Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt uitgebreide mobiele games line-up aan

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt uitgebreide mobiele games line-up aan

Top entertainment franchises, cross-platform connectiviteit en bewezen brandmarketingervaring worden toegepast op de mobiele wereld met free-to-play en premium games

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag het releaseschema aan van de binnenkort te verschijnen mobiele games, met daarin diverse free-to-play en premium games van ‘s werelds sterkste franchises, waaronder Batman, DC Comics, Mortal Kombat, het LEGO merk en Game of Thrones.
 
David Haddad, Executive Vice President en General Manager, Warner Bros. Interactive Entertainment
Citaat

Onze mobiele business is een belangrijke prioriteit voor het bedrijf en we gebruiken onze ongelooflijk getalenteerde interne ontwikkelteams om games te creëren voor deze grote franchises.We zien een enorme groei in onze mobiele business en verwachten ons marktaandeel in 2015 te vergroten door onze beste ontwikkel-, uitgeef- en marketingkwaliteiten toe te passen op deze indrukwekkende line-up van games.


Deze vijf nieuwe games worden ontwikkeld door de volledig, eigen studio’s van Warner Bros.:

Mortal Kombat X, NetherRealm Studios


De game combineert vechten en het verzamelen van kaarten, waardoor Mortal Kombat op een geheel nieuwe manier op mobiele apparaten ervaren kan worden. Geniet van de filmische gameplay en brute fatalities en speel zowel met de legendarische als nieuwe vechters die gecreëerd zijn voor Mortal Kombat X. Spelers die ook de console of PC versie van de game bezitten, kunnen content vrijspelen in de mobiele game en vice versa.

Batman: Arkham Underworld, Turbine


Heers over Gotham City! Bouw jouw eigen schuilplaats, rekruteer en train een leger aan handlangers die jouw opdrachten uitvoeren. Voer de iconische superschurken aan uit het Batman: Arkham universum, waaronder The Riddler, Harley Quinn en Killer Croc en word Gotham City’s nieuwe criminele meesterbrein. Schrijf je in voor de beta via www.arkhamunderworld.com.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham, TT Games


In deze premium game bundelt The Caped Crusader zijn krachten met de superhelden uit het DC Comics universum en schieten ze naar de ruimte om de kwaadwaardige Brainiac te stoppen van het vernietigen van de aarde. De grootste superhelden en meest sluwe schurken moeten zich verenigen om Brainiac te stoppen, voor het te laat is.

DC Comics Legends, WB Games San Francisco


Gamers breiden hun collectie van legendarische DC Comics superhelden en schurken uit en stellen superteams samen met de juiste helden voor elke aanval in deze mobiele RPG.

Game of Thrones, Turbine


(Gametitel wordt onthuld op een later moment)
 
Verover Westeros in een epische vecht strategiegame, gebaseerd op de hitserie van HBO®. Toon de sluwheid van jouw spionnen en de macht over jouw leger op het slagveld, wanneer je jouw heerschappij over de zeven Kingdoms vergroot. Sluit een bondgenootschap, doe een greep naar de macht en probeer de IJzeren Troon te veroveren als je durft!

Greg Ballard, Senior Vice President, Mobile, Social and Emerging Platforms, Warner Bros
Citaat

In nog geen vier jaar tijd hebben we 25 games uitgebracht met wereldwijd meer dan 150 miljoen installaties in diverse genres, vechten, strategie, puzzel en actie-avonturen. In 2015 focussen wij onze business op een sterk games-als-een-service model, .Met onze sterke line-up zorgen wij voor een hoge betrokkenheid van gamers en innovatie, zoals console game connectiviteit met games zoals Mortal Kombat X en Batman Arkham Underworld.


 
De line-up van nog te verschijnen games wordt aangevoerd door twee recent verschenen titels: WWE Immortals, die al meer dan 7 miljoen keer is geïnstalleerd sinds de game live ging op 15 januari, en The LEGO Movie Videogame voor mobiele apparaten, die een van WBIE’s beste lanceerweken ooit behaalde voor een LEGO mobiele game.

Mortal Kombat X

Mortal Kombat X
Release
di 14 apr, 2015
Genre
Beat-em-up
Platform
ps4
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
Netherrealm Studios

Mortal Kombat X kopen?