Pro League Ultimate FIFA 15 Challenge gaat van start

Pro League Ultimate FIFA 15 Challenge gaat van start

Welke voetbalspeler wordt FIFA 15 kampioen?

EA Sports en de Pro League kondigen de Pro League Ultimate FIFA 15 Challenge aan. De Pro League Ultimate FIFA 15 Challenge gaat op zoek naar de beste FIFA 15 speler uit de Pro League op een gaming console. In de eerste ronde van deze competitie organiseert EA Sports de komende weken een bezoek aan de clubs uit de Pro League.

Bij elke club uit de Pro League wordt er op zoek gegaan naar een FIFA 15 clubkampioen.  Deze clubkampioenen vertegenwoordigen hun team vervolgens in een knock-outtornooi, waarvan de achtste finales en kwartfinales online worden afgewerkt. De halve finales en de finale vinden eind maart live plaats op een groot scherm.

KV Kortrijk en Sporting Charleroi
Eergisteren en gisteren werd er voor het eerst gestreden om de titel van FIFA 15 clubkampioen bij de Kerels van KV Kortrijk en bij de Zebra’s van Sporting Charleroi.
Bij KV Kortrijk was het Lukas van Eenoo die verrassend aan de haal ging met de titel. Hij nam het in de finale op tegen Benoît Poulain.
In Charleroi won wel één van één van de topfavorieten. In een aantrekkelijke finale versloeg Clément Tainmont  ploegmaat Adrien Adam met 1-0 om zich tot virtuele voetbalkoning van Sporting Charleroi te kronen. Beide spelers zullen de eer van hun club verdedigen in de Pro League Ultimate FIFA 15 Challenge.

Twee jaar geleden organiseerde EA Sports voor het eerst een dergelijke competitie voor de spelers uit de Pro League. Toen kroonde Sam Vermeylen zich tot FIFA 13-kampioen.

Beleef het ultieme voetbalavontuur met je eigen droomteam
Fans van FIFA 15 die niet willen wachten tot de namen van de FIFA 15-clubkampioenen gekend zijn kunnen hun eigen droomteam samenstellen via FIFA Ultimate Team. Dit is een gigantisch online community met meer dan 11 miljoen fans wereldwijd. Je kan er je favoriete droomteam samen stellen, zelfs met Belgische spelers, je team coachen en het opnemen tegen andere teams.

FIFA 15

FIFA 15
Release
do 25 sep, 2014
Genre
Sport
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
EA Sports

FIFA 15 kopen?