Reviews

  • 79

    Bulletstorm: Full Clip Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 23 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Bulletstorm: Full Clip Edition is een remake van de culthit Bulletstorm uit 2011. Wat je van deze PS4-versie mag verwachten kan je hier lezen.
  • 83

    Darksiders: Warmastered Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 21 april, 2017, 13:15 - 0 Comments
    ps4 Destijds was er een korte reeks die naam maakte op de PS3. Darksiders heette die en het was een 'hack and slash'-game pur sang. Het eerste deel Wrath of War is intussen al een tijdje beschikbaar op de PS4. Was de overstap succesvol of niet? Dat lees je hier!
  • 82

    Persona 5

    Review geschreven door xXiNiXx op zo. 16 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps3 ps4 Het is ondertussen al tien jaar geleden dat Persona 4 uitkwam op PlayStation 2. Naast enkele spin-offs bleven fans op hun honger zitten. Twee consolegeneraties verder krijgen we dan eindelijk een nieuwe volwaardige Persona. Of het wat is, dat lees je hier.
  • 70

    Snake Pass

    Review geschreven door JohnCena op vr. 14 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Op zoek naar een sssspannend puzzelssssspel dat niet alleen mooi issss vormgegeven, maar ook nog eenssss je herssssenssss op de proef ssstelt? Wij kruisssssten het pad met Snake Pass en waren benieuwd of de platformer onze honger (naar muizen?) wisssst te sssstillen.
  • 75

    Kingdom Hearts HD I.5 + II.5 ReMIX

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 13 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Onlangs verscheen nog Kingdom Hearts 2.8, en met deze samenvattende bundel maken we onze aanloop voor het derde deel van de reeks. De moeite om de bundel aan te kopen of niet? Dat kom je hier te weten!
  • 65

    Drawn to Death

    Review geschreven door Kenneth op wo. 12 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Een compleet nieuwe game als maandelijkse extra bij PS Plus, het is eens wat anders. Drawn to Death doet exact dat door doodles helemaal gratis tot leven te toveren op je scherm. Of dat ook betekent dat je deze game stante pede moet downloaden is dan weer een andere kwestie.
  • 81

    LEGO City Undercover

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 12 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 City Undercover is de meest recente telg uit de LEGO-familie. Deze game is echter niet gebaseerd op een film, zoals meestal het geval is, maar een eigen creatie van TT Games. Lees hier hoe wij het vonden om Chase McCain te zijn!
  • 60

    Fated: The Silent Oath

    Review geschreven door JohnCena op di. 11 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Op of na release een PlayStation VR-headset aangeschaft, maar je weet niet meer wat gespeeld? Kom dan via onze review te weten of Fated: The Silent Oath de moeite waard is om aan te schaffen.
  • 73

    Kona

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 09 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Kona is een game die menig gamer weinig bekend in de oren klinkt. Dit detectiveverhaal, dat te koop staat voor Ç 19,99 hebben wij onder de loep genomen.
  • 83

    Dark Souls III - The Ringed City DLC

    Review geschreven door Kenneth op vr. 07 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Alle gamereeksen kennen een ontknoping, op Call of Duty na, en recentelijk is het doek gevallen over Dark Souls 3 met het tweede en laatste DLC-pakket genaamd The Ringed City. Of dat ook een waardig afscheid is geworden kom je te weten aan het letterlijke einde van de wereld.
  • 70

    FlatOut 4 Total Insanity

    Review geschreven door xXiNiXx op wo. 05 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 De vorige FlatOut (3) was niet bepaald een topper. Doet de vierde FlatOut het beter? Dat lees je hier.
  • 79

    Mass Effect: Andromeda

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 02 april, 2017, 08:00 - 0 Comments
    ps4 In Mass Effect: Andromeda laten we onze teerbeminde held Shepard achter en volgen we de avonturen van Ryder in het Andromeda-melkwegstelsel. Even episch of niet, dat lees je hier!
  • 75

    This is the Police

    Review geschreven door xXiNiXx op wo. 29 maart, 2017, 13:37 - 0 Comments
    ps4 In This is the Police ben jij de wet, heb jij het voor het zeggen in het Freeburgs politiekantoor. Of deze game de moeite waard is, dat lees je hier.
  • 78

    LEGO Worlds

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 23 maart, 2017, 16:30 - 0 Comments
    ps4 LEGO Worlds is een buitenbeentje in de franchise. In plaats van een filmverhaal op ludieke manier neer te zetten, werd nu geopteerd voor een sandbox-game. Had Tt Games het beter bij het klassieke model gehouden of niet, dat lees je hier!
  • 88

    NIER: Automata

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 22 maart, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 NIER is een cultgame die anno 2010 op het publiek werd losgelaten, maar die helaas gemengde gevoelens losweekte. Zeven jaar later is er toch nog een tweede game uitgebracht, en wat wij daarvan vinden kan je hier lezen!
  • 54

    Touhou Genso Wanderer

    Review geschreven door xXiNiXx op di. 21 maart, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 vita Het Touhou-universum is enorm populair in Japan en zorgt voor een hele reeks games gemaakt door fans. Touhou Genso Wanderer is daar eentje van. Is deze iets voor de Europese markt of toch maar niet?
  • 93

    Horizon: Zero Dawn

    Review geschreven door Kenneth op za. 18 maart, 2017, 10:00 - 0 Comments
    ps4 We weten intussen al allemaal dat Horizon: Zero Dawn een puike prestatie is geworden van Guerilla Games, en veel gamers die gauw met deze open wereld-actiegame aan de slag wouden gaan, hebben hem waarschijnlijk al gekocht. Dat belet ons echter niet om nog even onze mening te geven over wat nu al een PS4-klassieker is geworden.
  • 76

    The Incredible Adventures of Van Helsing: Extended Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 17 maart, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Abraham Van Helsing kennen we natuurlijk uit de literatuur als degene die jacht maakt op de befaamde Dracula. De Van Helsing van deze game is niemand anders dan de zoon van deze bekende monsterjager. Hoe wij zijn avonturen interpreteren, kan je hier lezen.
  • 84

    Styx: Shards of Darkness

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 14 maart, 2017, 10:05 - 0 Comments
    ps4 Styx: Shards of Darkness is het vervolg van Styx: Master of Shadows. Deze indertijd nobele onbekende deed het blijkbaar toch zo goed om een vervolg te verantwoorden. Of wij dat ook vinden kan je hier lezen.
  • 77

    Chime Sharp

    Review geschreven door MCox op wo. 08 maart, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Muzikale games hebben me nooit echt aangesproken. Puzzelgames behoren daarentegen wel tot mijn favoriete genres. Met Chime Sharp botste ik dus op een serieus dilemma. Mijn gebrekkige muziekkennis laten doorwegen, of de passie voor complexe puzzels het voordeel van de twijfel geven?
  • 80

    Ghost Recon Wildlands

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 07 maart, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Met Ghost Recon Wildlands wil Ubisoft volop de co÷peratieve kaart trekken. Je kan met maar liefst drie anderen het Zuid-Amerikaanse Bolivia onveilig maken. Veilige zet of niet? Dat lees je hier!
  • 74

    Berserk and the Band of the Hawk

    Review geschreven door JohnCena op zo. 05 maart, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Mangafans, opgelet! Na tal van series een 'game make-over' te hebben gegeven, heeft Tecmo Koei zich ditmaal over het oude bekende Berserk ontfermt. Benieuwd of Berserk and the Band of the Hawk het stof van je Vita kan doen waaien? Ontdek het in onze review.
  • 81

    Torment: Tides of numenera

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 28 februari, 2017, 09:00 - 0 Comments
    ps4 Torment is een game waar menig RPG-liefhebber al enige tijd op wacht. Wij hebben deze game al onder handen mogen nemen, en ons verdict kan je hier lezen!
  • 85

    For Honor

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 23 februari, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 For Honor is een titel die al een tijd in Ubisofts kast zit. Nu is de game inmiddels beschikbaar, maar maakt hij ook alle beloftes waar? Dat lees je hier!
  • 76

    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 4 - Road to Boruto DLC

    Review geschreven door Kenneth op wo. 22 februari, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 4 is intussen al een jaar oud. Het werd dus hoog tijd dat die beloofde DLC op de markt verscheen. Nu is het eindelijk zover en wij zochten voor jullie uit of het nog de moeite waard is om een van de betere anime-brawlers van onder het stof te halen.
  • 80

    Sniper Elite 4

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 19 februari, 2017, 09:00 - 0 Comments
    ps4 In Sniper Elite 4 daalt Karl Fairburne af naar het fascistische ItaliŰ tegen het einde van WOII. Of wij de toenmalige pizza en pasta degelijk konden verteren kom je hier te weten!
  • 81

    Yakuza 0

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 15 februari, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Trek samen met ons op avontuur tussen de rangen van de Yakuza, zo'n drie decennia geleden!
  • 82

    Tales of Berseria

    Review geschreven door Kenneth op zo. 12 februari, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Tales of Berseria - voor wie het nog bijhoudt - is intussen de zestiende iteratie uit de Tales-reeks. Als je dus schrik hebt dat er stilaan sleet op de formule zou komen, dan kunnen we dat compleet begrijpen. Of dat daadwerkelijk het geval is, kan je lezen in deze review.
  • 80

    Resident Evil 7

    Review geschreven door JohnCena op wo. 08 februari, 2017, 14:29 - 0 Comments
    ps4 Capcom wist al enkele jaren niet meer te overtuigen met gelijk welke Resident Evil-game, maar was vastbesloten de menigte terug over de schreef te trekken met Biohazard. Een horrogame voor een keer in first-person perspectief Ún met VR optie? Een pamper hadden we net niet nodig om de review te schrijven, maar lees gerust even voor alle zekerheid met het licht aan om ons verdict te weten te komen.
  • 71

    Digimon World: Next Order

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 05 februari, 2017, 11:06 - 0 Comments
    ps4 Wat? Alweer een nieuwe Digimon game?! Jawel! Digimon: Cyber Sleuth verscheen nog niet zo heel lang geleden, maar met deze recentere Next Order wordt er een volledig andere koers gevaren. Konden wij deze evolutie aan of niet? Dat lees je hier!

Steun playstationclan.be