Reviews

  • 77

    Vampyr

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 18 juni, 2018, 21:56 - 0 Comments
    ps4 Vampyr is de laatste game van DONTNOD. Doet het ons denken aan hun vorige culthit Remember Me of niet, dat lees je hier!
  • 68

    Onrush

    Review geschreven door JohnCena op ma. 18 juni, 2018, 09:26 - 0 Comments
    ps4 Het hoeven niet altijd racing games te zijn waarbij je quasi genoodzaakt bent een stuurwielsetup en bijhorende stoel aan te schaffen om van te kunnen genieten, toch? Codemasters slaat voor een keer een andere weg in en introduceert met Onrush hun visie op hoe een meer op arcade gerichte racing game er zou moeten uitzien.
  • 80

    Hitman Definitive Edition

    Review geschreven door Kenneth op di. 12 juni, 2018, 13:49 - 0 Comments
    ps4 Hoera! Hitman 2 is zopas aangekondigd, en wie de boot gemist heeft, kan zich met de recent verschenen Definitive Edition van Hitman volledig inwerken in de leefwereld van een huurmoordenaar. De ideale moment dus om even een compilatie te maken van Agent 47's eerste wereldreis.
  • 70

    I Hate Running Backwards

    Review geschreven door JohnCena op zo. 10 juni, 2018, 20:27 - 0 Comments
    ps4 Het hoeven niet altijd AAA-titels te zijn die voor het nodige speelplezier zorgen. Af en toe een klein spelletje tussendoor kan ook deugd doen. Met die gedachtegang brengt Devolver Digital ‘I Hate Running Backwards’ voor PS4; een game die evengoed op je smartphone zou kunnen staan, maar niettemin ook in de huiskamer blijkt te passen.
  • 61

    Shaq Fu: A Legend Reborn

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 10 juni, 2018, 09:39 - 0 Comments
    ps4 Shaquille O’Neal, de oud NBA-ster, heeft na Shaq Fu uit 1994 een nieuwe game op zijn naam staan. Kan Shaq Fu: A Legend Reborn ons het barslechte Shaq Fu van destijds doen vergeten?
  • 64

    Agony

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 10 juni, 2018, 09:36 - 0 Comments
    ps4 Heb je je ooit al afgevraagd hoe het zou zijn in de hel? Speel dan even Agony met ons mee...
  • 68

    Pure Farming 2018

    Review geschreven door Vinsanity op wo. 06 juni, 2018, 21:52 - 0 Comments
    ps4 Iedereen kent het, het platteland. Maar wat doen al die boeren toch? Zijn ze de hele tijd opzoek naar vrouwen (Boer zoekt vrouw) of is het 24/7 heel hard werken? Daar gaan we achter komen in de simulatiegame Pure Farming 2018!
  • 80

    Dark Souls Remastered

    Review geschreven door Kenneth op di. 05 juni, 2018, 09:37 - 0 Comments
    ps4 “Praise the Sun” weergalmt weer door de digitale fora van menig gamesite. Dan hebben we het natuurlijk niet over het mooie weer van de voorbije dagen maar over het mantra van Dark Souls, een hardcore actie-RPG die nu opnieuw wordt uitgebracht in een geremasterde versie.
  • 78

    Aragami - Nightfall DLC

    Review geschreven door Kenneth op di. 05 juni, 2018, 09:35 - 0 Comments
    ps4 Aragami, een sluipgame met een retrogevoel, dateert intussen alweer van oktober 2016, maar kijk, het is blijkbaar nooit te laat om nog DLC uit te brengen ... of toch?!
  • 71

    Space Hulk: Deathwing

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 03 juni, 2018, 09:09 - 0 Comments
    ps4 Warhammer 40k is een universum dat al enkele decennia standhoudt. De setting is de verre toekomst, een tijd waarin technologie, geloof, dictatuur en vooral oorlog, samenkomen.
  • 73

    Sega Mega Drive Classics

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 30 mei, 2018, 13:47 - 0 Comments
    ps4 Op de Playstation 3-console kwam SEGA al met een resem klassiekers op de proppen. Recentelijk hebben ze dat procéde herhaald voor de current gen, waarvan je hier onze bevindingen kan lezen.
  • 74

    Forgotton Anne

    Review geschreven door JohnCena op di. 22 mei, 2018, 11:17 - 0 Comments
    ps4 Het Square Enix Collective bracht ons al enkele games, waaronder het recent verschenen Octahedron, en lost nu het prachtig ontworpen Forgotton Anne. Maar zijn graphics voldoende om ons aan het beeldscherm gekluisterd te houden?
  • 73

    Conan Exiles

    Review geschreven door diknmuis op zo. 20 mei, 2018, 18:59 - 0 Comments
    ps4 Een tijdje terug schoten survivalgames als paddenstoelen uit de grond. Terwijl de game-industrie nu in de ban is van een andere hype brengt Funcom ons Conan Exiles. Weet deze game te overleven? Wij trokken op avontuur...
  • 74

    Middle-earth: Shadow of War - Desolation of Mordor DLC

    Review geschreven door Kenneth op za. 19 mei, 2018, 09:31 - 0 Comments
    ps4 Middle-earth: Shadow of War brengt met Desolation of Mordor een einde aan een reeks uitbreidingen. Of Baranor je digitale bezoek aan Midden-Aarde in stijl weet af te sluiten, lees je hier.
  • 68

    Trailblazers

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 18 mei, 2018, 18:11 - 0 Comments
    ps4 Trailblazers is een arcaderacer die waarschijnlijk bij menig gamer onder de radar is gevlogen. Laten we deze game beter vliegen of niet? Dat lees je hier!
  • 72

    Guns of Icarus Alliance

    Review geschreven door JohnCena op vr. 11 mei, 2018, 09:03 - 0 Comments
    ps4 Guns of Icarus verscheen in 2012 op pc en wist in al die jaren reeds een zeer mooie fanbase op te bouwen. Met Alliance hoopt de ontwikkelaar een volgende stap in het groeiproces te kunnen zetten door Guns of Icarus beschikbaar te maken voor PS4-gamers. Een geslaagde zet?
  • 65

    Super Mega Baseball 2

    Review geschreven door Vinsanity op vr. 11 mei, 2018, 07:22 - 0 Comments
    ps4 Honkbal is een sport die qua games geen groot draagvlak heeft op de Playstation 4. Tot dusver hadden we alleen MLB The Show. Met de komst van Super Mega Baseball 2 is er een game over deze sport bijgekomen.
  • 89

    Yakuza 6: The Song of Life

    Review geschreven door JohnCena op wo. 02 mei, 2018, 14:20 - 0 Comments
    ps4 De grote menigte aanziet Yakuza, een van SEGA’s langlopende paradepaardjes sinds de PlayStation 2, als een Japanse visie op wat Rockstar doet met Grand Theft Auto. Yakuza is echter verre van een GTA en met deel 6 willen ze dat nogmaals duidelijk maken aan het Westerse publiek.
  • 70

    Impact Winter

    Review geschreven door Kenneth op do. 26 april, 2018, 20:10 - 0 Comments
    ps4 In Impact Winter - zoals de titel al doet vermoeden - speelt koning winter een grote rol. Je moet namelijk gedurende een maand zien te overleven in een landschap waarin de koude heeft gezorgd voor barre levensomstandigheden. Of dat ook leuke gameplay oplevert, dat lees je in deze review.
  • 78

    The Witch and the Hundred Knight 2

    Review geschreven door JohnCena op zo. 15 april, 2018, 10:40 - 0 Comments
    ps4 NIS America kent ook in onze contreien heel wat fans van hun franchises en besloot, gelukkig voor ons, na het succes met de eerste The Witch and the Hundred Knight-game het vervolg een jaar na de Japanse release eindelijk bij ons uit te brengen. Wordt het opnieuw een succesverhaal?
  • 63

    Extinction

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 15 april, 2018, 10:03 - 0 Comments
    ps4 Extinction stond al een tijdje op de agenda, en eindelijk mochten we ermee aan de slag. Lees hier hoe wij onze vijanden uitroeiden, of misschien eerder uitgeroeid werden.
  • 76

    Rogue Aces

    Review geschreven door JohnCena op do. 12 april, 2018, 22:14 - 0 Comments
    ps4 Bepaalde genres zijn quasi uit het assortiment aan videogames verdwenen, zoals het shoot ‘em up-genre, en dat kan wel eens aan de evolutie van de gebruikte hardware liggen. Gelukkig voor arcadeliefhebbers zijn er nog ontwikkelaars die af en toe een ouderwetse (indie)titel op de markt brengen, zoals Rogue Aces.
  • 77

    A Way Out

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 12 april, 2018, 11:03 - 0 Comments
    ps4 In A Way Out zoeken twee gevangenen een weg uit de gevangenis. Minder voorbereid dan in Prison Break gingen wij aan de slag!
  • 79

    Batman: The Enemy Within

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 10 april, 2018, 09:23 - 0 Comments
    ps4 Batmans avontuur gaat verder en gaat de controntatie aan met The Pact! Komt hij er zonder kleerscheuren uit of niet? Dat bepaal jij zelf!
  • 58

    Island Time VR

    Review geschreven door JohnCena op di. 10 april, 2018, 09:21 - 0 Comments
    ps4 Ooit krijgen recensenten in de loop van hun carrière wel eens een game te spelen waar je van denkt; waarom? Waarom heeft men zoiets bedacht en waarom wordt dit zelfs gerecenseerd? Met Island Time VR voegen we een game toe aan dat lijstje.
  • 72

    The American Dream

    Review geschreven door JohnCena op ma. 09 april, 2018, 12:26 - 0 Comments
    ps4 Er kunnen maar niet genoeg VR-games voor de PlayStation 4 worden ontwikkeld wat ons betreft en gelukkig zijn kleinere studio’s druk bezig zichzelf aan de hand van kleinere, doch interessante, titels te bewijzen. Samurai Punk doet zo ook een poging en hoopt met The American Dream te scoren.
  • 87

    South Park: The Fractured But Whole - From Dusk Till Casa Bonita

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 07 april, 2018, 09:36 - 0 Comments
    ps4 Casa Bonita kent menig South Park fan als het Mexicaans restaurant waar een dinertje voor Cartman het waard is om opgepakt te worden door de politie. Dit is ook de setting van de eerste verhalende uitbreiding van The Fractured But Whole. Met in het achterhoofd het deuntje 'Casa Bonita, Casa Bonita' starten we met deze DLC!
  • 71

    Titan Quest

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 06 april, 2018, 19:33 - 0 Comments
    ps4 Titan Quest is reeds een tiental jaren beschikbaar op PC en maakt nu, na al die tijd, zijn overstap naar de consoles. Onze mening lees je hier!
  • 92

    Injustice 2 Legendary Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 05 april, 2018, 08:57 - 0 Comments
    ps4 Injustice 2 komt er, net zoals MKX, met een uitgebreide versie die de originele game bevat en alle reeds beschikbare DLC. Tijd om die vechthandschoenen nog eens vanonder het stof te halen?
  • 82

    Assassin's Creed Rogue Remastered

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 02 april, 2018, 20:50 - 0 Comments
    ps4 Assassin's Creed Rogue is één van de Creed-games die misschien onder jouw radar is gevlogen, omdat het uitkwam in een periode waar de overgang van PS3 naar PS4 volop aan de gang was, en waar Ubisoft twee AC-games tegelijkertijd uitbracht. Loont het de moeite om deze onder de loep te nemen of niet?

Steun playstationclan.be