Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr wordt uitgegeven door Big Ben!

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr wordt uitgegeven door Big Ben!

Bigben en NeocoreGames maken met trots bekend dat ze zullen samenwerken voor de uitgave en wereldwijde distributie van Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr voor PlayStation 4.De game, die momenteel via vroegtijdige toegang al verkrijgbaar is op Steam, kreeg vele positieve reviews van de community. Hij is ontwikkeld door NeocoreGames, een in Boedapest gevestigde studio met een bewezen expertise in actie-RPG games op pc en consoles onder de licentie "The Incredible Adventures of Van Helsing".
 
Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr is een actie-RPG die plaatsvindt in het Warhammer 40K-universum. De speler is een Inquisitor in de Caligari-sector, een regio waar het wemelt van de afvalligen, mutanten, verraderlijke Xenos en daemonen van de Chaos Gods. De game kan zowel solo als in co-op gespeeld worden en laat je een groot aantal missies met uiteenlopende doelen uitvoeren in een persistente wereld. Je speelt als één van drie complementaire klassen in vernietigbare omgevingen die je dekking bieden om te overleven tijdens gevechten die even heftig als tactisch zijn.
 
Citaat van: Benoît Clerc, Head of Publishing bij Bigben

Het is een droom die waarheid wordt voor fans van Warhammer 40,000, om te spelen als een Inquisitor in een spectaculaire actie-RPG die is ontwikkeld door een van de meest getalenteerde studio’s in het genre! Het succes van de vroegtijdige toegang op Steam onderstreept de kwaliteit van de game, en we kunnen niet wachten om consolespelers de kans te geven om deze monumentale titel te ontdekken.


Citaat van: Zoltán Pozsonyi, producer bij NeocoreGames

We zijn enorme fans van de wereld van Warhammer 40,000 dus werken we vol passie aan deze game. De wereld is intens, woest en wreed: perfect materiaal voor een actie-RPG.


Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr komt in het eerste kwartaal van 2018 beschikbaar op PlayStation 4.

Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr

Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr
Release
do 23 aug, 2018
Genre
Actie / RPG
Platform
ps4
Uitgever
Games Workshop
Ontwikkelaar
Neocore Games

Steun playstationclan.be