Reviews

  • 78

    LEGO Worlds

    Review geschreven door Heer_Vonck op Vandaag om 16:30 - 0 Comments
    ps4 LEGO Worlds is een buitenbeentje in de franchise. In plaats van een filmverhaal op ludieke manier neer te zetten, werd nu geopteerd voor een sandbox-game. Had Tt Games het beter bij het klassieke model gehouden of niet, dat lees je hier!
  • 88

    NIER: Automata

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 22 maart, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 NIER is een cultgame die anno 2010 op het publiek werd losgelaten, maar die helaas gemengde gevoelens losweekte. Zeven jaar later is er toch nog een tweede game uitgebracht, en wat wij daarvan vinden kan je hier lezen!
  • 54

    Touhou Genso Wanderer

    Review geschreven door xXiNiXx op di. 21 maart, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 vita Het Touhou-universum is enorm populair in Japan en zorgt voor een hele reeks games gemaakt door fans. Touhou Genso Wanderer is daar eentje van. Is deze iets voor de Europese markt of toch maar niet?
  • 93

    Horizon: Zero Dawn

    Review geschreven door Kenneth op za. 18 maart, 2017, 10:00 - 0 Comments
    ps4 We weten intussen al allemaal dat Horizon: Zero Dawn een puike prestatie is geworden van Guerilla Games, en veel gamers die gauw met deze open wereld-actiegame aan de slag wouden gaan, hebben hem waarschijnlijk al gekocht. Dat belet ons echter niet om nog even onze mening te geven over wat nu al een PS4-klassieker is geworden.
  • 76

    The Incredible Adventures of Van Helsing: Extended Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 17 maart, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Abraham Van Helsing kennen we natuurlijk uit de literatuur als degene die jacht maakt op de befaamde Dracula. De Van Helsing van deze game is niemand anders dan de zoon van deze bekende monsterjager. Hoe wij zijn avonturen interpreteren, kan je hier lezen.
  • 84

    Styx: Shards of Darkness

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 14 maart, 2017, 10:05 - 0 Comments
    ps4 Styx: Shards of Darkness is het vervolg van Styx: Master of Shadows. Deze indertijd nobele onbekende deed het blijkbaar toch zo goed om een vervolg te verantwoorden. Of wij dat ook vinden kan je hier lezen.
  • 77

    Chime Sharp

    Review geschreven door MCox op wo. 08 maart, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Muzikale games hebben me nooit echt aangesproken. Puzzelgames behoren daarentegen wel tot mijn favoriete genres. Met Chime Sharp botste ik dus op een serieus dilemma. Mijn gebrekkige muziekkennis laten doorwegen, of de passie voor complexe puzzels het voordeel van de twijfel geven?
  • 80

    Ghost Recon Wildlands

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 07 maart, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Met Ghost Recon Wildlands wil Ubisoft volop de coöperatieve kaart trekken. Je kan met maar liefst drie anderen het Zuid-Amerikaanse Bolivia onveilig maken. Veilige zet of niet? Dat lees je hier!
  • 74

    Berserk and the Band of the Hawk

    Review geschreven door JohnCena op zo. 05 maart, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Mangafans, opgelet! Na tal van series een 'game make-over' te hebben gegeven, heeft Tecmo Koei zich ditmaal over het oude bekende Berserk ontfermt. Benieuwd of Berserk and the Band of the Hawk het stof van je Vita kan doen waaien? Ontdek het in onze review.
  • 81

    Torment: Tides of numenera

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 28 februari, 2017, 09:00 - 0 Comments
    ps4 Torment is een game waar menig RPG-liefhebber al enige tijd op wacht. Wij hebben deze game al onder handen mogen nemen, en ons verdict kan je hier lezen!
  • 85

    For Honor

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 23 februari, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 For Honor is een titel die al een tijd in Ubisofts kast zit. Nu is de game inmiddels beschikbaar, maar maakt hij ook alle beloftes waar? Dat lees je hier!
  • 76

    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 4 - Road to Boruto DLC

    Review geschreven door Kenneth op wo. 22 februari, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 4 is intussen al een jaar oud. Het werd dus hoog tijd dat die beloofde DLC op de markt verscheen. Nu is het eindelijk zover en wij zochten voor jullie uit of het nog de moeite waard is om een van de betere anime-brawlers van onder het stof te halen.
  • 80

    Sniper Elite 4

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 19 februari, 2017, 09:00 - 0 Comments
    ps4 In Sniper Elite 4 daalt Karl Fairburne af naar het fascistische Italië tegen het einde van WOII. Of wij de toenmalige pizza en pasta degelijk konden verteren kom je hier te weten!
  • 81

    Yakuza 0

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 15 februari, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Trek samen met ons op avontuur tussen de rangen van de Yakuza, zo'n drie decennia geleden!
  • 82

    Tales of Berseria

    Review geschreven door Kenneth op zo. 12 februari, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Tales of Berseria - voor wie het nog bijhoudt - is intussen de zestiende iteratie uit de Tales-reeks. Als je dus schrik hebt dat er stilaan sleet op de formule zou komen, dan kunnen we dat compleet begrijpen. Of dat daadwerkelijk het geval is, kan je lezen in deze review.
  • 80

    Resident Evil 7

    Review geschreven door JohnCena op wo. 08 februari, 2017, 14:29 - 0 Comments
    ps4 Capcom wist al enkele jaren niet meer te overtuigen met gelijk welke Resident Evil-game, maar was vastbesloten de menigte terug over de schreef te trekken met Biohazard. Een horrogame voor een keer in first-person perspectief én met VR optie? Een pamper hadden we net niet nodig om de review te schrijven, maar lees gerust even voor alle zekerheid met het licht aan om ons verdict te weten te komen.
  • 71

    Digimon World: Next Order

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 05 februari, 2017, 11:06 - 0 Comments
    ps4 Wat? Alweer een nieuwe Digimon game?! Jawel! Digimon: Cyber Sleuth verscheen nog niet zo heel lang geleden, maar met deze recentere Next Order wordt er een volledig andere koers gevaren. Konden wij deze evolutie aan of niet? Dat lees je hier!
  • 73

    Mighty Morphin Power Rangers: Mega Battle

    Review geschreven door xXiNiXx op za. 04 februari, 2017, 11:01 - 0 Comments
    ps4 Reis terug in de tijd, naar een tijd waar Rita monsters kon laten groeien door haar staf weg te gooien en Lord Zedd de coolste schurk ooit was. Met Mighty Morphin Power Rangers: Mega Battle speel je met de originele Rangers bekend uit de gelijknamige reeks van de jaren 90. Het verdict, dat lees je hier.
  • 72

    Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

    Review geschreven door diknmuis op vr. 03 februari, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Square Enix brengt ons Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue. Is deze titel je tijd waard of laat je deze toch beter links liggen? Dat zochten wij voor jullie uit.
  • 75

    The Flame in the Flood: Complete Edition

    Review geschreven door Kenneth op wo. 25 januari, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Survival games hebben de meesten van ons intussen veelvuldig gespeeld, en dat meestal met een stevige portie ondoden. Een team van zes ontwikkelaars geeft nu hun insteek op het survival genre met hun recentste Indie game The Flame in the Flood. Voor de verandering eens zonder zombies! Eens kijken of deze game ons kortetermijngeheugen weet te overleven.
  • 70

    Fate/EXTELLA: The Umbral Star

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 18 januari, 2017, 16:14 - 0 Comments
    ps4 vita Fate/Extella: The Umbral Star zal voor menig gamer een onbekende zijn. Enkele zoekopdrachten in google en wikipedia leren ons dat deze game een deel is van de Fate-reeks, en een rechtstreeks vervolg op Fate/Extra, die uitkwam op de PSP. Of wij dit vervolg konden smaken kom je hier te weten.
  • 76

    Gravity Rush 2

    Review geschreven door JohnCena op ma. 16 januari, 2017, 10:00 - 0 Comments
    ps4 Toen Sony PlayStation de toffe Vita-handheld op ons los liet enkele jaren geleden, werd tevens een leuke titel genaamd Gravity Rush geïntroduceerd waarin Kat de hoofdrol speelt. Even benieuwd of de wereld opnieuw op verbluffende wijze op zijn kop zou worden gezet? Lees ons verdict dan vooral na in de review.
  • 75

    Werewolves Within

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 08 januari, 2017, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Werewolves Within is niet zomaar de digitale vertaling van het bordspel 'Weerwolven', maar een complete VR beleving. De moeite, of speelden we liever met de kaarten?
  • 74

    The Walking Dead - A New Frontier

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 28 december, 2016, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Telltale gaat verder met zijn The Walking Dead - reeks met deze A New Frontier. In dit derde (of moeten we vierde zeggen) seizoen komen er enkele oude bekenden terug...
  • 66

    Amnesia Collection

    Review geschreven door JohnCena op wo. 21 december, 2016, 11:40 - 0 Comments
    ps4 Huiveren en griezelen is terug in de mode en daar hebben we vooral Pewdiepie’s livestreams van Amnesia voor te danken. De pc-exclusive is ondertussen een culthit geworden en maakte nu eindelijk zijn overgang naar de PlayStation 4. Weet deze Amnesia Collection na al die jaren echter nog voor jump scares te zorgen?
  • 88

    Steep

    Review geschreven door xXiNiXx op vr. 16 december, 2016, 13:09 - 0 Comments
    ps4 Cruise in de gigantische open wereld van de Alpen en Alaska, waar de poeder altijd vers is en je run nooit eindigt. Trotseer en overwin ‘s werelds meest legendarische bergen op je ski’s, in je wingsuit, op je snowboard of met je paraglide. De berg is er voor jou om te ontdekken. Dus klik je vast, hou je klaar en spring in de actie!
  • 73

    The Little Acre

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 13 december, 2016, 16:22 - 0 Comments
    ps4 De laatste tijd komen er op onze geliefde console veel games van het ‘point and click’-genre terecht. Deze The Little Acre is hierop geen uitzondering. Onze mening over deze game lees je hier!
  • 82

    Final Fantasy XV

    Review geschreven door diknmuis op zo. 11 december, 2016, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Wat tien jaar geleden begon als Final Fantasy XIII Versus krijgen we nu voorgeschoteld als Final Fantasy XV. Is dit een klassieker in wording waarover we binnen twintig jaar nog praten? Dat zochten wij voor jullie uit.
  • 88

    Assassin’s Creed The Ezio Collection

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 04 december, 2016, 00:05 - 0 Comments
    ps4 Met de eerste Assassin's Creed had Ubisoft reeds een goede IP in handen. Dat werd bevestigd bij het uitbrengen van het vervolg - AC2 - en de daarbij horende delen. Dit jaar brengt Ubi geen nieuwe game op de markt, maar wel de beroemde Ezio-trilogie. Zijn deze games, zovele jaren later, nog steeds een schot in de roos of niet? Dat kom je hier te weten!
  • 76

    Sword Art Online: Hollow Realization

    Review geschreven door diknmuis op vr. 02 december, 2016, 00:05 - 0 Comments
    ps4 vita Sword Art Online: Hollow Realization - gebaseerd op de gelijknamige novel reeks - is reeds de vierde game in de franchise. Is deze VRMMORPG een bezoekje waard? Dat kom je hier te weten.

Steun playstationclan.be