Reviews

  • 86

    Star Wars Battlefront II

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 23 november, 2017, 16:35 - 0 Comments
    ps4 Star Wars Battlefront II kreeg nog voor de release een donkere schaduw over zich heen. Was al die commotie omtrent microtransacties terecht of niet? Dat lees je hier!
  • 83

    L.A. Noire

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 22 november, 2017, 14:46 - 0 Comments
    ps4 L.A. Noire is een cultklassieker die zijn intrede doet op onze PS4. Is de overstap de moeite, of niet? Dat lees je hier!
  • 80

    Just Dance 2018

    Review geschreven door JohnCena op ma. 20 november, 2017, 21:22 - 0 Comments
    ps4 Klaar om je danspasjes bij te schaven en zoals elk jaar opnieuw de nieuwste Just Dance-game in huis te halen? Of is 2018 het jaar waarbij het echt totaal overbodig is om Ubisofts dansspel in huis te halen? Kom het te weten en Moonwalk samen met ons door de review.
  • 62

    Sonic Forces

    Review geschreven door JohnCena op zo. 19 november, 2017, 21:45 - 0 Comments
    ps4 SEGA-mascotte Sonic maakt al enkele generaties aan consoles en ook andere platformen onveilig, maar slaagde er sinds zijn retro-hoogdagen niet meer in te overtuigen. Misschien heeft hij meer succes dit jaar met Sonic Forces?
  • 55

    Ben 10

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 19 november, 2017, 13:31 - 0 Comments
    ps4 Ben 10 is al enkele jaren een succesvolle tekenfilmreeks, met zelfs enkele spin-offs. Ben komt ons nu bezoeken op de PS4, maar is zijn aanwezigheid wel gewenst?
  • 79

    Need for Speed Payback

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 17 november, 2017, 15:38 - 0 Comments
    ps4 Need for Speed Payback was al een hele tijd aangekondigd en zoeft nu naar onze consoles. Onze ervaringen in Fortune Valley lees je hier!
  • 88

    Wolfenstein 2: The New Colossus

    Review geschreven door xXiNiXx op do. 16 november, 2017, 10:45 - 0 Comments
    ps4 Drie jaar geleden mochten we genieten van de reboot van Wolfenstein. The New Order werd goed ontvangen door critici en kreeg goede scores. Of het vervolg The New Colossus even goed is, lees je hier.
  • 58

    Rugby 18

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 13 november, 2017, 20:25 - 0 Comments
    ps4 Denk je aan rugby, dan denk je vanzelf aan stoere mannen met afgescheurde oren. Wij pakten onze digitale bal, beschermden onze oren, en betraden het veld.
  • 68

    Spintires: Mudrunner

    Review geschreven door JohnCena op zo. 12 november, 2017, 16:57 - 0 Comments
    ps4 Het simulatorgenre is dankzij games als Farming Simulator (en idiotere titels als I am Bread en Goat Simulator) aan een opmars bezig. Tot de interessante pc-titels behoorde in het verleden onder meer Spintires. Met Spintires MudRunner krijgen we nu een eerst iteratie voor de PlayStation 4. Benieuwd waar de titel om draait? Lees dan onze review.
  • 86

    Call of Duty: WWII

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 11 november, 2017, 21:51 - 0 Comments
    ps4 Jaarlijks is het uitkijken naar de nieuwe Call of Duty. Dit jaar heeft het zijn futuristische setting ingeruild voor een meer geschiedkundige setting, want we keren terug naar de roots, naar de loopgraven van WWII!
  • 79

    Little Nightmares: The Hideaway DLC

    Review geschreven door Kenneth op za. 11 november, 2017, 13:52 - 0 Comments
    ps4 De 'Secrets of The Maw'-uitbreiding voor Little Nightmares gaat na lang wachten eindelijk verder. Of de redding van The Runaway Kid al dan niet dichterbij komt, zie je in dit nieuwe level getiteld The Hideaway.
  • 71

    Syndrome

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 05 november, 2017, 12:29 - 0 Comments
    ps4 Deze game is al een jaartje beschikbaar op PC, en komt ons nu de huiver op het lijf jagen via onze PS4!
  • 78

    Wuppo

    Review geschreven door Kenneth op za. 04 november, 2017, 21:05 - 0 Comments
    ps4 Wat gebeurt er als je een tweekoppig, Nederlands team laat samenwerken in een gamestudio met de naam Knuist en Perzik? Neen, het is geen grap, want deze vraag heeft wel degelijk een antwoord. Je krijgt dan het komische spelletje Wuppo! Of deze 2D-sidescroller net zo charmant is als de titel doet klinken, dat lees je in deze review.
  • 92

    Assassin's Creed: Origins

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 01 november, 2017, 21:17 - 0 Comments
    ps4 Vorig jaar trakteerde Ubisoft ons niet op een nieuwe iteratie van de Assassin's Creed reeks, maar kozen ze voor een jaartje rust en bezinning. Heeft deze pauze de reeks goed gedaan of niet? We mochten het aan den lijve ondervinden!
  • 74

    Elex

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 29 oktober, 2017, 14:21 - 0 Comments
    ps4 Elex is een scifi-avontuur dat zich afspeelt op een vreemde planeet. Onze ervaringen lees je hier!
  • 75

    The Evil Within 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 29 oktober, 2017, 14:13 - 0 Comments
    ps4 Na het avontuur in Beacon, uit de eerste Evil Within, gaat Sebastian terug in STEM. Deze keer voor persoonlijke redenen ...
  • 73

    Numantia

    Review geschreven door Kenneth op za. 28 oktober, 2017, 16:23 - 0 Comments
    ps4 Nog eens lekker strategisch aan de slag gaan met de Oude Romeinen en hun tijdsgenoten, het lijk haast gamen uit een vorig tijdperk. Numantia keert nog eens terug op dat principe en wij zochten uit of het kan concurreren met die oude bekenden zoals Rome: Total War, Civilazation, en andere strategiegames.
  • 53

    WWE 2K18

    Review geschreven door JohnCena op do. 26 oktober, 2017, 10:48 - 0 Comments
    ps4 De Amerikaanse worstelsport WWE is n en al show, maar wordt na al die jaren nog steeds door een groot aantal fans geliefd. De constante strijd tussen heel en face (goed tegen slecht) zorgt ook dit jaar er opnieuw voor dat ontwikkelaar Yukes een game kan afleveren en introduceert WWE 2K18. Na een minder geslaagde editie vorig jaar waren we dan ook benieuwd of 2K er de zweep had opgelegd of niet.
  • 72

    ECHO

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 23 oktober, 2017, 18:52 - 0 Comments
    ps4 Echo is een scifi-avontuur dat zich afspeelt in een onbekende toekomst. Is men in staat om de doden terug tot leven te wekken in deze tijd? We komen er achter in Echo!
  • 74

    AER: Memories of Old

    Review geschreven door Kenneth op ma. 23 oktober, 2017, 16:00 - 0 Comments
    ps4 Vrij kunnen vliegen als een vogel, het is de droom van menig mens om zo'n ongebondenheid te kunnen ervaren. In AER: Memories of Old krijg je de kans om dat gevoel te evenaren, maar of dat eveneens leidt tot een gedenkwaardige indiegame, dat lees je in deze review.
  • 81

    Dragon's Dogma: Dark Arisen

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 22 oktober, 2017, 17:35 - 0 Comments
    ps4 Dragon's Dogma zag reeds het levenslicht in 2012 en kreeg recent een remake, die alle DLC bevat. Die remake is nu ook verkrijgbaar voor PS4. Wij konden alvast onze tanden in deze game zetten.
  • 72

    Raiders of the Broken Planet

    Review geschreven door xXiNiXx op di. 17 oktober, 2017, 11:22 - 0 Comments
    ps4 Er is een planeet kapot en een groepje raiders snelt te hulp. De intro en een proloog kan je trouwens gratis spelen en voor de eerste vier missies betaal je slechts 10 euro.
  • 92

    South Park: The Fractured But Whole

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 16 oktober, 2017, 13:00 - 0 Comments
    ps4 Het is al meer dan drie jaar geleden dat we The Stick of Truth voorgeschoteld kregen. Menig 'South Park'-fan zit al een tijdje uit te kijken naar het vervolg van deze turn-based RPG. Wij kregen The Fractured But Whole onder onze neus geschoven, en hier kan je onze mening lezen!
  • 73

    Blue Reflection

    Review geschreven door JohnCena op wo. 11 oktober, 2017, 16:20 - 0 Comments
    ps4 Kan je maar geen genoeg krijgen van Japanse RPGs en ben je op zoek naar een old-school turn-based game met in de hoofdrol jonge schoolgaande meisjes? Lees dan zeker onze review over Blue Reflection!
  • 85

    FIFA 18

    Review geschreven door JohnCena op wo. 11 oktober, 2017, 09:49 - 0 Comments
    ps4 Voetballiefhebbers, verenigt u, want daar is EA Sports opnieuw met zijn nieuwste iteratie uit de FIFA-reeks: FIFA 18. Benieuwd naar wat er dit jaar is veranderd? Lees het in onze review.
  • 89

    Middle-earth: Shadow of War

    Review geschreven door Kenneth op di. 10 oktober, 2017, 17:46 - 0 Comments
    ps4 Middle-earth: Shadow of Mordor groeide eerder onverwacht uit tot een topper. Dat was vooral te danken aan het uitgekiemde Nemesis-systeem dat deze avonturengame in een open wereld een aangename twist gaf. De missie van Middle-earth: Shadow of War was dus duidelijk: beter doen dan zijn voorganger door het Nemesis-systeem nog meer uit te bouwen. Of dat gelukt is, lees je in deze review.
  • 78

    The LEGO Ninjago Movie Video Game

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 07 oktober, 2017, 15:17 - 0 Comments
    ps4 Onze ninja-vrienden hebben al enkele malen ons PS Vita onveilig gemaakt. Nu, met de release van hun film, maken zij de overstap naar de grote broer. Lees hier onze ervaringen!
  • 80

    Project Cars 2

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 01 oktober, 2017, 16:37 - 0 Comments
    ps4 Na het geweldige Project Cars komt Slightly Mad Studios nu met Project Cars 2. Wij zochten uit of het vervolg net zo goed is als zijn voorganger.
  • 72

    Baja: Edge of Control HD

    Review geschreven door JohnCena op do. 28 september, 2017, 18:46 - 0 Comments
    ps4 Al lang geen racegame meer onder handen genomen die het niet al te serieus neemt? Heb je ook zo genoten van de baja-races in DiRT 4? Dan is er goed nieuws, want THQ Nordic komt na maar liefst negen jaar af met een PS4 HD-versie van diens Baja: Edge of Control.
  • 89

    Dishonored: Death of the Outsider

    Review geschreven door Kenneth op di. 26 september, 2017, 09:30 - 0 Comments
    ps4 Uitbreidingen van games op de markt brengen die een eigen leven beginnen te leiden, dat is tegenwoordig een populaire manier om het onderste uit de kan te halen van een gameserie. Destiny 2 en Uncharted: The Lost Legacy zijn maar enkele recente voorbeelden en nu is het de beurt aan Dishonored.

Steun playstationclan.be