Reviews

  • 82

    Little Nightmares: The Depths DLC

    Review geschreven door Kenneth op zo. 23 juli, 2017, 18:30 - 0 Comments
    ps4 Little Nightmares staat nu al genoteerd als een van de meest sfeervolle games van het jaar en daarom keken we met recht en rede uit naar de uitbreidingen. Of het eerste deel van de DLC net zo rijk gevuld is met creaturen recht uit je nachtmerries, kom je te weten in 'The Depths of the Maw'.
  • 81

    Cars 3: Vol Gas Voor De Winst

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 20 juli, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Naar aanleiding van de nieuwe Cars-film komt Warner ook met een game op de proppen. Lees hier onze review van Cars 3: Vol Gas Voor De Winst!
  • 75

    Serial Cleaner

    Review geschreven door xXiNiXx op wo. 19 juli, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Al jaren schieten we anderen neer in games, maar wie ruimt dat allemaal op? In Serial Cleaner maak jij de misdaadscène proper en zorg je ervoor dat de lichamen verdwijnen, zonder gevat te worden door de politie.
  • 76

    Final Fantasy XII: The Zodiac Age

    Review geschreven door Kenneth op di. 11 juli, 2017, 10:30 - 0 Comments
    ps4 Square Enix zal niet rusten vooraleer we door de bomen het bos niet meer zien, en we alle 'Final Fantasy'-nummers door elkaar slaan. Ze zijn alleszins op de juiste weg, want na de remakes van Final Fantasy Type-0, X, X-2, en X/X-2 is het nu de beurt aan de PS2-klassieker Final Fantasy XII: The Zodiac Age. Kan jij nog volgen?
  • 73

    Utawarerumono: Mask of Deception

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 09 juli, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Utawarerumono heeft een rijk stripverhaal- en gameverleden. Deze Mask of Deception kwam initieel uit voor de PS3. Hoe goed wij deze grafische novelle konden lezen, kom je hier te weten!
  • 72

    Ghost Blade HD

    Review geschreven door JohnCena op vr. 07 juli, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Herinner jij je nog die tijd waar arcadekasten winkelcentra sierden en er nog tal van 'shoot’em up'-games werden gespeeld? Die tijd is helaas voorbij, maar gelukkig voor de SHMUP-fans kunnen zij nu met Ghost Blade HD aan de slag op hun geliefde thuisconsole. Wist deze game de tand des tijds te doorstaan?
  • 63

    The Golf Club 2

    Review geschreven door xXiNiXx op do. 06 juli, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Slaan de makers een Birdie met deze tweede iteratie van Golf Club of is het een Triple Bogey? Haal je Lacoste polo en 'mijn-papa-is-advocaat'-shorts maar boven, want je zal ze nodig hebben in The Golf Club 2.
  • 69

    Perception

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 05 juli, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Perception is een thriller/horrorgame die het verhaal vertelt van de blinde Cassie. Tast deze game in het duister of niet? Dat lees je hier!
  • 88

    Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

    Review geschreven door JohnCena op di. 04 juli, 2017, 10:00 - 0 Comments
    ps4 Het lijstje van remakes en remasters op de PlayStation 4 blijft alsmaar groeien en daar kunnen we eindelijk (onze gebeden zijn gehoord!) ook de 'Crash Bandicoot'-trilogie aan toevoegen. Hoe Vicarious Visions de meesterwerkjes van Naughty Dog wist om te toveren tot een nieuw verslavend geheel, lees je in onze review.
  • 82

    Darksiders 2: Deathinitive Edition

    Review geschreven door Kenneth op zo. 02 juli, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Het is bijna twee jaar geleden dat de herwerkte versie van Darksiders 2 verscheen op de PS4, maar na de aankondiging van Darksiders 3 wou THQ de serie stante pede nieuw leven inblazen met de Fury Collection, een combinatie van de eerste twee games. Het avontuur van War hadden we al eerder gereviewed, dus, bij deze, volgt een korte opfrissing van de game met Death in de hoofdrol.
  • 84

    DIRT 4

    Review geschreven door JohnCena op vr. 30 juni, 2017, 13:30 - 0 Comments
    ps4 Racefanaten, verenigt u! De tijd waarbij game-ontwikkelaars een populaire naam achter hun spel moesten kleven om succes te oogsten is voorgoed voorbij, RIP Colin McRae, en daar is DiRT 4 het mooiste bewijs van. Waarom de game een absolute must-have is, lees je in onze review.
  • 70

    Constructor HD

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 28 juni, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Constructor is een game van twee decennia geleden, die nu beschikbaar is voor de PS4. Kregen we heimwee naar onze jeugd, of houden we het liever bij de 'current gen'-IP's?
  • 75

    MotoGP 17

    Review geschreven door Vinsanity op di. 27 juni, 2017, 15:00 - 0 Comments
    ps4 MotoGP 17 is de nieuwe telg in de 'MotoGP'-reeks van Milestone. Vorig jaar had Milestone de gehele MotoGP game gemaakt rondom Valentino Rossi. Dit jaar is Milestone teruggegaan naar de basis en heeft men weer een algemene game omtrent de MotoGP gemaakt. Blijf je met deze game in het zadel of val je er in de eerste bocht al vanaf? Wat ons antwoord is op deze vraag lees je hieronder.
  • 80

    Get Even

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 21 juni, 2017, 16:34 - 0 Comments
    ps4 Get Even komt toch naar onze PS4 met een maandje uitstel. Hoe wij de herinneringen van Cole Black, het hoofdpersonage van deze verhaalgedreven game, hebben ervoeren, dat kan je hier lezen!
  • 65

    MXGP 3

    Review geschreven door xXiNiXx op wo. 21 juni, 2017, 11:00 - 0 Comments
    ps4 Het wordt een jaarlijkse traditie bij Milestone om naast een MotoGP game ook hun motorcross game uit te brengen. Is het meer van hetzelfde of brengt deze MXGP 3 iets nieuw?
  • 81

    Victor Vran

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 19 juni, 2017, 18:46 - 0 Comments
    ps4 Victor Vran is reeds twee jaar te verkrijgen op PC. Nu belandt hij op onze console, met al zijn uitbreidingen erbij.
  • 80

    Tekken 7

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 12 juni, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Niet lang nadat Warner Bros zijn Injustice 2 op ons afstuurt, komt ook Bandai met de nieuwste telg van zijn franchise op de proppen. Ben je klaar voor The King of Iron Tournament 7?
  • 80

    Star Trek Bridge Crew

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 07 juni, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Star Trek Bridge Crew is een VR-titel waar je als bemanningslid van een ruimteschip de gevaren van de ruimte moet doorstaan. Ben jij koelbloedig genoeg?
  • 74

    Shadow Warrior 2

    Review geschreven door Kenneth op ma. 05 juni, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Drie jaar geleden deed Shadow Warrior het onverwachte. Het zorgde voor een succesvolle reïncarnatie van een cultshooter door traditionele en moderne elementen geslaagd samen te brengen. Zo succesvol dat er nu zelfs een vervolg beschikbaar is. We kunnen dus eigenlijk maar één gepaste vraag stellen ... Who wants some more Wang?
  • 70

    Lock's Quest

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 31 mei, 2017, 14:30 - 0 Comments
    ps4 Lock's Quest verscheen bijna tien jaar geleden op Nintendo DS. Of het de moeite loont dat deze game zich begeeft naar het playstationuniversum, zochten wij voor jullie uit.
  • 73

    Outlast 2

    Review geschreven door JohnCena op ma. 29 mei, 2017, 11:00 - 0 Comments
    ps4 Vier jaar na de eerste Outlast-game is ontwikkelaar Red Barrels terug met een vervolgdeel die het over een andere, zeer religieuze, boeg gooit. Ook zoveel last van knikkende knieën en verzuurde bilspieren? Kom dan in onze review te weten of Outlast 2 een game voor jou is.
  • 71

    Toukiden 2

    Review geschreven door JohnCena op vr. 26 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Slayer, de tijd is aangebroken om het harnas terug aan te trekken, het zwaard op te tillen en ten strijde te trekken, want Toukiden 2 ligt in de winkelrekken! Benieuwd of je deze action-RPG in huis moet halen? Lees het in onze review!
  • 90

    Injustice 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 22 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Netherrealm Studios laat zijn nieuwste creatie op ons los. Injustice 2 is het vervolg van Gods Among Us. Hoe de vete tussen Batman en Superman tot een climax komt, kom je hier te weten!
  • 87

    Just Cause 3 - Gold Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 21 mei, 2017, 16:00 - 0 Comments
    ps4 Onlangs bracht Square Enix zijn Just Cause 3 - Gold Edition bij ons in de winkelrekken. Lees hier onze review van het volledige verhaal!
  • 80

    Flinthook

    Review geschreven door Kenneth op za. 20 mei, 2017, 09:00 - 0 Comments
    ps4 Heb je heimwee naar de jaren '90? Mis je die goeie oude GameBoy of de varianten daarop? Dan is er goed nieuws voor jou! Tribute Games geeft gamers de kans om ruimtepiraatje te spelen, en dat in die authentieke 2D-sidescroller stijl van weleer. Hoera-Arrgh! Of Flinthook ook daadwerkelijk reden geeft tot feest vieren, lees je in deze review.
  • 80

    The Surge

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 17 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 The Surge is een game met een postapocalyptysche setting. Iets heel wat anders dan de vorige game van Deck13, Lords of the Fallen. Even geslaagd of niet? Dat lees je hier!
  • 71

    Skyforge

    Review geschreven door MCox op wo. 17 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Skyforge is al een tijdje uit op PC, maar nu kan je hem ook gratis spelen op de PlayStation 4. Is deze fantasy MMORPG de moeite waard om eens te downloaden, of toch maar niet?
  • 85

    Prey

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 14 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Prey is de nieuwste creatie van Arkane Studios, verantwoordelijk voor de Dishonored-reeks. Hoe wij ten prooi vielen in Prey kan je hier lezen!
  • 70

    Human Fall Flat

    Review geschreven door MCox op vr. 12 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Human Fall Flat is een puzzelgame die het vooral moet hebben van zijn eenvoud. Iets te eenvoudig, of best te pruimen? Dat lees je hier!
  • 72

    Dragon Quest Heroes II

    Review geschreven door Kenneth op wo. 10 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps3 ps4 vita Na een ludiek uitstapje in een 'Minecraft'-gebaseerde spelwereld, keert Dragon Quest terug naar zijn roots en brengt het een vervolg uit op het relatief recente Dragon Quest Heroes I, wat verscheen in het jaar 2015. Of deze game het waard is om een nieuwe queeste te starten met een verse bende actiehelden lees je in deze review.

Steun playstationclan.be