekken
  - Skyrim VR
  - Doom VR
  - Ghost Recon Wildlands
  - Horizon Dawn DLC
  - Deus EX
  en ga zo maar door

  Dat is niet te doen met 1,5 uur gametijd per dag (nu moet ik nog afleren om niet al die games in de aanbieding te kopen :D)
  We leven in mooie tijden kwa game releases voor de ps4.

  Herkenbaar dat soort tijdproblemen voor de meesten hier?
 • Algemeen / Re: Game of the Year 2017

  Gepost op wo. 13 december, 2017, 19:39
  Citaat van: Vinsanity op wo. 13 december, 2017, 16:38

  Ik denk dat je mijn opmerking niet begrijpt. Ik reageer op de opmerking van diknmuis dat ik wel het been-there-done-that  gevoel herken, niet dat ik een afkeer tegen het gamen heb of dat ik klaag dat het een dure hobby of dat ik het gamen niet meer waardeer (dat staat namelijk niet in mijn reactie).

  hahaha,

  we praten dan inderdaad langs elkaar heen, ik weet dat dat hele verhaal voor jou niet opgaat hoor. Ik reageerde eigenlijk in het algemeen dat er ook een oudere generatie is die dingen anders beleeft.

  Ik kom in de dagelijkse praktijk best veel ouderen tegen die maar weinig dingen nog leuk vinden. Er wordt vrij veel geklaagd en men ziet maar van weinig dingen de positieve dingen in. Zeker op gamegebied merk je dit wel, ook wel logisch want als je zelf ouder wordt dan wordt je vriendenkring om je heen ook ouder. Ik begrijp zelf dan niet zo goed waarom die mensen dan nog blijven gamen, als je dingen echt niet leuk vindt dan lijkt me dat zonde van je tijd en geld.

  Maar jou bedoel ik daar zeker niet mee :), het was meer een aanvulling in het algemeen op basis van ervaringen met anderen in mijn friendslijsten en in real life.

 • Algemeen / Re: Game of the Year 2017

  Gepost op wo. 13 december, 2017, 10:40
  Citaat van: Vinsanity op zo. 10 december, 2017, 09:41

  Wat je zegt met betrekking tot vernieuwing is best herkenbaar. Ik denk dat het komt omdat wij van een generatie zijn die alles al gezien hebben  (van commandor 64 naar de huidige PS4). Daar zit “ons”, als in generatie, probleem.

  dat hoeft niet per se hoor,
  ik ben van de pong generatie (dat is daar nog ver voor dus). Ik heb dat totaal niet, ik vind het ongelooflijk wat ze tegenwoordig in games kunnen realiseren. Dat heeft ook veel met belevingswereld te maken natuurlijk want de game concepten zijn over het algemeen hetzelfde, 30 jaar geleden was een shooter ook een centraal puntje op je scherm waar een blokje voor langs ging en je op een knopje moet drukken. Natuurlijk is dat nu nog steeds zo. Maar de vormgeving, de interactie, de vloeiendheid, de verhalen die verteld worden, het is allemaal zo veel beter dan vroeger dat ik daar nog elk moment van kan genieten.

  Eerlijk gezegd heb ik het nog nooit zo goed gezien als de afgelopen 2 jaar, games als final fantasy, Horizon Dawn, Assassins Creed Origins en vele anderen zitten zo enorm goed in elkaar als je daar gewoon onbevangen in mee gaat dat je echt een top ervaring hebt naar mijn mening.

  Natuurlijk is het wel zo dat je smaak en interesses veranderen als je ouder wordt. Ik vind alleen wel dat als je zelf echt nergens meer plezier in kan vinden binnen het game genre dat je dan een andere hobby moet zoeken waar je wel plezier in hebt. Gamen is behoorlijk prijzig als je meerdere games koopt en als je daar alleen maar negatieve gevoelens bij krijgt dan is dat gewoon doodzone van je geld en je humeur en je levensvreugde.

  Ik vermaak me er prima mee, of dat nu VR is of het magistrale Final Fantasy epos. Uiteraard zijn er wel games die ik niets aan vind, maar dat zul je altijd houden, iedereen heeft een eigen smaak, maar als ik zelf echt bijna geen 1 game meer kan waarderen dan zou ik er echt mee stoppen.
 • Algemeen / Re: Game of the Year 2017

  Gepost op za. 09 december, 2017, 22:23
  Ik vond het een waanzinnig jaar met de ene geweldige release na de andere, 2018 lijkt dezelfde kant op te gaan, dus voor mij is de ps4 release kalender volledig op stoom :)

  Beste 2017 game
  1. Horizon Zero Dawn
  2. Gran Turismo Sport
  3. Assassins Creed Origins
  4. Uncharted The Lost Legacy

  grootste tegenvaller voor mij dit jaar:
  - Project cars 2

  Als Battlefront 2 niet dat idiote loot systeem met progressie eraan gekoppeld had, dan had deze game voor mij op 1 gestaan als beste game, maar goed, door die progressie ellende verdient die geen stem van mij.
 • Raceteam / Re: Gran Turismo Sports

  Gepost op ma. 13 november, 2017, 15:55
  Citaat van: DutchElite op ma. 13 november, 2017, 15:51

  Nou dat zou mooi zijn..
  Al vonden Raf en ik de game gister iets minder, rijden en trainen ons nu al bijna een maand een ongeluk.
  Kwam er gister één bij die ik ken via de FB groep van GT Sport.
  Kregen we gewoon tussen de 6 en de 8 seconden per Rondje aan onze broek...Kyoto in 1:30 nog wat..
  Moet er wel bij zeggen onze auto's waren nog standaard.
  Maar dit ging nergens over...

  ja, met 6 tot 8 seconden kan het bijna niet anders dan dat die in een geupgrade auto reed. Dat kun je volgens mij wel uitzetten in de lobby, dan moet die gewoon met de base auto rijden. Of je moet zelf een paar autos upgraden, dan heb je dat voordeel ook. Maar goed, dan is de verhouding wel compleet zoek in de lobbies tussen geupgrade en niet geupgrade auto's.

  Ik zou gewoon die limiet in de lobby aanzetten als ik jou was.
 • First Person Shooter / Re: Call of Duty WWII

  Gepost op vr. 03 november, 2017, 13:05
  eerste uurtjes in de multiplayer zitten, wat een verademing ten opzichte van de vorige delen, echt het old skool gevoel van de cod vroeger is weer helemaal terug, de iets tragere gameplay maakt zo enorm veel goed!
 • Raceteam / Gran Turismo Sports

  Gepost op ma. 30 oktober, 2017, 15:30
  Aangezien nu alle GT sports discussies verspreid worden over de events, lijkt het me handig om 1 groot topic te maken met de besprekingen van de races, tips en truuks per auto, de missies, de auto aanbevelingen en circuits en ga zo maar door.

  Zeker nu de Playstation clan lobby als maar drukker wordt tijdens de events is dit er wel een mooie plek voor.

  De eerste legendarische event situatie wil ik natuurlijk mee aftrappen (filmpje dankzij ara), hier hadden we het plan opgevat om met een 125 cc kart de nordschleife te bedwingen, die karts gaan bijna 180 km per uur en de nordschleife is meer dan 20 km lang.

  Hoe vet was het dan ook om na 18 km te ontdekken dat er drie man zo'n beetje tegelijk aankwamen op dat rechte stuk en daar met elkaar te battlen op het lange eindstuk, en dat ging hard, met 179 km per uur uiteindelijk met drie man naast elkaar met clean racing die eerste plek proberen te pakken.

  Speciale vermelding voor DutchElite, die de nordschleife voor de eerste keer reed, maar toch een soort max verstappen is die blijkbaar elk circuit moeiteloos aan kan, echt respect hoe die die reed voor de eerste keer.

  Maar goed, nu de spectaculaire beelden waarbij we alle drie uit ons dak gingen dat dit na 18 km zo uit kwam!

 • Afgelopen / Re: GT Sport

  Gepost op wo. 25 oktober, 2017, 09:44
  moet helaas werken die avond, dus ik moet deze even overslaan :(
 • Afgelopen / Re: GT Sport.

  Gepost op di. 24 oktober, 2017, 23:17
  Citaat van: DutchElite op di. 24 oktober, 2017, 20:35

  Wat een super game..
  En wat een gevecht..  8)

  absoluut!

  ik heb heel wat race games gespeeld, maar de battles die we tot op 6 honderste seconde uitvechten met clean racing zijn ongelooflijk. En wat een race, met een kart de nordschleife over met 175 km per uur, en dan op het einde na 18 km toch nog met drie man naast elkaar batlen om die eind positie. Die replay is onvoorstelbaar spannend.

  WAT EEN GAME!!!

  Leuk dat we al met 6 racers zijn die allemaal min of meer even snel zijn,  dat groeit snel zo :)

  op naar de donderdag voor een nieuwe sessie  :D