Werewolves Within komt naar PSVR!

Werewolves Within komt naar PSVR!

Vandaag kondigt Ubisoft aan dat het Werewolves Within uitbrengt; een game vol intriges en beschuldigingen die spelletjesavond onder vrienden naar een hoger niveau tilt.Als één van de eerste VR-games op de markt vertaalt Werewolves Within de essentie van een competitieve, maar gezellige sfeer van een avond gezelschapspelletjes spelen, naar een sociale VR-belevenis. Werewolves Within zal dit najaar verkrijgbaar zijn voor de grootste VR-platformen.

Ontwikkeld door Ubisoft studio Red Storm Entertainment, in samenwerking met Ubisoft Barcelona, neemt Werewolves Within je mee naar Gallowston; een Middeleeuws dorp geteisterd door een stel genadeloze weerwolven. Daar proberen de inwoners te achterhalen wie verantwoordelijk is voor een reeks gruwelijke misdaden.

Bij het begin van ieder spel krijgen de vijf tot acht spelers een rol toebedeeld, sommige met een paar bijzondere vaardigheden. Deze moeten hen helpen achterhalen wie de wolven in schaapskleren zijn. Om het spel dynamisch te houden, zijn de rondes snel en variërend. Dat betekent dat je één moment als vrome burger voor je onschuld pleit en het volgende als weerwolf je weg naar de overwinning liegt.

Met de matchmaking features van deze game kunnen spelers zowel privésessies met vrienden spelen, als een Quick Match met andere spelers. Met stemherkenning, de positional tracking technologie van Red Storm en animaties gebaseerd op stemverbuigingsanalyse worden lichaamstaal en andere ‘real life’ acties vertaald naar hun virtueel personage in de game.

David Votypka, Senior Creative Director bij Red Storm Entertainment
Citaat

VR blijkt een fantastisch platform te zijn voor sociale interactie; je hebt echt het gevoel dat je medespelers zich gewoon bij je in de kamer bevinden. Werewolves Within geeft spelers een voorproefje van hoe VR sterke sociale banden kan generen, wat je toelaat een fantastische ervaring te delen met anderen, ongeacht waar zij zijn.


Werewolves Within is Ubisofts meest recente exploratie naar mogelijkheden omtrent Virtual Reality. Het bedrijf kondigde eerder al Eagle Flight en een samenwerking rond VR met filmbedrijf SpectreVision aan.

Werewolves Within

Werewolves Within
Release
wo 07 dec, 2016
Genre
Familie
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Red Storm Entertainment

Steun playstationclan.be