Gamescom 2015: Need for Speed

Gamescom 2015: Need for Speed

Need for Speed hebben wij op de publieke stand bekeken, hoe vonden wij deze arcaderacer?Wegens technische mankementen ging de voorstelling van Need for Speed niet door. We mochten deze game dan op de publieke stand testen...

Het eerste wat je mocht doen was je auto aanpassen naar je eigen wensen. Zo kon je de velgen, banden, spoilers, uitlaten en alles wat je hartje beheerde, aanpassen. Dit nam op zich enkele minuten - vier of zes - in beslag. Daarna startte er een online race, bestaande uit acht personen. Wanneer deze race afgelopen was kon de speler gewoon verder rijden, en was het eigenlijk wat free roamen. Zo kon je in de stand op verkenning gaan, en dit weer voor enkele minuten lang.Groot was wel mijn verbazing wanneer bleek dat er na de race geen nieuwe doelstellingen gegeven werden, of dat je er überhaupt geen kon selecteren. Jammer genoeg was de race ook snel gedaan, zodat je als het ware doelloos kon rondrijden. Het is ook jammer dat als je geen boodschap hebt aan het 'tunen', je de eerste minuten ook al weinig deed.

De game op zich zag er grafisch vrij goed uit, en gaf ook een enorm snelheidsgevoel. Zo werd het zicht wat nauwer wanneer je hogere snelheden bereikte.Veel meer hebben we er jammer genoeg niet van opgestoken van deze speelbeurt. Alles zal nog afhangen van de beschikbare modi, eventueel hoofdverhaal en zijmissies onderweg. Al kunnen we wel al met zekerheid zeggen dat de tuners onder ons op hun wenken zullen bediend worden met allerlei voorhanden 'speelgoed'.

Need for Speed

Need for Speed
Release
di 03 nov, 2015
Genre
Race
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
Ghosts Games

Need for Speed kopen?