Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • PS4 Games / Get Even

  Gepost op za. 24 juni, 2017, 10:52


  Eerste deel van gameplay, is een sterk verhalende game!
 • Films en Series / Girls - seizoen 6

  Gepost op vr. 23 juni, 2017, 15:22


  Na zes seizoenen en 62 afleveringen nemen we afscheid van de New Yorkse girls Hannah, Marnie, Jessa en Shoshanna. Helemaal volwassen zijn ze nog steeds niet, en wat leven nu precies inhoudt is voor hen een mysterie. Girls won 2 Golden Globes en werd geprezen omwille van de rauwe stijl en herkenbare humor. Het zesde en laatste seizoen van deze spraakmakende reeks is vanaf 26 juli beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  In het zesde en laatste seizoen van HBO®’s award-winnende serie Girls, met in de hoofdrol Lena Dunham, zien we de vernederingen en hoogtepunten van een stel twintigers in New York. Hannah heeft wat schrijverssucces na haar deelname aan “The Moth” en krijgt een opdracht die haar leven zou kunnen veranderen. Marnie is gescheiden van Desi en wil onafhankelijk blijven, maar haar egocentrisme dwarsboomt haar ontluikende relatie met Ray. Het nieuwe koppel Jessa en Adam begint aan een creatief project dat een bron van ruzie dreigt te worden. Shoshanna doet het goed bij een marketingbureau, maar beseft dat haar vriendschappen haar misschien in de weg zitten.
 • Events / Re: Victor Vran Online

  Gepost op wo. 14 juni, 2017, 21:55
  Was leuk, maar ik hoor je af en toe amper vdbeld. Kan ook wel aan mij liggen, maar denk van niet, heb er namelijk met anderen zo geen problemen mee.
 • Films en Series / Supergirl - seizoen 1

  Gepost op ma. 12 juni, 2017, 20:23
  Het DC universum breidt zich verder uit. The Flash en Arrow krijgen er met Supergirl een vriendinnetje bij, en wat voor één! Kara El ontsnapte op hetzelfde moment als baby Kal-El van de planeet Krypton, en verbergt sindsdien een groot geheim voor de wereld. Ze wordt echter gedwongen om ermee naar buiten te komen, wanneer haar stad National City bedreigd wordt door duistere krachten...

  Met een People's Choice Award en een Critics Choice Television Award werd Supergirl enthousiast onthaald door de fans. Melissa Benoist vertolkt op overtuigende wijze het hoofdpersonage en ook oude bekende Calista Flockhart, bekend van Ally McBeal, maakt haar opwachting in deze DC - reeks, die boordevol knipogen naar de bekende DC - franchises zit. Een must voor de fans!

  Het eerste seizoen van Supergirl is vanaf 12 juli beschikbaar op Blu-ray en DVD.

  SYNOPSIS
  De twaalfjarige Kara ontsnapte van de gedoemde planeet Krypton met de hulp van haar ouders op hetzelfde moment als baby Kal-El. Beschermd en opgevoed op Aarde door haar pleeggezin, de familie Danvers, groeide Kara op in de schaduw van haar pleegzus, Alex (Chyler Leigh) en leerde ze haar krachten te verbergen om haar identiteit verborgen te houden. Jaren later, op vierentwintigjarige leeftijd, woont Kara in National City als assistent van mediamagnaat Cat Grant (Calista Flockheart), die net de voormalige Daily Planet fotograaf Jimmy Olsen (Mehcad Brooks) heeft aangenomen als haar nieuwe art director. Kara kan haar geheim echter niet langer bewaren wanneer Hank Henshaw (David Harewood), topman bij een supergeheim bureau waar haar zus ook werkzaam is, hun hulp inroept om de stad te beschermen van duistere dreigingen.