Final Fantasy Type-0 Collector's Edition aangekondigd

Final Fantasy Type-0 Collector's Edition aangekondigd

Bekijk hier wat de inhoud is van deze speciale Final Fantasy - editie

 

 

De Collector’s Edition wordt op 20 maart 2015 uitgebracht en zal in beperkte oplage verkrijgbaar zijn.
 
De Collector’s Edition wordt gepresenteerd in een speciale verpakking, met het spel in een schitterend goudkleurige SteelBook, voorzien van unieke, prachtige illustraties van de beroemde illustrator Yoshitaka Amano. De limited Collector’s Edition bevat een 200 pagina's tellende FINAL FANTASY TYPE-0 manga waarin de oorsprong van Class Zero wordt verkend (voor het eerst verkrijgbaar buiten Japan) en een soundtrack-CD met 15 tracks die specifiek zijn geselecteerd door de originele componist van de soundtracks: Takeharu Ishimoto.
 
De Collector’s Edition bevat tevens een 80 pagina's tellend hardcover artbook getiteld “Class Zero 842”, met daarin de kronieken van de personages, vijanden en wereld van Orience en diverse ongelooflijk mooi afgewerkte renders en conceptillustraties en vijf replica's op ware grootte van de iconische speelkaarten die worden gebruikt door Class Zero’s Ace.

Naast de Collector’s Edition zal er ook een Limited Edition van FINAL FANTASY TYPE-0 HD verkrijgbaar zijn. De SteelBook Limited Edition is voorzien van een omkeerbaar doosontwerp en een transparante, opengewerkte hoes om zelf de verpakking aan te kunnen passen.

FINAL FANTASY TYPE-0 HD bevat ook een exclusieve speelbare en downloadbare demo van het langverwachte FINAL FANTASY XV met de naam FINAL FANTASY XV -EPISODE DUSCAE-, dat slechts verkrijgbaar is zolang de voorraad strekt.


Final Fantasy TYPE-0

Final Fantasy TYPE-0
Release
vr 20 mrt, 2015
Genre
RPG
Platform
ps4
Uitgever
Square Enix
Ontwikkelaar
Square Enix

Steun playstationclan.be