Guardians maken zich klaar voor de feestdagen met The Dawning in Destiny 2

Guardians maken zich klaar voor de feestdagen met The Dawning in Destiny 2

Eva Levante keert terug naar the Tower met meer goodies voor de GuardiansGuardians van over de hele wereld nemen de taak van koekjesbakker en koerier op zich als the Dawning terugkeert naar de Tower. The Dawning is een gratis seizoensevenement waar alle Destiny 2-spelers traktaties kunnen maken, de feestvreugde verspreiden en in-game goodies kunnen ontvangen. The Dawning loopt van 15 december tot 5 januari. Zo hebben fans meer dan genoeg tijd om de feestsfeer te pakken te krijgen en wat zoete lekkernijen te bakken.

Guardians worden aangemoedigd hun ovens op te warmen, ingrediŽnten te verzamelen en koekjes te verspreiden over het zonnestelsel. Verwacht nieuwe vendors, seasonal awards en misschien zelfs een cadeautje.

Guardians kunnen Dawning Spirit verdienen gedurende dit feestelijke seizoen door missies, bounties en recepten te voltooien. Deze zullen naar zowel persoonlijke als gemeenschappelijke doelen gaan. Hoe meer je in de feeststemming komt, hoe beter de beloningen zijn die Eva voor iedereen heeft.

Een nieuw exotic ship wacht op degenen die graag een onstuimige reis door de sterren maken. Het schip beschikt over verschillende functies die ontgrendeld kunnen worden met Dawning Spirit. De functies bevatten drie selecteerbare engine-effecten, een uniek transmat-effect een geanimeerde shader en meer!

Destiny 2

Destiny 2
Release
wo 06 sep, 2017
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Activision

Steun playstationclan.be