Pharrell Williams stelt soundtrack NBA 2K15 samen

Pharrell Williams stelt soundtrack NBA 2K15 samen

Niemand minder dan Pharrell Williams stelt de soundtrack samen van NBA 2K15.

 2K kondigt vandaag een nieuwe samenwerking aan met de internationaal gerenommeerde artiest en producer Pharrell Williams. Pharrell zal de meest uitgebreide en unieke soundtrack in de geschiedenis van NBA 2K samenstellen voor NBA 2K15, de volgende editie van de geprezen NBA game franchise. De samenwerking koppelt één van de meest creatieve geesten in de muziekwereld aan één van de meest succesvolle entertainmentproducten van het laatste decennium.

Citaat

Het was echt een coole ervaring. Ik heb geprobeerd liedjes te creëren die heel divers zijn en tegelijkertijd gamers weten te inspireren. Ik vond het belangrijk dat de muziek goed matcht bij de NBA-actie op het veld in NBA 2K15. Ik hoop dan ook dat iedereen ervan geniet.


aldus Pharrell

Pharrell, een gerenommeerde visionair op het gebied van muziek, mode en design, is al sinds zijn dagen als oprichter van  N.E.R.D en The Neptunes tot aan zijn laatste onderneming met het multimediale creatieve collectief i am OTHER, een waar pop-cult fenomeen. Hij is onder andere producer van nummers voor een aantal van de grootste albums van dit decennium, zoals Kendrick Lamar’s “Good Kid, M.A.A.D City” en Frank Ocean’s “Channel Orange,” maar ook tekende hij voor de hitsingles "Happy," “Blurred Lines” van Robin Thicke en “Get Lucky” van Daft Punk.
 
“Pharrell’s passie en reputatie als visionair producer en zijn enorme ervaring in de samenwerking met NBA komen tot uiting in de grootste en meest veelzijdige NBA 2K soundtrack die we ooit gehad hebben,” aldus Alfie Brody, Vice President of Marketing bij 2K. “We hebben heel goed naar onze fans geluisterd over hoe we de muziek-ervaring konden verbeteren en we zijn er zeker van dat de gamers net zo onder de indruk zullen zijn van Pharrell’s bijdrage aan NBA 2K15 als wij.”

NBA 2K15  is ontwikkeld door Visual Concepts, een studio van 2K. NBA 2K15 is nog niet door PEGI gekeurd. NBA 2K15 staat gepland voor release op 10 oktober 2014 op PS4 en PS3.

NBA 2K15

NBA 2K15
Release
vr 10 okt, 2014
Genre
Sport
Platform
ps3 ps4
Uitgever
2K Sports
Ontwikkelaar
Visual Concepts

Steun playstationclan.be