Reviews

  • 75

    FIFA 22

    Review geschreven door JohnCena op wo. 13 oktober, 2021, 20:48 - 0 Comments
    ps4 ps5 EA Sports heeft, na een klein intermezzo genaamd FIFA 21, eindelijk een volwaardige next-gen release beet en introduceert op PlayStation 5 met FIFA 22 een ‘nieuwe’ ervaring. Een binnenkopper of flater van jewelste?
  • 69

    The Addams Family: Huize Herrie

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 10 oktober, 2021, 20:53 - 0 Comments
    ps4 ps5 In deze partygame moet je er als gezin voor zorgen dat je je huis kan redden, maar in de eerste plaats om plezier te maken met de anderen rondom je met couch co-op. Plezier of horror? Dat ondervonden we in The Addams Family: Huize Herrie!
  • 90

    Death Stranding Director's Cut

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 10 oktober, 2021, 20:50 - 0 Comments
    ps5 Na Ghost of Tsushima krijgt ook Death Stranding een upgrade naar PS5 onder de noemer van Director's Cut. Wij trokken er alvast opnieuw op uit!
  • 83

    Tales of Arise

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 10 oktober, 2021, 20:49 - 0 Comments
    ps4 Tales of Arise is ondertussen de 17e (!) game uit de Tales-reeks en is meerdere keren uitgesteld. Het wachten waard of niet? Dat lees je hier!
  • 87

    Far Cry 6

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 06 oktober, 2021, 13:00 - 0 Comments
    ps4 We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar na ons avontuur in Amerika trekken we naar het fictieve, tropische paradijs Yara, waar uiteraard een nieuwe dictator de plak zwaait.
  • 80

    Lost in Random

    Review geschreven door JohnCena op zo. 03 oktober, 2021, 13:14 - 0 Comments
    ps4 ps5 Electronic Arts wist recent nog met It Takes Two te scoren dankzij hun EA Originals, waarbij het indie-ontwikkelaars de nodige steun biedt, waarna nu ontwikkelaar Zoink aan de beurt is. Welkom in de wereld van Lost in Random, waar een dobbelsteen gooien een wel heel erg duister kantje heeft gekregen.
  • 68

    UnMetal

    Review geschreven door JohnCena op zo. 03 oktober, 2021, 13:11 - 0 Comments
    ps4 ps5 Videogames die zijn ontwikkeld om zowel te spotten met iconische franchises als te kunnen worden aanzien als een ode aan bepaalde titels? We verwelkomen ze met open armen en heten ditmaal UnMetal welkom! Benieuwd wat dat zou geven…
  • 89

    NBA 2K22

    Review geschreven door Vinsanity op za. 02 oktober, 2021, 15:05 - 0 Comments
    ps4 ps5 NBA 2K22 gaat dieper dan alleen basketbal. Ben jij klaar om je te verliezen in The City?
  • 84

    The Medium

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 25 september, 2021, 08:59 - 0 Comments
    ps4 ps5 Marianne staat als medium met één been in de spirituele wereld. Hoe zij aan de gaven komt, en waarom haar jeugd zo vaag is kom je te weten in The Medium.
  • 86

    Deathloop

    Review geschreven door JohnCena op za. 25 september, 2021, 08:28 - 0 Comments
    ps5 Wat gebeurt er als je Arkane Studios uit het Franse Lyon hun geslaagde Dishonored-franchise laat combineren met hun meest recente Prey en er een vleugje retro overgooit? Juist ja, Deathloop. Of hoe een getalenteerde studio het beste uit hun mars wist te halen.
  • 72

    Sniper Ghost Warrior Contracts 2

    Review geschreven door JohnCena op zo. 19 september, 2021, 08:31 - 0 Comments
    ps4 De CryEngine vergt veel rekenkracht, dus toen de PlayStation 5 verscheen, vond ontwikkelaar en uitgever CI Games het een ideaal moment om te werken aan een verbeterde versie van Sniper Ghost Warrior Contracts 2. Een schot in de roos?
  • 70

    Quake

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 15 september, 2021, 14:34 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na succesvolle reboots van Wolfenstein en Doom brengt Bethesda ons Quake. Geen nieuwe Quake, maar onze ouwe gouwe die naar onze current-gen console komt.
  • 76

    WRC 10

    Review geschreven door Vinsanity op wo. 15 september, 2021, 11:24 - 0 Comments
    ps4 ps5 WRC 10 brengt een ode aan 50 jaar rally rijden. Wij gingen met de jongste telg uit deze lange reeks aan de slag.
  • 73

    PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 11 september, 2021, 07:27 - 0 Comments
    ps4 ps5 De Paw Patrol pups zijn er opnieuw en zijn nu nodig in Avonturenstad. Pup pup boogie jij je een weg naar daar?
  • 75

    RiMS Racing

    Review geschreven door Vinsanity op wo. 08 september, 2021, 14:45 - 0 Comments
    ps4 ps5 Met RiMS Racing mogen we een nieuwe motorgame verwelkomen op onze Playstation. Wij zochten uit of deze nieuwkomer zich kan meten met de gevestigde orde of zich in het achterveld bevindt.
  • 54

    Pretty Girls Panic!

    Review geschreven door JohnCena op wo. 08 september, 2021, 11:58 - 0 Comments
    ps4 ps5 Soms kruist er al eens een ‘bizarre’ videogame ons pad, waar we niet meteen weten wat verwacht. We waren dan ook zeer benieuwd om met Pretty Girls Panic! aan de slag te gaan. De titel was alvast veelbelovend…
  • 94

    Ghost of Tsushima Director's Cut

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 04 september, 2021, 08:12 - 0 Comments
    ps4 Vorig jaar kwam Ghost of Tsushima uit en onlangs werden we verblijd met de Director's Cut. Hoe ervaren wij deze game op onze PS5?
  • 68

    Little Witch Academia: VR Broom Racing

    Review geschreven door JohnCena op wo. 25 augustus, 2021, 11:45 - 0 Comments
    ps4 ps5 De Japanse Little Witch Academia-anime draait al enkele seizoenen mee (tevens te bekijken via Netflix) en kende reeds een videogame-adaptatie. Nu komt daar nog een VR-game bij, waarin het racen op bezems centraal staat. Een must-play? Wij haalden de heksenhoed boven en zochten het uit.
  • 81

    NEO: The World Ends With You

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 17 augustus, 2021, 10:53 - 0 Comments
    ps4 NEO: The World Ends With You kende vorige maand zijn release op onze console. Hoe wij dat einde van de wereld ervoeren, kan je hier lezen!
  • 92

    Hades

    Review geschreven door JohnCena op di. 10 augustus, 2021, 15:00 - 0 Comments
    ps4 ps5 Pc-games die als pareltjes worden bestempeld en in de prijzen vallen zien we maar al te graag de overstap maken naar onze geliefde PlayStation-console. Het team achter Hades had echter grote schoenen te vullen, want kan deze Game of the Year ook schitteren op de PS4/5?
  • 60

    Cotton Reboot

    Review geschreven door JohnCena op ma. 09 augustus, 2021, 11:17 - 0 Comments
    ps4 ps5 We schuiven het niet onder banken of stoelen dat we fan zijn van reboots en remakes, al was het maar zodat een nieuw publiek een oud pareltje zou kunnen ontdekken. Met Cotton Reboot voegen we een eerste 'cute ‘em up' aan dat lijstje toe.
  • 80

    Guilty Gear StriVe

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 05 augustus, 2021, 10:15 - 0 Comments
    ps4 Guilty Gear StriVe is de opvolger van Guilty Gear Xrd, en hier maakt Sol een einde aan zijn saga.
  • 87

    F1 2021

    Review geschreven door Vinsanity op wo. 28 juli, 2021, 16:27 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het huidige F1 seizoen is er één op het scherpst van de snee. Kan deze spanning in F1 2021 geëvenaard worden?
  • 72

    Within The Blade

    Review geschreven door JohnCena op ma. 26 juli, 2021, 09:26 - 0 Comments
    ps4 ps5 Videogames hoeven niet altijd een uitgebreid thema of verhaal te hebben, maar als er een spel rond ninja’s wordt uitgebracht, dan is onze interesse automatisch gewekt. We waren dan ook benieuwd wat Within the Blade te bieden heeft…
  • 83

    The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 20 juli, 2021, 10:13 - 0 Comments
    ps4 ps5 The Dungeon of Naheulbeuk is onverwachts op onze console beland. Wij hebben de kerker doorzocht en je kan hier lezen wat wij vonden.
  • 60

    Crash Drive 3

    Review geschreven door JohnCena op ma. 19 juli, 2021, 10:18 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een game zowel uitbrengen op console als smartphones en tablets doet ons vaak de wenkbrauwen fronsen, maar als dat betekent dat we met Crash Drive 3 meer plezier kunnen beleven, dan namen we maar al te graag de proef op de som!
  • 88

    Scarlet Nexus

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 08 juli, 2021, 09:27 - 0 Comments
    ps4 ps5 Scarlet Nexus is onlangs uitgebracht en brengt ons een game waar hyperconnectiviteit centraal staat. Lees hier onze ervaringen.
  • 54

    Wonder Boy: Asha in Monster World

    Review geschreven door JohnCena op ma. 05 juli, 2021, 09:57 - 0 Comments
    ps4 ps5 Wonder Boy: Asha in Monster World is een van zo’n heruitgaves waar retroliefhebbers al even op hebben zitten wachten. Maar slaagt de volledig geremasterde versie van Wonder Boy IV er ook in te overtuigen?
  • 54

    Spirit Lucky's Grote Avontuur

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 02 juli, 2021, 09:50 - 0 Comments
    ps4 ps5 Wie thuis een kleuter en een Netflix-abonnement heeft, weet dat Spirit een tekenfilmreeks is omtrent de avonturen van Spirit en diens baasje, Lucky. Spirit galoppeert naar onze console, maar springt die over de hindernis of niet? Dat lees je hier!
  • 91

    Final Fantasy VII Remake Intergrade

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 28 juni, 2021, 10:21 - 0 Comments
    ps5 Met de komst van de PS5 heeft Final Fantasy VII Remake een upgrade gekregen onder de naam van Intergrade. Upgrade of niet, dat lees je hier!

Steun playstationclan.be