Star Wars Jedi: Survivor is vanaf 17 maart verkrijgbaar

Star Wars Jedi: Survivor is vanaf 17 maart verkrijgbaar

Eerste gameplaybeelden getoond tijdens The Game Awards

Het heelal is gevaarlijker dan ooit nu het volgende hoofdstuk in de saga van Cal Kestis begint. Respawn Entertainment, Electronic Arts en Lucasfilm Games hebben afgelopen nacht tijdens The Game Awards bekendgemaakt dat Star Wars Jedi: Survivor™ vanaf 17 maart 2023 verkrijgbaar is voor PlayStation 5. Tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking werden de eerste gameplaybeelden getoond. Hierin is Cal Kestis (Cameron Monaghan) te zien als een sterkere en meer ervaren Jedi Knight en wordt een beeld geschetst van de bedreigingen die hem te wachten staan. Het veteranenteam van Respawn Entertainment ontwikkelt Star Wars Jedi: Survivor voor de nieuwste generatie consoles. Jedi-gevechten zitten boordevol actie en het volgende hoofdstuk in de saga van Cal Kestis levert de grootste verkenningstochten en cinematische gameplay in de serie tot dusver."Star Wars Jedi: Survivor borduurt in alle opzichten voort op de gameplay, het verhaal en de exploratie van Fallen Order", aldus Stig Asmussen, Game Director bij Respawn. "Dynamische gevechten geven spelers het gevoel een echte Jedi Knight te zijn, met nieuwe vechtstijlen voor lightsabers en Force-vaardigheden die extra lagen van strategie toevoegen aan elke confrontatie met de vijand. Ook zijn de werelden gevuld met uitdagingen die overwonnen moeten worden om de mysteries binnenin te ontrafelen."

Star Wars Jedi: Survivor begint vijf jaar na de gebeurtenissen van Star Wars Jedi: Fallen Order™. Cal moet de Empire, dat hem constant achtervolgt, een stap voorblijven terwijl hij zich blijft ontwikkelen als Jedi. Met de trouwe metgezel BD-1 aan zijn zijde bundelt Cal zijn krachten met een reeks nieuwe en oude bondgenoten die hem helpen met zijn zoektocht, waaronder de huurling Bode Akuna (Noshir Dalal) en het voormalige bemanningslid Cere Junda (Debra Wilson). Met nieuwe manieren om te verplaatsen, waaronder een grappling hook om te werpen en wezens om te temmen en berijden, kan Cal zich op vele manieren navigeren door de gevaren die hij tegenkomt. Hierbij verkent hij zowel bekende als nieuwe werelden in het sterrenstelsel.

Ook introduceert Star Wars Jedi: Survivor tal van nieuwe en innovatieve vechtstijlen, waaronder Dual Lightsabers voor bliksemsnelle gameplay en Crossguard die een langzamere maar zware gevechtsoptie biedt. Van Stormtroopers en Imperial Sentry Droids tot krachtige wezens die zijn gehuld in mysterie, spelers moeten tot het uiterste gaan om de bedreigingen die Cal in de weg staan te verslaan.

Star Wars Jedi: Survivor is vanaf 17 maart 2023 verkrijgbaar voor PlayStation 5 tegen een adviesprijs van € 79,99. Pre-order Star Wars Jedi: Survivor en ontvang het "Jedi Survival" Cosmetic Pack, dat exclusieve cosmetische items bevat die geïnspireerd zijn op Obi-Wan Kenobi™. Spelers kunnen ook de Star Wars Jedi: Survivor Deluxe Edition pre-orderen. Deze biedt toegang tot exclusieve cosmetische items die geïnspireerd zijn op Han Solo™, Luke Skywalker™ en R2-D2™. Bezoek https://www.ea.com/nl-nl/games/starwars/jedi/jedi-survivor voor meer informatie over de Star Wars Jedi: Survivor Deluxe Edition.

Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor
Release
ma 29 mei, 2023
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps5
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
Respawn entertainment

Steun playstationclan.be