Sword art online: Hollow Fragment goes Europe!

Sword art online: Hollow Fragment goes Europe!

Heb je nog niets gehoord van deze schitterende MMO? Lees dan snel dit nieuws!

 

BANDAI NAMCO Games Europe S.A.S kondigt aan dat Sword Art Online: Hollow Fragment naar Europa komt. De game zal exclusief vanaf juli 2014 digitaal verkrijgbaar zijn voor de PlayStation Vita-handheld.
 
Sword Art Online: Hollow Fragment - gebaseerd op de novel, manga en anime - plaatst spelers in de huid van verschillende personages uit het SAO-universum, bestaande uit een reeks virtual-reality werelden uit de nabije toekomst. Spelers zullen de VR-werelden van SAO moeten betreden om te ontdekken dat de bedenker van de game, Akihiko Kayaba, hen in deze werelden heeft opgesloten. Om te ontsnappen moeten spelers de werelden doortrekken en vijanden die ze onderweg tegenkomen verslaan. Blijven vechten is nodig, want wie sterft in de fantasiewereld sterft ook in het echte leven...
 
Dankzij het MMO-achtige genre zal Sword Art Online: Hollow Fragment spelers unieke RPG-gameplay voorschotelen waarin combo-aanvallen, snelheid van uitvoering en kennis van de tegenstander broodnodig zullen zijn om te overleven! Bovenop de Hollow Fragment-episode zal deze nieuwe SAO-game samen met Sword Art Online: Infinity Moment gelanceerd worden, voorheen enkel in Japan uitgegeven op de PlayStation Portable. Infinity Moment zal optimaal de krachten van de PlayStation Vita benutten en bewijst dat met HD-graphics!

Sword Art Online: Hollow Fragment

Sword Art Online: Hollow Fragment
Release
wo 20 aug, 2014
Genre
MMO
Platform
ps4 vita
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Infinity Moment

Steun playstationclan.be