Project Cars 2 competitie gaat van start!

Project Cars 2 competitie gaat van start!

BANDAI NAMCO Entertainment Europe en Slightly Mad Studios kondigen met plezier de terugkeer van de ESL GO4 Cup aan, gepland om te debuteren op 22 oktober 2017 in het kritisch geprezen Project CARS 2.Na een super succesvol seizoen waarin de Project CARS ESL GO4 Cup werd bekroond tot de #1 racing esport, met als hoogtepunt de wereldfinale die live gehouden werd op Gamescom 2017, wil Project CARS 2 al de uitdaging en competitie uit de ESL GO4 Cup terugbrengen met daarbovenop nog een volledig nieuwe dimensie met het realisme en de authenticiteit van Project CARS 2.

Wekelijks zal ESL een Project CARS 2 ESL GO4 Cup houden op http://play.eslgaming.com/projectcars/ dat de beste coureur 50.00 geeft per platform. Bijkomstig zullen de 12 beste spelers elke maand in een finale strijden voor een prijs van 100.00, op elk platform.

Het plezier van het esport racen zit m niet enkel in het winnen, en de Project CARS 2 GO4 Cup is niet alleen weggelegd voor de elite racers uit elite teams: het gaat om daar te zijn en deel te nemen, te racen, plezier te maken en de vriendschap en broederschap in de motorsport en competitie te koesteren.

Project Cars 2

Project Cars 2
Release
vr 22 sep, 2017
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Slightly Mad Studios

Steun playstationclan.be