BigBen kondigt Revolution Pro Controller 2 aan voor PS4!

BigBen kondigt Revolution Pro Controller 2 aan voor PS4!

NACON lanceert nieuwe, officieel gelicenseerde controller voor de PlayStation 4!De Revolution Pro Controller 2 bouwt voort op het succes van de Revolution Pro Controller, die sinds december 2016 al 250.000 keer over de toonbank ging. De nieuwe controller biedt nog meer mogelijkheden en betere prestaties dan de voorganger. Het team van NACON luistert continu naar de community van spelers en eSports-partners en beantwoordt hun verzoeken met verbeteringen en technische innovaties.
 
De Revolution Pro Controller 2 levert diverse nieuwe mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid de vier shortcutknoppen handmatig te configureren voor directe aanpassingen, configuratiemogelijkheden voor zowel de linker- als de rechterstick, plus de mogelijkheid om de D-pad in te stellen voor 4 of 8 richtingen.
 
Revolution Pro Controller 2: De nauwkeurigste eSports-controller is terug en beter dan ooit!
 
Andere functies zijn op verzoek van de gaming community toegevoegd en geven de Revolution Pro Controller 2 zelfs nog meer mogelijkheden:
  • Nieuwe, verbeterde UI van de configuratiesoftware
  • Configuratiesoftware compatibel met Mac OS X 10.11 (El Capitan)/10.12 (Sierra)-systemen
  • Volledig aanpasbare linker- en rechterstick (deadzone en responsecurve)
  • Mogelijkheid om de D-pad in te stellen voor 4 of 8 richtingen
  • Handmatige configuratie van M1/M2/M3/M4-shortcuts in de PS4 Pro Control-modus

Naast bovengenoemde functies is de Revolution Pro Controller 2 volledig compatibel met pc’s en voorzien van een nieuwe bedrade verbinding via USB C, om de controller eenvoudiger en veiliger te kunnen gebruiken.
 
De Revolution Pro Controller 2 wordt in de zomer van 2017 uitgebracht onder de NACON™-merknaam in Europa

Steun playstationclan.be