Godzilla - nu verkrijgbaar op PlayStation 4 en PlayStation 3

Godzilla - nu verkrijgbaar op PlayStation 4 en PlayStation 3

Godzilla keert terug om steden te verwoesten en klassieke vijanden te vernietigen op PlayStation 4 en PlayStation 3 BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt aan dat GODZILLA uit zijn winterslaap is ontwaakt en klaar is om eens te meer voor de totale vernietiging van steden te zorgen en klassieke vijanden tot moes te slaan. De game is vanaf vandaag verkrijgbaar voor zowel PlayStation 4 als PlayStation 3 (ook digitaal).

GODZILLA, ontwikkeld door de Japanse videogamestudio NATSUME ATARI INC., laat spelers in de huid kruipen van een van de meest bekende en verwoestende Kaiju (special effect monsters) ooit. Als Godzilla zullen spelers in staat zijn volledige steden plat te walsen en voor terreur te zorgen. Er kan ook G-Energy worden verzameld, dat je toelaat Godzilla van power-ups te voorzien om niet alleen zijn grootte aan te passen, maar ook diens offensieve en defensieve eigenschappen te verbeteren. PlayStation 4-eigenaars zullen tevens exclusief met elke Kaiju in de game kunnen spelen, in elke modus! Verzamel G-Energy, verbeter je Kaiju en verwoest online vijanden in je eigen vechtstijl. Kies tussen meer dan 20 Kaiju, gaande van klassiekers als Anguirus en Rodan, als meer recente Kaiju zoals Type-3 Kiryu. Er zitten ook verschillende Godzilla in de game, gaande van Godzilla (1964) en Heisei Godzilla tot Godzilla (2014) (“Hollywood Godzilla”).

GODZILLA introduceert een dynamisch camerasysteem om spelers hetzelfde gevoel te geven als bij de spannende actiescènes uit de films. Op deze manier heeft men telkens het beste zicht op de totale verwoesting van de omgeving, maar ook op epische gevechten met vijanden als Mothra, King Ghidorah en Mechagodzilla.

Citaat

Al meer dan 60 jaar is Godzilla een van de meest gekende en favoriete exportproducten van Japan. Met de GODZILLA-videogame geven we fans nu de kans als hun favoriete monster te spelen en diens ongelofelijke vernietigende kracht te voelen.

aldus Hervé Hoerdt, Vice President of Marketing & Digital bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe

GODZILLA heeft meerdere gamemodi, waaronder: Destruction Mode waarin spelers amok kunnen maken en meer dan 20 omgevingen kunnen verwoesten. Diorama Mode stelt je in staat de verschillende Godzilla en andere Kaiju in verschillende steden te plaatsen om leuke foto’s te nemen en te delen met kennissen en vrienden. Spelers kunnen ook genieten van de King of Kaiju Mode waarin Godzilla het tegen een reeks bekende monsters moet opnemen en deze moet verslaan om te kunnen regeren als de enige King of the Monsters. PlayStation 4-eigenaars kunnen gelijk welke Kaiju in elke modus gebruiken, inclusief de Online Multiplayer Mode waarin er tot en met 3 spelers kan worden gevochten.


Godzilla

Godzilla
Release
vr 17 jul, 2015
Genre
Brawler
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Bandai Namco

Steun playstationclan.be