Syberia 3 is nu verkrijgbaar!

Syberia 3 is nu verkrijgbaar!

Bekijk hier de launch trailer voor Syberia 3, vanaf nu verkrijgbaar!Spelers zullen als Kate Walker genieten van een gloednieuwe manier om fantastische landschappen in alle vrijheid te ontdekken, om mysteries te ontrafelen en om puzzels op nieuwe manieren op te lossen.

Het verhaal begint wanneer Kate aan de rand van de dood wordt gevonden aan de kust nabij de Youkol-stam, een nomadische groep die zorg draagt voor sneeuwstruisvogels tijdens hun migratie. Opgesloten, als gevangenen van de stad Valsembor, moeten ze samen een weg vinden om hun avontuur voort te zetten in achtervolging van hun vijanden en onverwachte uitdagingen. Maar tegelijkertijd haalt het verleden van Kate haar in...

Syberia 3 is ontwikkeld door Koalabs Studio en is vanaf vandaag beschikbaar in Europa voor PlayStation 4, Xbox One en PC / Mac. De game is volledig nagesynchroniseerd in het Frans, Engels, Duits, Pools, Russisch en Spaans, en is ondertiteld in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Pools, Russisch, Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees, Tsjechisch en Koreaans. De originele soundtrack van de game wordt verzorgd door Inon Zur (Fallout 4, Dragon Age, Prince of Persia), die eerder ook al verantwoordelijk was voor de soundtrack van Syberia 2.

Syberia 3

Syberia 3
Release
do 20 apr, 2017
Genre
Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Anuman Interactive SA
Ontwikkelaar
Micro´ds

Steun playstationclan.be