De evolutie van skateboarding games is gearriveerd!

De evolutie van skateboarding games is gearriveerd!

Skater XL is nu verkrijgbaar.

Easy Day Studios maakt vandaag bekend dat Skater XL, de volgende grote evolutie van het skateboaring-game-genre, nu in de winkels ligt voor PlayStation 4. Met 100% op physics gebaseerde besturing en een gepassioneerde skate-community-subcultuur, is  Skater XL de eerste authentieke skateboarding-titel in dik tien jaar die naar de grote platformen komt. Skater XL geeft een nieuwe draai aan het genre met een baanbrekende besturing die spelers volledige vrijheid biedt om te skaten op hun eigen, creatieve manieren.

Duik in een waar skateboardparadijs met beroemde skate-omgevingen en herkenbare plaatsen, inclusief Downtown LA, the gigantische Big Ramp, Easy Day High, en door de community gemaakte maps als Grant Park, Hudland en Streets. Speel met skateboarding-pro's als Tiago Lemos, Evan Smith, Tom Asta en Brandon Westgate, of creŽer je eigen skateboarding-held met uitrusting van meer dan 30 echte skate-merken. Verken honderden pc-mods, maps, digitale skate-zines, herhalingen van persoonlijke hoogtepunten en meer uit de Skater XL-community, die zich vol overgave op dit nieuwe tijdperk van digitaal skateboarding heeft geworpen.

"Het was ons doel om het genre verder te ontwikkelen en de fun en zelfexpressie van skateboarden beter over te brengen dan welke eerdere game ook. Daarvoor begonnen we met het toewijzen voeten en fysica aan beide thumbsticks voor de besturing, in plaats van dat we vooraf gemaakte animaties het werk wilden laten doen," aldus Dain Hedgpeth, medeoprichter en directeur van Easy Day Studios. "De lancering van vandaag is het hoogtepunt van een jarenlang ontwikkelingsproces, waarin we direct samenwerkten met onze community, die overal bij was betrokken, van de map-designs tot de nieuwe besturing en zelfs de promotie van de game."


Skater XL

Skater XL
Release
do 05 nov, 2020
Genre
Sport
Platform
ps4
Uitgever
Easy Day Studios

Steun playstationclan.be