Kies je eigen pad in Need for Speed terwijl je uitgroeit tot het ultieme icoon

Kies je eigen pad in Need for Speed terwijl je uitgroeit tot het ultieme icoon

Een realistisch verhaal ge´nspireerd door de helden van de moderne autocultuur zorgt voor een emotionele en authentieke spelervaring in Need for Speed.Ghost Games, een studio van Electronic Arts Inc., heeft vandaag de iconen van de autocultuur gepresenteerd die de inspiratie hebben gevormd voor het verhaal achter de reboot van Need for Speed, en laten zien hoe technologie de lijnen tussen live-actiefilm en in-game doet vervagen.
 
Speel jezelf in Need for Speed en aanschouw de actie vanuit je eigen invalshoek terwijl een entourage van vrienden en iconen je uitnodigt om mee te spelen in de Five Ways to Play. Maak keuzes die je pad door Ventura Bay bepalen en werk aan je reputatie met de verschillende rijstijlen terwijl je uitgroeit tot het ultieme icoon.
 
De echt bestaande auto-iconen zijn de sterren van de moderne urban autocultuur, en hun dagelijks leven op straat heeft de inspiratie gevormd voor de verhalen achter de gameplay.
 
Snelheidsicoon - Magnus Walker verzamelt en restaureert klassieke Porsche 911-wagens. Hij staat bekend om zijn hoge snelheid en zal je aanzetten om je reputatie te verbeteren met bloedstollende races.
 
Stijlicoon - Ken Block is berucht vanwege zijn agressieve rijstijl, zoals hij ook laat zien in zijn fenomenale GYMKHANA-serie op YouTube. Verdien zijn erkenning door te leren hoe je heel precies door bochten en op straat moet slippen en springen.
 
Bouwicoon - Nakai-san is de stichter van RAUH-Welt BEGRIFF (RWB), een wereldberoemd tuning- en customizingbedrijf. CreŰer die perfecte customized wagen om indruk op hem te maken.
 
Teamicoon - Risky Devil is een berucht driftteam. Deze gasten heersen op het gebied van bumperkleven en controle. Rijd in groepen met slechts een paar centimeter afstand tot je voorganger en leer alles over precisiecontrole en wilde drift-treinen.
 
Outlaw Icon - Het maakt Morohoshi-san niet uit in welk hokje mensen hem plaatsen: hij doet gewoon waar hij zin in heeft. Hij wordt vaak 's nachts op straat gesignaleerd als hij rondrijdt in zijn customized wagen. Zet alles op het spel, daag de politie uit en ontsnap om zijn aandacht te trekken.
 
ôHet is een eer om met deze iconen te kunnen werken. Ze leven en ademen de levensstijl die we willen neerzetten en zijn een enorme inspiratie voor het team geweest nu we Need for Speed weer in oude glorie willen herstellenö, aldus Marcus Nilsson, Executive Producer bij Ghost Games. ôWe wilden een sterk verhaal schrijven dat emotioneel is, maar ook de grenzen van technologie verlegt door het krachtige Frostbite uit te breiden met real-time compositing. Op deze manier kunnen we live-actionfilms voor het eerst in de geschiedenis probleemloos combineren met je in-game wagen en garage.ö
 
Dankzij de toevoeging van real-time compositing, ge´nspireerd door de filmindustrie, kan Need for Speed elke speler een uniek verhaal bieden. Je customized wagen komt in beeld tijdens de live-actionscŔnes, zodat persoonlijke keuzes binnen het spel nog beter naar voren komen en de lijnen tussen live action en in-game vervagen.

Need for Speed wordt op 5 november in de Benelux uitgebracht op Origin voor de pc, het PlayStation 4 en de Xbox One.

Need for Speed

Need for Speed
Release
di 03 nov, 2015
Genre
Race
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
Ghosts Games

Need for Speed kopen?