Need for Speed - Launchtrailer

Need for Speed - Launchtrailer

Need for Speed herovert de straten.



Ghost Games, een studio van Electronic Arts heeft Need for Speed uitgebracht op de Xbox One en de PS4.

Citaat

Sinds we zijn begonnen aan de reboot van deze legendarische franchise hebben we altijd een spel willen maken dat inspeelde op de wensen van de fans. We hebben veel werk gemaakt van de authentieke tuning, en een ervaring in elkaar gezet die talloze verwijzingen bevat naar de moderne urban autocultuur. We hebben ook weer een realistisch verhaal en een nachtelijke open wereld, en alles is samengevoegd om de ultieme versie van Need for Speed te maken.


- aldus Marcus Nilsson Executive Producer bij Ghost Games

Met grafische tuning, authentieke after-marketmerken, performance upgrades, tuning van rijgedrag en wrapbewerking belooft Need for Speed de meest authentieke tuning in de 20 jaar lange geschiedenis van de franchise te brengen. Het spel laat je opgaan in de moderne urban autocultuur en stelt huidige en evoluerende trends in de autowereld centraal. Het team heeft voor elk element van het spel, van de wagenlijst tot aan de relevante after-marketproducten, nauw samengewerkt met Speedhunters om ervoor te zorgen dat Need for Speed een afspiegeling is van de moderne tuning-scene.

Five Ways to Play Speed, Style, Build, Crew en Outlaw - is een nieuw spelmechanisme dat je door een aaneenschakeling van verhalen over vijf echte auto-iconen leidt. Deze iconen Magnus Walker, Ken Block, Nakai-san, Risky Devil en Morohoshi-san - zijn de sterren van de moderne urban autocultuur, en hun dagelijks leven op straat heeft de inspiratie gevormd voor de verhalen achter de gameplay. Verdien hun respect en bouw een reputatie op terwijl je uitgroeit tot het ultieme icoon.

Need for Speed

Need for Speed
Release
di 03 nov, 2015
Genre
Race
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
Ghosts Games

Need for Speed kopen?