EPOS breidt H3-serie uit met nieuwe gaming headsets

EPOS breidt H3-serie uit met nieuwe gaming headsets

Levert compromisloze, uitmuntende audio voor alle game-ervaringen

Eerder deze week onthulde premium gaming audiomerk EPOS de via USB-aangesloten H3 Hybrid en de draadloze H3PRO Hybrid gaming headsets, die hoogwaardige digitale audio-ervaringen en nieuwe functies bieden voor verschillende meeslepende ervaringen voor alle gamers.
 
Na het grote succes van de onlangs uitgebrachte H3 bedrade gesloten akoestische headset, lanceert EPOS de H3 Hybrid, met meerdere aansluitmogelijkheden, een afneembare microfoonarm, gelijktijdige Bluetooth voor audiomixing en een batterij met lange levensduur voor Bluetooth-audio onderweg. De H3 Hybrid is compatibel met PS4, PS5 en Bluetooth compatibele apparaten.
 
H3 Hybrid
De H3 Hybrid brengt levensechte gaming-audio en veelzijdigheid voor de gebruiker samen. De H3 Hybrid is gemaakt met gerenommeerde EPOS-engineering en hoogwaardige gaming-audio, waardoor akoestische helderheid en diepe bassen worden bereikt met verwisselbare USB- en 3,5 mm consolekabels. De headset is verkrijgbaar in de kleuren Onyx Black en Ghost White.


 
H3PRO Hybrid – Binnenkort verkrijgbaar
De H3PRO Hybrid is een uitbreiding op de H3 Hybrid en voldoet aan de behoeften van veeleisende gamers die op zoek zijn naar draadloze vrijheid en hoogwaardige audio. De H3PRO Hybrid debuteert in Sebring Black, heeft een lange batterijlevensduur en de gepatenteerde EPOS draadloze technologie zorgt voor een lag-vrije overdracht – en dat alles zonder in te leveren op de prestaties.
 
Meer functies en details worden binnenkort bekendgemaakt.
 
Zowel de H3 Hybrid als de H3PRO Hybrid bieden kwaliteitsfuncties om de algehele game-ervaring van gebruikers te verbeteren, waaronder intuďtieve slimme knoppen voor snelle bediening van audio-instellingen, onmiddellijk dempen door de microfoonarm op te tillen, lichtgewicht verstelbare pasvormen, geďntegreerde volumeregeling op de oorschelp en verwisselbare ergonomische oorkussens.
 
Prijs en beschikbaarheid
De EPOS H3 Hybrid gaming headset is nu verkrijgbaar op eposaudio.com/gaming en in geselecteerde winkels voor een adviesprijs van € 179.
 
Meer details over de H3PRO Hybrid worden binnenkort bekendgemaakt.

Steun playstationclan.be