Reviews

  • 76

    Pro Evolution Soccer 2018

    Review geschreven door JohnCena op Vandaag om 13:20 - 0 Comments
    ps4 De geschiedenis der games zit volgepropt met releases van sportspellen, waar ook Konami’s Pro Evolution Soccer nog altijd toebehoort. Het heeft duidelijk nog altijd de strijd tegen EA’s FIFA niet opgegeven, want daar is Pro Evolution Soccer 2018!
  • 80

    Sparc

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 19 september, 2017, 19:16 - 0 Comments
    ps4 Sparc is een VR-game die je doet denken aan pingpong, maar met een hoek af. Is het de moeite om onze massieve bril op te zetten of niet?
  • 77

    Marvel VS Capcom INFINITE

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 18 september, 2017, 17:00 - 0 Comments
    ps4 Een vechtreeks waarbij de helden van Marvel en de hoofdpersonages van Capcom het opnemen tegen een hele reeks slechteriken. Dat kan niet mis gaan! Toch?
  • 71

    WRC7

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 17 september, 2017, 10:33 - 0 Comments
    ps4 Wij vlogen met WRC 7 over de meest stoffige, besneeuwde en natte wegen die men in de WRC kent om te kijken hoe deze game het er vanaf brengt.
  • 70

    Resident Evil: Revelations - PS4

    Review geschreven door JohnCena op za. 16 september, 2017, 18:45 - 0 Comments
    ps3 Capcom is bezig aan een remonte dankzij Resident Evil 7 en probeert nu daarvan te profiteren door enkele oudere games nieuw leven in te blazen. Deze keer is het de beurt aan Resident Evil Revelations, dat na een heruitgave op PS3 nu ook beschikbaar is op PS4.
  • 88

    Destiny 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 14 september, 2017, 06:57 - 0 Comments
    ps4 De meningen destijds van Destiny waren op z'n minst verdeeld te noemen. Voor sommige gamers was het een supergame, voor anderen was het een shooter om snel te vergeten. Hoe doet de ontwikkelaar Bungie het met hun herexamen?
  • 87

    Madden NFL 18

    Review geschreven door JohnCena op di. 12 september, 2017, 14:20 - 0 Comments
    ps4 EA wist wat het na vorig jaar kon verbeteren aan hun immens populaire Madden NFL-serie en stoomde deze net op tijd klaar voor het begin van het nieuwe American Football-seizoen. Wij waren benieuwd of onze feedback de andere kant van de oceaan had weten te bereiken.
  • 66

    Life is Strange: Before the Storm

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 10 september, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 In deze prequel neemt Chloe, de vriendin van Max, de hoofdrol op en ontdekken we wat er zich in haar leven afspeelt voordat Max terugkeert naar Arcadia. Is het de moeite om haar avonturen te volgen of niet? Dat lees je hier!
  • 80

    ARK: Survival Evolved

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 08 september, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 ARK is eindelijk officieel uitgebracht! Was de twee jaar durende early access de moeite of niet? Dat lees je hier!
  • 70

    Observer_

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 06 september, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Observer_ is een horrorgame die zich afspeelt zo'n 60 jaar in de toekomst. Doet deze game ons huiveren en trillen of niet? Dat lees je hier!
  • 93

    Uncharted: The Lost Legacy

    Review geschreven door Kenneth op di. 05 september, 2017, 13:30 - 0 Comments
    ps4 Met Uncharted 4: A Thief's End dachten velen onder ons dat het doek gevallen was over de Uncharted-reeks, maar wat blijkt, A thief's End was louter het afscheid van Nathan Drake, het meest geliefde personage uit de reeks. Uncharted gaat voor de moment gewoon voort en deze keer krijgen enkele vrouwen uit de reeks de kans om te schitteren in hun eigen avontuur.
  • 78

    The Incredible Adventures of Van Helsing II

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 03 september, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Enkele maandjes geleden konden we de Extended Edition spelen van het ongelooflijke avontuur van Van Helsing. Recent werd ook het tweede deel gelanceerd. Lees hier onze indrukken van dit vervolg!
  • 85

    F1 2017

    Review geschreven door JohnCena op za. 02 september, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 De Formule 1 is een sport die wordt gerund door rijken en enkel weggelegd is voor de rijken. Of toch niet? Sinds Codemasters de licentie op de autosport wist binnen te rijven, wordt ook het plebs terug elk jaar verwend. We waren dan ook benieuwd welke verbeteringen men ten opzichte van F1 2016 had weten door te voeren.
  • 81

    Lawbreakers

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 24 augustus, 2017, 08:00 - 0 Comments
    ps4 Lawbreakers verscheen onder de radar plots in onze PlayStation Store. Downloaden of niet? Ons verdict lees je hier.
  • 80

    Yakuza Kiwami

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 22 augustus, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Naar aanleiding van het tienjarig bestaan heeft de eerste Yakuza een opwaardering gekregen. Ben je klaar voor Yakuza Kiwami?
  • 80

    Cities Skylines

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 21 augustus, 2017, 14:00 - 0 Comments
    ps4 In Cities Skylines ben je burgemeester van je eigen stad. Leg je de nadruk op groene energie? Wat is je beleid ten opzichte van marihuana? Kom hier te weten hoe het regeren ons vergaat!
  • 71

    Sine Mora EX

    Review geschreven door JohnCena op do. 17 augustus, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Liefhebbers van 'shoot ‘em up'-games worden verwend, want Sine Mora (dat in 2012 het genre terug wat leven in blies) kent na een release op quasi elk platform nu ook een heruitgave op PlayStation 4 onder de naam Sine Mora EX.
  • 85

    Agents of Mayhem

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 15 augustus, 2017, 09:00 - 0 Comments
    ps4 Van de makers van Saints Row is er nu een nieuwe IP beschikbaar! Maak je borst maar nat en strijk wat gel in je haar, want hier komen de Agents of MAYHEM!
  • 69

    Shadow Tactics – Blades of the Shogun

    Review geschreven door xXiNiXx op vr. 11 augustus, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Wie een gamer in de jaren 90 was, zal zich waarschijnlijk nog de Commando's reeks herinneren. Shadow Tactics - Blades of the Shogun wil dit genre terug doen herleven. Vorig jaar werd het al met open armen ontvangen op PC en deze maand mochten we het op de de console spelen. Of het de moeite is? Dat lees je hier!
  • 86

    Superhot VR

    Review geschreven door JohnCena op di. 08 augustus, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Na Sony’s intrede in de VR-markt verschijnen titels met mondjesmaat. De ene specifiek voor de techniek ontwikkeld, de ander met slechts een geïntegreerde VR-modus. Superhot verscheen reeds voor de HTC Vive en maakt nu ook zijn intrede voor zowel de PS4 als de PS VR. Wij gingen met beide versies aan de slag en gingen na of de titel niet in je digitale collectie mag ontbreken.
  • 79

    Superhot

    Review geschreven door xXiNiXx op di. 08 augustus, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Heb je geen VR-headset in huis, maar wil je toch Superhot spelen? Dan kan je ook de standaardversie in huis halen.
  • 82

    Fortnite - Early Access

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 07 augustus, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Wat gebeurt er wanneer de wereld overspoeld wordt met monsters gekenmerkt door een paarse gloed? Kom dat te weten in Fortnite!
  • 77

    Deadcore

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 04 augustus, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Deadcore is een game waar waarschijnlijk velen nog niets over gehoord hebben, en toch is de game onschuldiger dan het klinkt. Hier volgt onze review!
  • 70

    Fallen Legion: Sins of an Empire

    Review geschreven door JohnCena op wo. 02 augustus, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Ooit al eens een koninkrijk van zijn ondergang willen redden waarbij je wordt bijgestaan door een pratend boek? Ook als je weet dat je vijanden zal moeten doden zodat het boek zich aan hen kan voeden? Kom te weten in onze review van Fallen Legion: Sins of an Empire of het bloed zal vloeien of niet in deze atypische RPG.
  • 79

    Accel World VS. Sword Art Online

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 26 juli, 2017, 19:54 - 0 Comments
    ps4 Sword Art Online is er opnieuw, en dit pas een half jaartje na Hollow Realization. Is het meer van hetzelfde, of brengt het toch wat vernieuwing?
  • 82

    Little Nightmares: The Depths DLC

    Review geschreven door Kenneth op zo. 23 juli, 2017, 18:30 - 0 Comments
    ps4 Little Nightmares staat nu al genoteerd als een van de meest sfeervolle games van het jaar en daarom keken we met recht en rede uit naar de uitbreidingen. Of het eerste deel van de DLC net zo rijk gevuld is met creaturen recht uit je nachtmerries, kom je te weten in 'The Depths of the Maw'.
  • 81

    Cars 3: Vol Gas Voor De Winst

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 20 juli, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Naar aanleiding van de nieuwe Cars-film komt Warner ook met een game op de proppen. Lees hier onze review van Cars 3: Vol Gas Voor De Winst!
  • 75

    Serial Cleaner

    Review geschreven door xXiNiXx op wo. 19 juli, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Al jaren schieten we anderen neer in games, maar wie ruimt dat allemaal op? In Serial Cleaner maak jij de misdaadscène proper en zorg je ervoor dat de lichamen verdwijnen, zonder gevat te worden door de politie.
  • 76

    Final Fantasy XII: The Zodiac Age

    Review geschreven door Kenneth op di. 11 juli, 2017, 10:30 - 0 Comments
    ps4 Square Enix zal niet rusten vooraleer we door de bomen het bos niet meer zien, en we alle 'Final Fantasy'-nummers door elkaar slaan. Ze zijn alleszins op de juiste weg, want na de remakes van Final Fantasy Type-0, X, X-2, en X/X-2 is het nu de beurt aan de PS2-klassieker Final Fantasy XII: The Zodiac Age. Kan jij nog volgen?
  • 73

    Utawarerumono: Mask of Deception

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 09 juli, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Utawarerumono heeft een rijk stripverhaal- en gameverleden. Deze Mask of Deception kwam initieel uit voor de PS3. Hoe goed wij deze grafische novelle konden lezen, kom je hier te weten!

Steun playstationclan.be