Reviews

  • 83

    Monster Energy Supercross - The Official Videogame

    Review geschreven door Vinsanity op Vandaag om 10:18 - 0 Comments
    ps4 Milestone komt met de eerste supercross-game voor de PS4. Wij pakten onze crossmotor en gingen vol gas richting de eerste bocht.
  • 77

    Wolfenstein 2: The New Colossus - The Diaries of Agent Silent Death

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 17 februari, 2018, 09:01 - 0 Comments
    ps4 De tweede verhalende uitbreiding van Wolfenstein 2 vertelt het verhaal van Jessica Valiant, aka Agent Silent Death.
  • 83

    Wolfenstein 2: The New Colossus - The Adventures of Gunslinger Joe

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 17 februari, 2018, 09:01 - 0 Comments
    ps4 Hoe zou het de Afro-Amerikaanse medemens vergaan in het Amerikaanse naziregime van de jaren '60? Dat kom je hier te weten!
  • 70

    OK K.O.! Let's Play Heroes

    Review geschreven door JohnCena op vr. 16 februari, 2018, 12:31 - 0 Comments
    ps4 Toen Little Orbit nog ontwikkelaar was van talrijke games gebaseerd op populaire Cartoon Network-reeksen, zoals Adventure Time bijvoorbeeld, wist het geen potten te breken. Nu, met Capybara Games aan de leiding, hoopt het beter te doen en focust het zich op een nieuwe tekenfilmreeks: OK K.O.! Let's Be Heroes.
  • 93

    Shadow of the Colossus

    Review geschreven door Kenneth op wo. 14 februari, 2018, 20:40 - 0 Comments
    ps4 Een van de meest gelauwerde games ooit krijgt een remaster op de PS4, en dan denk je misschien, heeft Shadow of the Colossus al geen HD-remake gekregen op de PS3. Jawel, maar deze keer heeft het team van Bluepoint Games de restauratie op zich genomen en wat het resultaat daarvan is, zie je in de recentste versie van het magnum epos van Team Ico.
  • 80

    UFC 3

    Review geschreven door JohnCena op wo. 14 februari, 2018, 12:16 - 0 Comments
    ps4 Bijna elke sport heeft ondertussen zijn eigen videogame, wat niet wil zeggen dat er uiteraard steeds ruimte is voor verbetering. EA besloot daarom zijn UFC-reeks voor een tijdje in de vriezer te steken en nu flink uit de hoek te komen met onder meer McGregor, een van de meest besproken sporters van het afgelopen jaar, op het hoesje van UFC 3.
  • 77

    Lost Sphear

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 13 februari, 2018, 21:50 - 0 Comments
    ps4 Lost Sphear wordt beschouwd als de spirituele opvolger van I am Setsuna. Onze ervaringen met deze game lees je hier!
  • 90

    Monster Hunter World

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 11 februari, 2018, 12:51 - 0 Comments
    ps4 Monster Hunter World is de nieuwe iteratie in de reeks. Gaan wij online een potje jagen of niet? Dat lees je hier!
  • 74

    Middle-earth: Shadow of War - Blade of Galadriel DLC

    Review geschreven door Kenneth op za. 10 februari, 2018, 13:08 - 0 Comments
    ps4 Shadow of War brengt zijn eerste verhalende uitbreiding uit, en daar kunnen we alleen maar blij om zijn want de eerste twee uitbreidingen misten toch duidelijk een overkoepelende context. Of we ook echt reden hebben tot juichen, ontdek je in de nieuwe Blade of Galadriel DLC.
  • 65

    Dissidia Final Fantasy NT

    Review geschreven door Kenneth op wo. 07 februari, 2018, 11:52 - 0 Comments
    ps4 Gegadigden hebben er lang op moeten wachten maar het is eindelijk zover. Final Fantasy brengt met Dissidia NT een vervolg uit op hun spin-off reeks die geëindigd was met Dissidia 012 op de PlayStation Portable in 2011. Waarom je dat al dan niet hoort te boeien, lees je in deze review.
  • 87

    Dragon Ball FighterZ

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 04 februari, 2018, 13:59 - 0 Comments
    ps4 Dragon Ball FighterZ heeft naast een gloednieuw verhaal, ook een nieuwe insteek van gameplay. Gesmaakt of niet? Dat lees je hier!
  • 87

    Assassin's Creed: Origins - The Hidden Ones

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 31 januari, 2018, 13:49 - 0 Comments
    ps4 The Hidden Ones is de eerste verhalende uitbreiding van Assassin's Creed: Origins. Keren we graag terug naar het oude Egypte, of kijken we eerder uit naar de remake van Rogue? Dat lees je hier!
  • 63

    Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory

    Review geschreven door xXiNiXx op wo. 31 januari, 2018, 13:18 - 0 Comments
    ps4 vita Digimon, gotta catch 'em all? Of was dat een andere franchise? Als je op zoek bent naar een spel waar je digitale wezens kan vangen, trainen en ermee vechten. Dan is deze Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory misschien iets voor jou.
  • 66

    The Inpatient

    Review geschreven door JohnCena op ma. 29 januari, 2018, 21:36 - 0 Comments
    ps4 Wanneer Sony een tijd geleden had aangekondigd dat er een prequel in de maak was op het fantastische Until Dawn, maar dan exclusief voor PlayStation VR, konden we niet wachten tot release. Is The Inpatient echter het wachten waard geweest?
  • 70

    Defunct

    Review geschreven door Kenneth op di. 23 januari, 2018, 08:43 - 0 Comments
    ps4 Ben je dol op snelheid en fan van de Sonic-games? Dan is er goed nieuws voor jou, want SOEDESCO, de uitgever van menig arcadegame, brengt met Defunct hun visie op het genre door je met een robot eenzaam te laten racen tegen de tijd. Of Defunct de finish haalt binnen de tijdslimiet, dat lees je in deze review.
  • 76

    Minecraft: Story Mode - Season 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 21 januari, 2018, 19:57 - 0 Comments
    ps4 De avonturen van Jesse en zijn vrienden gaan verder in het tweede seizoen van Minecraft: Story Mode seizoen 2. Welke euvels zullen zij nu tegenkomen en hopelijk overwinnen?
  • 68

    Vesta

    Review geschreven door xXiNiXx op zo. 21 januari, 2018, 19:52 - 0 Comments
    ps4 Vesta is een puzzelgame over een zesjarige meisje die met haar twee vrienden probeert te ontsnappen uit een mechanisch doolhof. Zal deze game het einde van het doolhof halen, of eeuwig erin blijven ronddwalen?
  • 88

    Okami HD

    Review geschreven door JohnCena op zo. 07 januari, 2018, 10:09 - 0 Comments
    ps4 Soms zijn er van die games die je echt moet gespeeld hebben, maar je (voor alle logische redenen) nog geen tijd voor hebt gehad. Okami behoort zeker ook tot dat rijtje en wordt vakkundig door Capcom opnieuw aan de gamer aangeboden, maar ditmaal in een HD-jasje voor PS4. Dan toch maar even oppikken?
  • 71

    Monster of the Deep

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 04 januari, 2018, 21:50 - 0 Comments
    ps4 Monster of the Deep is een 'stand alone'-DLC van Final Fantasy XV. Kom hier te weten of de vis wou bijten of niet!
  • 81

    Dead Rising 4

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 02 januari, 2018, 10:23 - 0 Comments
    ps4 Dead Rising 4 is al een jaartje beschikbaar en komt nu met een Big Package naar onze PlayStation 4. Bleven wij in de kerststemming of niet? Dat lees je hier!
  • 81

    Destiny 2 – Expansion I: Curse of Osiris

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 27 december, 2017, 11:16 - 0 Comments
    ps4 De eerste uitbreiding van Destiny 2 is een feit. Lees hier onze ervaringen!
  • 70

    Arizona Sunshine

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 24 december, 2017, 13:24 - 0 Comments
    ps4 Arizona Sunshine is reeds een half jaartje beschikbaar! Goed voor een nieuwjaarscadeau of niet? Dat lees je hier!
  • 68

    Chaos on Deponia

    Review geschreven door JohnCena op di. 19 december, 2017, 13:26 - 0 Comments
    ps4 Rufus is terug, en hoe! Wist je Deponia vorig jaar te smaken en keek je al uit naar het vervolg? Lees er dan onze review op na en kom te weten of het jouw kostbare tijd waard is!
  • 53

    Raiders of the Broken Planet: Wardog Fury

    Review geschreven door xXiNiXx op ma. 18 december, 2017, 14:51 - 0 Comments
    ps4 Is de tweede campagne van Raiders of the Broken Planet een verbetering of niet? Dat lees je hier.
  • 76

    Steep: Road to the Olympics

    Review geschreven door xXiNiXx op ma. 18 december, 2017, 14:50 - 0 Comments
    ps4 Vorig jaar was Steep een oerdegelijke wintersport game. Deze winter pakt Ubisoft uit met een extra uitbreiding, geďnspireerd op de Olympische Winterspelen. Of het eentje is om in huis te halen, dat lees je hier.
  • 70

    Let Them Come

    Review geschreven door JohnCena op wo. 13 december, 2017, 14:11 - 0 Comments
    ps4 Aliens en machinegeweren; het is een gouden combo die al voor meerdere geslaagde videogames (waaronder Duke Nukem) wist te zorgen. Slaagt ook het kersverse Let Them Come er op onze PlayStation 4 in voor het nodige vertier te zorgen? Wij zochten het met een gigantisch arsenaal aan wapens uit!
  • 65

    Surf World Series

    Review geschreven door JohnCena op zo. 10 december, 2017, 09:33 - 0 Comments
    ps4 We hebben Tony Hawk voor de skateboarders, er was Mat Hofmann voor de BMX’ers en de surfers, die hadden vijftien jaar geleden de elfvoudig wereldkampioen Kelly Slater. Na jaren van afwezigheid krijgen we eindelijk met Surf World Series nog eens een surfgame voorgeschoteld, maar was dat ook nodig?
  • 84

    A Hat In Time

    Review geschreven door Kenneth op vr. 08 december, 2017, 13:54 - 0 Comments
    ps4 Indiegames bewijzen steeds vaker en vaker dat ze een mooie aanwinst zijn voor het gamelandschap, vooral omdat ze enkele gameplaygenres aanraken waar de blockbustergames al lang niet meer komen. Soms keren deze Indies terug in de tijd, en dat is zeker het geval bij A Hat in Time. Het geeft 3D-platforming de centrale plaats die het in een vorig tijdperk lang heeft behouden.
  • 83

    Skyrim VR

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 07 december, 2017, 18:31 - 0 Comments
    ps4 Na de uitgave op PS4 komt Skyrim ook naar de virtuele realiteit. Schreeuwden wij luid Fus-Ro-Dah of struikelden we over de kabels? Dat lees je hier!
  • 69

    DOOM VFR

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 07 december, 2017, 18:30 - 0 Comments
    ps4 DOOM is back! En hoe! Deze maal worden we getrakteerd op een heus VR-avontuur. Is het de moeite om onze bril af te stoffen of niet? Dat lees je hier!

Steun playstationclan.be