Films & TV Series Reviews

  • John Wick: Chapter 2

    John Wick: Chapter 2

    Review geschreven door Kenneth op do. 02 maart, 2017, 10:20 - 0 Comments
    Keanu Reeves kruipt voor de tweede keer in de moorddadige gedaante van John Wick. Of dat opnieuw uitdraait in een succesvolle actieprent zie je in deze tweede film van stuntman Chad Stahelski.
  • Rogue One: A Star Wars Story

    Rogue One: A Star Wars Story

    Review geschreven door Kenneth op zo. 01 januari, 2017, 00:05 - 0 Comments
    Star Wars gaat de Marvel toer op, want Walt Disney heeft besloten om het verre sterrenstelsel uit te melken door een aantal spin-offs te creŽren gebaseerd op de bestaande Star Wars verhaallijnen. Hoe hun eerste poging uitdraait zie je in de nieuwe film van Gareth Edwards.
  • Lights Out

    Lights Out

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 26 december, 2016, 22:08 - 0 Comments
    Lights Out is een horrorthriller met veel schrikelementen. Is het een filmpje voor de geharde horrorfan geworden, of eerder een flauw afkooksel? Dat kom je hier te weten!
  • Suicide Squad

    Suicide Squad

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 04 december, 2016, 11:50 - 0 Comments
    Suicide Squad is sinds kort verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Is deze film iets voor jou? Dat kom je hier te weten!
  • The Accountant

    The Accountant

    Review geschreven door Kenneth op vr. 02 december, 2016, 09:40 - 0 Comments
    Ben Affleck heeft zijn gevlederde cape tijdelijk opgehangen, maar hij heeft zijn gelaatsuitdrukkingen en vechtlust behouden voor zijn recentste vertolking. Welk resultaat dat oplevert zie je in de nieuwe film van Gavin O'Connor.
  • The Big Bang Theory - seizoen 9

    The Big Bang Theory - seizoen 9

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 14 november, 2016, 19:19 - 0 Comments
    Op het einde van het vorige seizoen gingen Penny en Leonard eindelijk trouwen. Is dit gebeurd of is er toch nog een kink in de kabel geslopen? Kom het te weten in het negende seizoen van The Big Bang Theory.
  • Californication - Seizoen 4-7

    Californication - Seizoen 4-7

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 02 november, 2016, 08:01 - 0 Comments
    Hier het tweede deel van de bespreking van Californication.
  • Doctor Strange

    Doctor Strange

    Review geschreven door Kenneth op wo. 02 november, 2016, 07:49 - 0 Comments
    Het is tijd voor een nieuwe Marvel film. De viertiende intussen! Deze keer kruipt Benedict Cumberbatch voor ons in de rol van Doctor Stephen Strange en toont hij ons de psychedelische kant van het heldendom.
  • Gotham - seizoen 2

    Gotham - seizoen 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 16 oktober, 2016, 09:11 - 0 Comments
    Na een traag eerste seizoen, mochten wij het tweede seizoen van Gotham reviewen. Hier onze korte samenvatting en eigen mening!
  • Luke Cage - Seizoen 1

    Luke Cage - Seizoen 1

    Review geschreven door Kenneth op wo. 12 oktober, 2016, 19:06 - 0 Comments
    Na Daredevil en Jessica Jones krijgt ook Marvel superheld Luke Cage zijn eigen serie op Netflix. In het eerste seizoen van 13 afleveringen kan je kijken of hij het net zo goed doet als zijn mede New Yorkers.
  • iZombie - seizoen 2

    iZombie - seizoen 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 08 oktober, 2016, 08:46 - 0 Comments
    Het verhaal van zombie Liv en haar vrienden gaat verder in het tweede seizoen.
  • The Conjuring 2

    The Conjuring 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 05 oktober, 2016, 08:15 - 0 Comments
    We gaan verder met de Warrens op paranormaal onderzoek!
  • The Magnificent Seven

    The Magnificent Seven

    Review geschreven door Kenneth op di. 04 oktober, 2016, 00:05 - 0 Comments
    Een cast van zeven steracteurs kleedt zich op om cowboytje te spelen in het Wilde Westen, en een stadje te beschermen van een geldbeluste etterbak. Of deze remake van een westernklassieker eveneens een cultstatus zal bereiken, zie je in deze nieuwe actiefilm van Antoine Fuqua.
  • iZombie - seizoen 1

    iZombie - seizoen 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 01 oktober, 2016, 12:00 - 0 Comments
    iZombie is een serie die je kan bekijken op Netflix, en het verhaal vertelt over iemand die tegen haar wil veranderd is in een zombie. Toch is het zombieleven anders dan wij ons kunnen voorstellen.
  • Free State of Jones

    Free State of Jones

    Review geschreven door Kenneth op ma. 26 september, 2016, 09:04 - 0 Comments
    Oscarwinnaar Matthew McConaughey kruipt in de rol van een legerdeserteur ten tijde van de Brits-Amerikaanse burgeroorlog. Of dat hem opnieuw een prijswinnende vertolking oplevert zie je in dit oorlogsdrama van regisseur Gary Ross.
  • The Infiltrator

    The Infiltrator

    Review geschreven door Kenneth op za. 24 september, 2016, 14:53 - 0 Comments
    Bryan Cranston dompelt zich terug onder in de drugswereld, maar deze keer staat hij aan de andere kant van de wet. Hoe dat vergaat zie je in deze nieuwe film van regisseur Brad Furman.
  • Hell or High Water

    Hell or High Water

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 17 september, 2016, 00:05 - 0 Comments
    In Hell or High Water jaagt een Texas Ranger op twee broers die hun schulden bij de bank proberen af te lossen met de buit van hun bankovervallen.
  • Californication - seizoen 1-3

    Californication - seizoen 1-3

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 10 september, 2016, 09:08 - 0 Comments
    In Californication bekijken we het leven van schrijver Hank Moody. Hier de korte samenvatting van de eerste drie seizoenen?
  • Hannibal - seizoen 1 t.e.m. 3

    Hannibal - seizoen 1 t.e.m. 3

    Review geschreven door Kenneth op do. 01 september, 2016, 00:05 - 0 Comments
    The Silence of the Lambs, een film uit 1991 met een schitterende Anthony Hopkins als de kannibaal Hannibal Lecter, zullen de meesten wel kennen. In 2013 startte er een nieuwe serie over deze mysterieuze seriemoordenaar met de toepasselijke naam Hannibal. Hieronder volgt een review van de volledige drie seizoenen.
  • Star Trek Beyond

    Star Trek Beyond

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 10 augustus, 2016, 11:21 - 0 Comments
    Space. The final frontier... We duiken opnieuw samen met James T. Kirk in de onbekende geheimen van het universum. Wat wij van de film vonden, dat kan je hier lezen.
  • Powers: Seizoen 2 - Episode 6

    Powers: Seizoen 2 - Episode 6

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 21 juni, 2016, 14:17 - 0 Comments
    Wat zijn de gevolgen van Christians interview en wie zit er achter de dood van The Cobalt Knight?
  • Powers

    Powers

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 21 juni, 2016, 12:10 - 0 Comments
    Powers, een vrij onbekende serie, maar gratis voor Plusgebruikers om te bekijken. Wij hielden een marathon en bekeken of de serie wat power heeft of niet.
  • Dit is de Warcraft film

    Dit is de Warcraft film

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 31 mei, 2016, 12:07 - 0 Comments
    Mensen en Orks leven sinds mensenheugenis in oorlog met elkaar. Waarom kunnen zij niet in vrede met elkaar leven? Is het gewoon omdat zij een totaal andere cultuur hebben, of is er iets anders gebeurd die de oorlogsvonk deed overslaan? Dat kom je te weten in Warcraft!
  • Ratchet and Clank The Movie

    Ratchet and Clank The Movie

    Review geschreven door xXiNiXx op di. 03 mei, 2016, 00:05 - 0 Comments
    Vanaf woensdag 4 mei kan je gaan kijken naar de film van Ratchet en Clank. Iets voor jou? Wij hebben hem al en gezien en dit vonden wij ervan.
  • Brave Men's Blood

    Brave Men's Blood

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 14 april, 2016, 10:00 - 0 Comments
    Naar aanleiding van het nieuw distributieplatform Walk This Way mochten wij de kaskraker Brave Men's Blood bekijken. Wat wij van die film vonden kan je hier lezen.
  • The Gallows

    The Gallows

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 09 december, 2015, 00:05 - 0 Comments
    The Gallows is een film van de producer van 'Paranormal Activity' en 'Insidious'. Wij mochten deze alvast reviewen.
  • The Big Bang Theory - seizoen 8

    The Big Bang Theory - seizoen 8

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 22 november, 2015, 00:10 - 0 Comments
    In het vorige seizoen ging Sheldon op zoek naar zichzelf, en ging hij vooral op zoek naar een nieuw onderzoeksgebied. Heeft hij dit op zijn reis gevonden of niet, dat kom je te weten in seizoen 8 van The Big Bang Theory!
  • Gotham - seizoen 1

    Gotham - seizoen 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 11 september, 2015, 17:52 - 0 Comments
    Wie was Batman voor hij zijn cape aantrok? Wat gebeurde er in het leven van Bruce Wayne zodat hij de gevlederde held werd? Op deze vragen tracht Gotham je een antwoord te geven.
  • Jupiter Ascending

    Jupiter Ascending

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 26 juni, 2015, 00:05 - 0 Comments
    Jupiter Ascending is een sci-fi film met Mila Kunis en Channing Tatum. Wat wij van deze film vonden lees je hier!
  • Banshee - seizoen 2

    Banshee - seizoen 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 09 januari, 2015, 00:05 - 0 Comments
    Na het turbulente eerste seizoen, zet je je alvast schrap voor deel twee van Banshee

Steun playstationclan.be