Tweede developer diary voor 2Dark!

Tweede developer diary voor 2Dark!

Bigben en studio Gloomywood presenteren de tweede 2Dark Dev Diary getiteld “Horror in 2Dark”.2Dark biedt een unieke visuele stijl en geluidsbeeld die een essentiële bijdrage leveren aan de ervaring. Geluid is een dusdanig belangrijk onderdeel van de game dat het in beeld wordt getoond. In deze tweede Dev Diary vertellen art director Yaël Barroz en componist/sound designer Samuel Safa meer over het creatieve proces en de sfeer in de game die door Samuel Safa wordt omschreven als een “krankzinnig slaapliedje”.
 
2Dark is het nieuwe meesterwerk van Frédérick Raynal, de maker van Alone in the Dark en pionier in het survival horrorgenre. In zijn nieuwe stealth adventure game komen horror, sluipen en speurwerk op beklemmende wijze samen. Wanneer je als ex-agent Smith op zoek gaat naar je twee ontvoerde kinderen, leidt je dappere en slimme onderzoek je al snel naar de schuilplaatsen van psychopathische moordenaars. Gebruik schaduwen en duistere hoekjes in je voordeel, en speur naar de slimste mogelijkheden om de kinderen te redden!
 
2Dark is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4. Voor de echte fans is een Limited Edition SteelBook verkrijgbaar met daarin de originele soundtrack en het boek “The Art of 2Dark”.

2Dark

2Dark
Release
di 21 mrt, 2017
Genre
2D-Platformer
Platform
ps4
Uitgever
BigBen Interactive
Ontwikkelaar
Gloomywood

Steun playstationclan.be