EA Sports verlengt overeenkomst als officiŽle sporttechnologiepartner van de Premier League tot 2019

EA Sports verlengt overeenkomst als officiŽle sporttechnologiepartner van de Premier League tot 2019

EA SPORTS FIFA 15 bevat nu meer dan 200 schitterende nieuwe spelermodellen, een nieuw uitzendingenpakket en alle 20 clubstadions

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag aangekondigd dat EA SPORTS en de Premier League hun huidige overeenkomst hebben verlengd tot het einde van het seizoen 2018/2019, waarbij nu ook de sponsoring van de Doellijnbewaking is inbegrepen.

Om dichter bij de het echte voetbal te komen heeft EA SPORTS als jarenlange partner van de Premier League samenwerkingsactiviteiten ontwikkeld met de Premier League, waaronder de EA SPORTS Player Performance Index, een diepgaand statistiekensysteem dat de algemene bijdrage van spelers meet. Ook is er een samenwerking met de Fantasy Premier League-game.

Onder de nieuwe overeenkomst wordt de Barclays Premier League in EA SPORTS FIFA 15 neergezet als de meest authentieke competitie, met een ongekend aantal details in de spelers en alle 20 stadions. Door de integratie van graphics, geluid en commentaar van tv-kwaliteit zullen FIFA 15-fans de emotie en intensiteit van de populairste voetbalcompetitie ter wereld zelf kunnen ervaren. De overeenkomst geeft EA SPORTS toegang tot alle 20 clubs van de Barclays Premier League, waardoor het FIFA 15-team de hoofden van meer dan 200 spelers kan scannen, realistische stadions van alle 20 Premier League-clubs kan nabouwen en de emotie van het publiek kan vastleggen door live de sfeer van wedstrijden op te nemen tijdens het seizoen 2013/2014.

Peter Moore, Chief Operating Officer van EA
Citaat

We zijn zeer verheugd om de verlenging van onze samenwerking met de Premier League aan te kondigen, de meest gespeelde competitie in EA SPORTS FIFA. Hierdoor wordt onze bekroonde game nog authentieker en realistischer en kunnen onze fans zich helemaal onderdompelen in de dramatiek en de emotie van deze competitie. En als trouwe Liverpool FC-supporter weet ik precies hoe dat voelt!Richard Scudamore, Chief Executive van de Premier League
Citaat

EA SPORTS is een vaste licentienemer van de Premier League en we zijn dan ook zeer verheugd over de verlenging van onze huidige overeenkomst, zodat we nieuwe elementen kunnen toevoegen aan onze samenwerking, zoals de sponsoring van de Doellijnbewaking. Ze hebben met onze clubs samengewerkt om het Premier League-element van FIFA 15 als nooit tevoren te verbeteren. Door de EA SPORTS Player Performance Index en onze Fantasy Premier League-game blijven ze op allerlei vernieuwende en spannende manieren betrokken bij de voetbalfans.


FIFA 15

FIFA 15
Release
do 25 sep, 2014
Genre
Sport
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
EA Sports

FIFA 15 kopen?