PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig

De Paw Patrol pups zijn er opnieuw en zijn nu nodig in Avonturenstad. Pup pup boogie jij je een weg naar daar?

 

De geteste versie is de PS4 versie gespeeld op PS5.

Verhaal


Burgemeester Humdinger is van plan zijn territorium uit te bouwen en heeft zijn zinnen gezet op Avonturenstad. Zullen de pups in staat zijn om zijn snode plannen te dwarsbomen? Dat hangt volledig van jou af, pup!

Het verhaal heeft weinig om het lijf, maar daar is het hem uiteraard niet om te doen bij de Paw Patrol-games. Je zal net zoals in de voorgaande games verschillende missies kunnen aanvatten, waarin je, ook net zoals vroeger, hondenkoekjes en gouden pootafdrukken kan verzamelen. Op zich baan je je een weg doorheen de level, met simpele puzzels, zoals bedoeld voor de doelgroep.Gameplay


Avonturenbaai werd ingeruild voor Avonturenstad, dus de grootste vernieuwing in het spel zijn de omgevingen en onze nieuwe pup Liberty. Verder blijft alles zoals vroeger en moet je je puzzelgewijs een weg vinden doorheen de stad, om zo het eindfilmpje te bekijken.

Uiteraard zijn de minigames zoals het touwtjespringen en pup pup boogie ook weer van de partij. Hier had wat meer variatie in mogen zitten, want we hebben toch de indruk dat we alles al eens gezien hebben, en dat is een gemiste kans voor de ontwikkelaars. Hierdoor valt de interesse van onze kleuter ook sneller weg, en laat die de game wat sneller links liggen.Graphics & Sound


Daar waar we bij de Megapup-versie kritiek op hadden werd bij deze aangepakt: de grafische kwaliteit. We mogen nu gerust spreken van een vooruitgang op het vlak van beeld. De hondjes worden meer gestroomlijnd weergegeven en ook de omgevingen kennen een upgrade. Op het auditief vlak is alles nagenoeg hetzelfde gebleven.

Conclusie


Ondertussen is dit al onze derde game uit de franchise die we reviewen, en we merken dat er hier en daar wat gesleuteld wordt aan de formule. Voor de kleinsten onder ons opnieuw een leuk spelletje, maar ons kritisch oog zegt ons dat de ontwikkelaars wat meer vernieuwing mogen brengen in onder andere de minigames.

Pluspunten


  • Perfect voor de doelgroep
  • Grafisch PS4/5 waardig


Minpunten


  • Voelt te veel aan als hetzelfde qua gameplay
Reviewer: Heer_Vonck

Score

Verhaal
7/10
Gameplay
7/10
Grafisch
8.5/10
Geluid
8/10
Duur
6/10

PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig

Release
vr 13 aug, 2021
Genre
Avontuur
Platform
ps4 ps5
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Bandai Namco

Score

Verhaal
7/10
Gameplay
7/10
Grafisch
8.5/10
Geluid
8/10
Duur
6/10