Nieuwste Winterfest DLC skiet naar je toe!

Nieuwste Winterfest DLC skiet naar je toe!

Nieuwe Winterfest DLC van Steep beschikbaar op 3 mei!De downloadbare content van Winterfest is vanaf 3 mei beschikbaar voor Season Pass- en Gold Edition bezitters op PlayStation 4 en is eveneens apart verkrijgbaar aan €11,99.
 
Spelers krijgen de mogelijkheid om in de Alpen van Steep deel te nemen aan het gekste sneeuwsport festival ooit. De enorme open wereld van Steep wordt nog leuker met de toevoeging van een nieuwe sport: ‘the Winter Sled’. Bovendien bestaat de Winterfest DLC uit 21 knotsgekke uitdagingen met meer dan 10 gekke kostuums, rekwisieten en gloednieuwe bazen die fans naar adembenemende avonturen leiden en het uiterste van hen vragen.
 
Het ontwikkelingsteam bij Ubisoft Annecy geeft aan dat Steep is ontworpen voor een cultuur die draait om het delen van ervaringen met de wereld. Steep bevat een naadloze multiplayer, waarin spelers op een realistische manier de Alpen en Alaska kunnen ontdekken. Spelers en vrienden over de hele wereld kunnen samen uitdagingen voltooien of een plekje aan de top van de leaderboards bemachtigen. De replay feature breidt spelers hun ervaring nog verder uit, waardoor ze hun wildste en meest memorabele tricks kunnen herbeleven en deze zelfs op sociale media kunnen delen. Maar hier stopt het niet, want uitdagingen kunnen op elk moment gecreëerd worden om tegen vrienden te concurreren en de beste tijd of score te behalen.

Steep

Steep
Release
vr 02 dec, 2016
Genre
Sport
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft Annecy

Steun playstationclan.be