Vijf spelmodi zorgen voor de ultieme Need for Speed-ervaring

Vijf spelmodi zorgen voor de ultieme Need for Speed-ervaring

Nieuwe gameplay-innovaties voeren je door NFS: groei uit tot het ultieme icoon.Ghost Games, een studio van Electronic Arts, bundelt 20 jaar geschiedenis en inspiratie uit de meest geliefde games in de gerespecteerde franchise om de ultieme Need for Speed-ervaring te creŽren.

De nieuwe Need for Speed introduceert fascinerende en innovatieve gameplay via vijf spelmodi: Speed, Style, Build, Crew en Outlaw. Elke modus leidt je via een aaneenschakeling van verhalen door Need for Speed. De modi zijn gebaseerd op vijf echte auto-iconen, die stuk voor stuk helden zijn in de moderne autocultuur en de speler zullen inspireren om alle vijf spelmodi te doorlopen. Verdien hun respect en bouw een reputatie op terwijl je uitgroeit tot het ultieme icoon.

Overlappende verhalen boordevol actie, rijk met gameplay vol afleiding, zorgen voor variatie en een persoonlijke ervaring. Vind je eigen weg in Ventura Bay door verschillende soorten evenementen te spelen en maak vorderingen door uiteindelijk op jouw manier te winnen.

  • Speed
  • Plankgas, hoge snelheden, maximale adrenalinekick. Houd het hoofd koel en laat het gas nooit los: de onverschrokkenen zoeken altijd hun grenzen op.

  • Style
  • Laat zien wie je bent en slip zijdelings de bocht in met ultieme precisie. Voor sommigen is stijl het enige dat telt.

  • Build
  • Haal alles uit je wagen via visuele en prestatiegerichte tuning. Vervul je constante behoefte aan verbetering en personalisering. Goede chauffeurs bouwen altijd verder, op zoek naar perfectie.

  • Crew
  • Rijd samen met je team en ga nooit alleen de straat op. Stel je vertrouwen in anderen en de chaos van nabijheid.

  • Outlaw
  • Daag de politie uit, maar laat je niet arresteren. Zoek je grenzen op en leef op het randje terwijl je hunkert naar de spanning van de achtervolging.


Citaat

We hebben vijf spelmodi gemaakt, om ervoor te zorgen dat de spelervaring volledig op jou wordt afgestemd en je elke seconde en minuut verder komt. We willen dat iedereen dat perfecte Need for Speed-moment kan ervaren door krankzinnig hard te rijden en in je getunede wagen met je vrienden door een bocht te slippen terwijl je wordt achtervolgd door de politie.

aldus Marcus Nilsson, Executive Producer bij Ghost Games

Need for Speed, dat uitkomt in november 2015, staat borg voor rijke, authentieke tuning en bevat nu de meest gevraagde feature van fans. In samenwerking met Speedhunters is het spel voorzien van met de hand geselecteerde iconische wagens, de populairste authentieke after-marketmerken, performance tuning en gepersonaliseerd rijgedrag. Laat zien wie je bent door je wagen te tunen voordat je de straat op gaat.


Need for Speed

Need for Speed
Release
di 03 nov, 2015
Genre
Race
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
Ghosts Games

Need for Speed kopen?