Films & TV Series Reviews

  • Supergirl - seizoen 6

    Supergirl - seizoen 6

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 18 september, 2022, 11:57 - 0 Comments
    Supergirl is al toe aan haar zesde, en tevens haar laatste seizoen!
  • The Northman

    The Northman

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 18 september, 2022, 11:54 - 0 Comments
    Alexander Skarsgard kruipt in de huid van een weggelopen Vikingprins die zint op wraak. Staat deze setting je aan? Lees dan zeker onze review!
  • Legacies - seizoen 3

    Legacies - seizoen 3

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 27 augustus, 2022, 09:43 - 0 Comments
    Wat zal de Necromancer doen met al die duistere kracht die hij van Josie heeft gekregen in het vorige seizoen? Kom dat te weten in het derde seizoen van Legacies!
  • Firestarter

    Firestarter

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 20 augustus, 2022, 10:58 - 0 Comments
    Firestarter is een verfilming van een boek van Stephen King. Of deze film je vurig doet verlangen naar een thriller, lees je hier!
  • Legacies - seizoen 2

    Legacies - seizoen 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 20 augustus, 2022, 10:50 - 0 Comments
    Na de opoffering van Hope gaat het leven in de Salvatore-school verder, met de nieuwe dagelijkse moeilijkheden van dien.
  • Legacies - seizoen 1

    Legacies - seizoen 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 09 augustus, 2022, 15:02 - 0 Comments
    Na The Vampire Diaries en de spinoff The Originals krijgen we nu Legacies voorgeschoteld. Hoe vergaat het de dochter van Klaus? Dat lees je hier!
  • Succession - seizoen 3

    Succession - seizoen 3

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 27 juli, 2022, 09:24 - 0 Comments
    Logan zal spijt hebben van zijn laatste woorden tegen Kendall in het vorige seizoen, want die neemt plots het voortouw. Opgelet: deze review bevat spoilers!
  • Succession - seizoen 2

    Succession - seizoen 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 13 juli, 2022, 10:59 - 0 Comments
    Na het verraad van Kendall heeft het bedrijf zware imagoschade geleden. Is vader Logan in staat om dit nog recht te trekken? Dat kom je te weten in het tweede seizoen van Succession.
  • Raised by Wolves - seizoen 1

    Raised by Wolves - seizoen 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 04 juli, 2022, 09:05 - 0 Comments
    Van de hand van Ridley Scott krijgen we het Raised by Wolves, dat zich afspeelt in een dystopische toekomst.
  • Succession - seizoen 1

    Succession - seizoen 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 04 juli, 2022, 08:59 - 0 Comments
    Geld maakt niet gelukkig, en dat blijkt zeker voor de familie Roy, die geld op overschot hebben. Problemen in de familie gegarandeerd in de serie Succession.
  • The Batman

    The Batman

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 13 mei, 2022, 09:38 - 0 Comments
    Het reilen en zeilen van Batman is al ettelijke malen verfilmd geweest, en gespeeld door ettelijke acteurs. Deze keer doet Robert Pattinson een gooi naar de cape in The Batman.
  • The Many Saints of Newark

    The Many Saints of Newark

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 27 maart, 2022, 09:13 - 0 Comments
    Een jonge Tony Soprano die opgroeit in de schaduw van Dickie Moltisante. Dat kan niet slecht zijn toch?
  • The Matrix Ressurections

    The Matrix Ressurections

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 16 februari, 2022, 16:38 - 0 Comments
    Na enkele decennia krijgen we het vervolg van The Matrix Trilogy op ons bord. Is there a spoon or not? Dat lees je hier!
  • Candyman

    Candyman

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 04 februari, 2022, 08:51 - 0 Comments
    In de jaren '90 scoorde Candyman hoge ogen en was het zelfs de premisse van een bekende song. Nu krijgt de film een vervolg. Durven we hierna nog in de spiegel kijken?
  • The Forever Purge

    The Forever Purge

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 21 december, 2021, 09:53 - 0 Comments
    The Purge is een filmfenomeen dat enkele jaren geleden startte en ondertussen al tig vervolgen en zelfs een serie rijker is.
  • Lansky

    Lansky

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 19 december, 2021, 09:22 - 0 Comments
    Lansky is een film gebaseerd op waargebeurde feiten die het verhaal vertellen van de gangster Meyer Lansky. Klaar voor dit maffia-epos?
  • Boss Baby 2: Familiezaken

    Boss Baby 2: Familiezaken

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 17 december, 2021, 14:17 - 0 Comments
    De protagonisten van Baby Boss zijn opgegroeid en leiden hun eigen leven. Dit tot er iets aan de hand is met BabyCorp...
  • Fast and Furious 9

    Fast and Furious 9

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 17 december, 2021, 14:00 - 0 Comments
    Fast and Furious 9 is onlangs op ons losgelaten. Kan deze F9 nog iets nieuw bieden, of lijkt de reeks op z'n einde?
  • Batman: The Long Halloween part 2

    Batman: The Long Halloween part 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 03 oktober, 2021, 13:36 - 0 Comments
    Wanneer stopt de lange Halloween? Batman gaat op onderzoek uit...
  • Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

    Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 15 september, 2021, 11:23 - 0 Comments
    Na de film Mortal Kombat werden we ook verblijd met de animatiefilm 'Battle of the Realms'. Was het fatality of friendship? Dat lees je hier!
  • Batman: The Long Halloween part 1

    Batman: The Long Halloween part 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 12 september, 2021, 09:13 - 0 Comments
    Recent werden beide delen van Batman: The Long Halloween uitgegeven. Wij bekeken alvast het eerste deel!
  • Those Who Wish Me Dead

    Those Who Wish Me Dead

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 09 juli, 2021, 09:53 - 0 Comments
    In Those Who Wish Me Dead neemt Angelina Jolie het op tegen enkele huurmoordenaars en de elementen der aarde. Hoe wij haar acteerprestatie beoordelen kan je hier lezen.
  • Mortal Kombat

    Mortal Kombat

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 28 mei, 2021, 09:18 - 0 Comments
    Mortal Kombat heeft ons, behalve een heuse gamefranchise, ook meer en minder gezegend met een handvol films en zelfs reeksen. Wordt het Merci of Brutality? Dat lees je hier!
  • Stargirl - seizoen 1

    Stargirl - seizoen 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 01 mei, 2021, 13:43 - 0 Comments
    Er zijn wel meerdere nobele onbekenden binnen het DC Universum die onder deze reviewer zijn radar vliegen. Zo is Stargirl er eentje van. Wij mochten het eerste seizoen bekijken en onze mening hierover delen!
  • Wonder Woman 1984

    Wonder Woman 1984

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 06 april, 2021, 11:18 - 0 Comments
    Na onze review van Injustice League The Snyder Cut, aanschouwen we opnieuw Wonder Woman in haar tweede standalone film: Wonder Woman 1984!
  • Synchronic

    Synchronic

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 02 april, 2021, 14:03 - 0 Comments
    Klaar voor een leuke trip? Dan is de drug Synchronic wel iets voor jou!
  • Star Trek Picard - seizoen 1

    Star Trek Picard - seizoen 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 26 maart, 2021, 10:20 - 0 Comments
    Na Discovery komt er een nieuw deel van de 'Star Trek'-franchise onze richting aangevlogen. In dit deel staat de legendarische Jean-Luc Picard centraal. Lees hier wat wij vonden van Star Trek Picard!
  • Justice League The Snyder Cut

    Justice League The Snyder Cut

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 24 maart, 2021, 09:08 - 0 Comments
    Justice League kregen we enkele jaren geleden al op ons bord , maar nu krijgen we met The Snyder Cut de versie die oorspronkelijk bedoeld was. Klaar voor deze vier uur durende marathon?
  • Batman - Soul of the Dragon

    Batman - Soul of the Dragon

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 10 maart, 2021, 08:49 - 0 Comments
    Tussen de bekende Batman-films verschijnt er ook, meer dan je zou verwachten, een animatiefilm van onze gevleugelde held. Had Batman in de jaren '70 veel soul of niet? Dat lees je hier!
  • South Park - seizoen 23

    South Park - seizoen 23

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 11 oktober, 2020, 09:05 - 0 Comments
    South Park brengt alweer zijn drieŽntwintigste seizoen op de markt. Wat hebben de jongens nu nog te vertellen?

Steun playstationclan.be