Ubicollectibles collectie Assassinís Creed Origins nu verkrijgbaar

Ubicollectibles collectie Assassinís Creed Origins nu verkrijgbaar

De vier 'Assassinís Creed Origins'-items van Ubicollectibles zijn nu verkrijgbaar in de Ubisoft Store. Oh, goodies!Bayek Ė De figurine toont Bayek en zijn adelaar Senu op jacht naar hun volgende prooi. De Bayek figurine komt met een schild en wapens, inclusief pijl en boog, een zwaard en de Hidden Blade. Bayek is een beschermer van Egypte wiens verhaal leidt tot de oprichting van de broederschap van Assassins.

Aya Ė De figurine toont Aya uitgerust met twee zwaarden in een vechthouding. Aya is een oorspronkelijke bewoner van Alexandria en heeft zowel Egyptische als Griekse voorouders. Tijdens haar jeugd is ze naar Siwa verhuisd, waar ze Bayek heeft ontmoet. Aya heeft Bayeks idealen omarmd toen ze met hem trouwde ondanks het feit dat ze zelf geen Medjay is. De figurine kan gecombineerd worden met die van Bayek om zo een uniek Assassinís Creed Origins diorama te vormen.

De Apple of Eden Ė De officiŽle replica van dit relikwie uit Assassinís Creed Origins is uitgerust met LED-verlichting zodat deze licht geeft van binnenuit. Apples of Eden zijn krachtige kunstvoorwerpen ontworpen door een aloude beschaving om de onderdanigheid van de mensheid te behouden, met potentieel de controle over de gedachten, emoties en gedrag van een onderdaan.

Het Eerste Verborgen Mes Ė Dit geheime wapen kan gedragen worden als Bayek of tentoongesteld worden als een collectorís item. Het Eerste Verborgen Mes is een gelimiteerde en genummerde figurine met een certificaat van echtheid: slechts 9.999 exemplaren waren beschikbaar en zijn inmiddels volledig uitverkocht.

Assassin's Creed: Origins

Assassin's Creed: Origins
Release
vr 27 okt, 2017
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft

Steun playstationclan.be