Reviews

  • 71

    Toukiden 2

    Review geschreven door JohnCena op Vandaag om 00:05 - 0 Comments
    ps4 Slayer, de tijd is aangebroken om het harnas terug aan te trekken, het zwaard op te tillen en ten strijde te trekken, want Toukiden 2 ligt in de winkelrekken! Benieuwd of je deze action-RPG in huis moet halen? Lees het in onze review!
  • 90

    Injustice 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 22 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Netherrealm Studios laat zijn nieuwste creatie op ons los. Injustice 2 is het vervolg van Gods Among Us. Hoe de vete tussen Batman en Superman tot een climax komt, kom je hier te weten!
  • 87

    Just Cause 3 - Gold Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 21 mei, 2017, 16:00 - 0 Comments
    ps4 Onlangs bracht Square Enix zijn Just Cause 3 - Gold Edition bij ons in de winkelrekken. Lees hier onze review van het volledige verhaal!
  • 80

    Flinthook

    Review geschreven door Kenneth op za. 20 mei, 2017, 09:00 - 0 Comments
    ps4 Heb je heimwee naar de jaren '90? Mis je die goeie oude GameBoy of de varianten daarop? Dan is er goed nieuws voor jou! Tribute Games geeft gamers de kans om ruimtepiraatje te spelen, en dat in die authentieke 2D-sidescroller stijl van weleer. Hoera-Arrgh! Of Flinthook ook daadwerkelijk reden geeft tot feest vieren, lees je in deze review.
  • 80

    The Surge

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 17 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 The Surge is een game met een postapocalyptysche setting. Iets heel wat anders dan de vorige game van Deck13, Lords of the Fallen. Even geslaagd of niet? Dat lees je hier!
  • 71

    Skyforge

    Review geschreven door MCox op wo. 17 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Skyforge is al een tijdje uit op PC, maar nu kan je hem ook gratis spelen op de PlayStation 4. Is deze fantasy MMORPG de moeite waard om eens te downloaden, of toch maar niet?
  • 85

    Prey

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 14 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Prey is de nieuwste creatie van Arkane Studios, verantwoordelijk voor de Dishonored-reeks. Hoe wij ten prooi vielen in Prey kan je hier lezen!
  • 70

    Human Fall Flat

    Review geschreven door MCox op vr. 12 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Human Fall Flat is een puzzelgame die het vooral moet hebben van zijn eenvoud. Iets te eenvoudig, of best te pruimen? Dat lees je hier!
  • 72

    Dragon Quest Heroes II

    Review geschreven door Kenneth op wo. 10 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps3 ps4 vita Na een ludiek uitstapje in een 'Minecraft'-gebaseerde spelwereld, keert Dragon Quest terug naar zijn roots en brengt het een vervolg uit op het relatief recente Dragon Quest Heroes I, wat verscheen in het jaar 2015. Of deze game het waard is om een nieuwe queeste te starten met een verse bende actiehelden lees je in deze review.
  • 73

    Dreamfall Chapters

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 08 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Dreamfall Chapters verzamelt alle delen, die reeds uitgegeven zijn op PC tussen 2014 en 2016, en komt daarmee naar de PS4. Is dit een gedroomde overgang of niet? Dat lees je hier!
  • 85

    Little Nightmares

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 05 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Little Nightmares was al een tijdje aangekondigd, maar wat houdt deze game nu echt in?
  • 80

    Yooka Laylee

    Review geschreven door JohnCena op wo. 03 mei, 2017, 13:40 - 0 Comments
    ps4 Velen zweren dat vroeger alles beter was, maar is dat ook zo op vlak van games? Ontwikkelaar Playtronic Games probeert het te bewijzen met Yooka-Laylee, hun ode aan platformgames uit de jaren ’90, geïnspireerd op het gekende en alom geprezen Banjo-Kazooie.
  • 57

    Syberia 3

    Review geschreven door Kenneth op di. 02 mei, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Een vervolg uitbrengen van een dertien jaar oude game? Je moet het maar durven! Toch proberen ze dat bij het ontwikkelingsteam van Microïds, want Syberia 2 op PC dateert intussen al van 2004, en de laatste iteratie moest dus een grondige facelift krijgen om nog te voldoen aan de huidige standaard. Of die upgrade ook succesvol is doorgevoerd, beleef je in de recentste perikelen van Kate Walker.
  • 80

    Puyo Puyo Tetris

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 30 april, 2017, 14:00 - 0 Comments
    ps4 SEGA gooit plots de nieuwste tetrisvariant naar ons. Of de blokjes goed gelegd werden voor deze Puyo Puyo Tetris kan je hier lezen!
  • 81

    Sniper Ghost Warrior 3

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 25 april, 2017, 16:05 - 0 Comments
    ps4 Wie de serie van Reizen Waes heeft gevolgd, heeft mogelijks gezien dat Georgië een vriendelijk land is. Toch zullen we in deze Sniper Ghost Warrior 3 met menig Georgiaans gespuis te maken krijgen. Hoe ons avontuur verliep kan je hier lezen!
  • 79

    Bulletstorm: Full Clip Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 23 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Bulletstorm: Full Clip Edition is een remake van de culthit Bulletstorm uit 2011. Wat je van deze PS4-versie mag verwachten kan je hier lezen.
  • 83

    Darksiders: Warmastered Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 21 april, 2017, 13:15 - 0 Comments
    ps4 Destijds was er een korte reeks die naam maakte op de PS3. Darksiders heette die en het was een 'hack and slash'-game pur sang. Het eerste deel Wrath of War is intussen al een tijdje beschikbaar op de PS4. Was de overstap succesvol of niet? Dat lees je hier!
  • 82

    Persona 5

    Review geschreven door xXiNiXx op zo. 16 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps3 ps4 Het is ondertussen al tien jaar geleden dat Persona 4 uitkwam op PlayStation 2. Naast enkele spin-offs bleven fans op hun honger zitten. Twee consolegeneraties verder krijgen we dan eindelijk een nieuwe volwaardige Persona. Of het wat is, dat lees je hier.
  • 70

    Snake Pass

    Review geschreven door JohnCena op vr. 14 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Op zoek naar een sssspannend puzzelssssspel dat niet alleen mooi issss vormgegeven, maar ook nog eenssss je herssssenssss op de proef ssstelt? Wij kruisssssten het pad met Snake Pass en waren benieuwd of de platformer onze honger (naar muizen?) wisssst te sssstillen.
  • 75

    Kingdom Hearts HD I.5 + II.5 ReMIX

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 13 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Onlangs verscheen nog Kingdom Hearts 2.8, en met deze samenvattende bundel maken we onze aanloop voor het derde deel van de reeks. De moeite om de bundel aan te kopen of niet? Dat kom je hier te weten!
  • 65

    Drawn to Death

    Review geschreven door Kenneth op wo. 12 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Een compleet nieuwe game als maandelijkse extra bij PS Plus, het is eens wat anders. Drawn to Death doet exact dat door doodles helemaal gratis tot leven te toveren op je scherm. Of dat ook betekent dat je deze game stante pede moet downloaden is dan weer een andere kwestie.
  • 81

    LEGO City Undercover

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 12 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 City Undercover is de meest recente telg uit de LEGO-familie. Deze game is echter niet gebaseerd op een film, zoals meestal het geval is, maar een eigen creatie van TT Games. Lees hier hoe wij het vonden om Chase McCain te zijn!
  • 60

    Fated: The Silent Oath

    Review geschreven door JohnCena op di. 11 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Op of na release een PlayStation VR-headset aangeschaft, maar je weet niet meer wat gespeeld? Kom dan via onze review te weten of Fated: The Silent Oath de moeite waard is om aan te schaffen.
  • 73

    Kona

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 09 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Kona is een game die menig gamer weinig bekend in de oren klinkt. Dit detectiveverhaal, dat te koop staat voor € 19,99 hebben wij onder de loep genomen.
  • 83

    Dark Souls III - The Ringed City DLC

    Review geschreven door Kenneth op vr. 07 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Alle gamereeksen kennen een ontknoping, op Call of Duty na, en recentelijk is het doek gevallen over Dark Souls 3 met het tweede en laatste DLC-pakket genaamd The Ringed City. Of dat ook een waardig afscheid is geworden kom je te weten aan het letterlijke einde van de wereld.
  • 70

    FlatOut 4 Total Insanity

    Review geschreven door xXiNiXx op wo. 05 april, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 De vorige FlatOut (3) was niet bepaald een topper. Doet de vierde FlatOut het beter? Dat lees je hier.
  • 79

    Mass Effect: Andromeda

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 02 april, 2017, 08:00 - 0 Comments
    ps4 In Mass Effect: Andromeda laten we onze teerbeminde held Shepard achter en volgen we de avonturen van Ryder in het Andromeda-melkwegstelsel. Even episch of niet, dat lees je hier!
  • 75

    This is the Police

    Review geschreven door xXiNiXx op wo. 29 maart, 2017, 13:37 - 0 Comments
    ps4 In This is the Police ben jij de wet, heb jij het voor het zeggen in het Freeburgs politiekantoor. Of deze game de moeite waard is, dat lees je hier.
  • 78

    LEGO Worlds

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 23 maart, 2017, 16:30 - 0 Comments
    ps4 LEGO Worlds is een buitenbeentje in de franchise. In plaats van een filmverhaal op ludieke manier neer te zetten, werd nu geopteerd voor een sandbox-game. Had Tt Games het beter bij het klassieke model gehouden of niet, dat lees je hier!
  • 88

    NIER: Automata

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 22 maart, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 NIER is een cultgame die anno 2010 op het publiek werd losgelaten, maar die helaas gemengde gevoelens losweekte. Zeven jaar later is er toch nog een tweede game uitgebracht, en wat wij daarvan vinden kan je hier lezen!

Steun playstationclan.be