Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - FarrolWhite

 • Algemeen / Re: Clandag 2017!

  Gepost op do. 16 maart, 2017, 11:20
  Zou er graag bij zijn, maar zal moeilijk worden. Nu dat het strand seizoen hier begonnen is onlangs. Het zou echt slecht weer moeten zijn, maar die kan ik helaas niet voorspellen  :p
 • PS4 Games / Re: ARK: Survival Evolved

  Gepost op wo. 14 december, 2016, 19:40
  Dit wat leuk om te spelen? En is het mogelijk om solo te gaan of is het beter aangeraden om in team te werken? Ben zelf wat een solo speler geworden door FFXIV en hoe de mensen daar echt vergif zijn, als je snapt hoe ik het bedoel.
 • PS4 Games / Re: Final Fantasy XV

  Gepost op wo. 07 december, 2016, 20:28
  Heb'm al een tijdje uitgespeeld. Combat went wel achter een eind, maar vijanden zijn soms met te veel, waarbij je soms de kans niet krijgt om aan te vallen. Dan zijn er weer vijanden die je kunnen 1-hitten (zijn er veel van). Bazen zijn dan weer te moeilijk vind ik persoonlijk op easy mode, die tot 20-30 minuten kunnen oplopen, dan is de 'superboss' weer om bij te lachen hoe gemakkelijk die is.

  Het lvl systeem is wat overbodig, het helpt je HP omhoog en dat is het. Er zijn methodes om snel te lvlen, die is om al je Rare Coins, Debased Coins te houden en niet verkopen, als je die met magic combineert creer je een expiricast dat tot 3x kan gebruikt worden op hetzelfde monster. Je kan het beste wapen voor Noctis al tijdens chapter 3 krijgen waar ik plat lach van het lachen.

  Om gevechten wat makkelijker te maken, gebruik techs zoveel je kan. Parry zoveel je kan (Tonberries zijn een goed voorbeeld en de samurai's), als je in een situatie zit waar vijanden je overspoelen 'dodge' niet maar maak gebruik van 'warping' om wat afstand te creeren om bijvoorbeeld een potion te gebruiken.


  Als er iemand wat tips nodig heeft, kan je me altijd een bericht zenden op psn of een party invite.
  Nu mooi wachten op de Co-op expansie  :D
 • PS4 Games / Re: Star Ocean: Integrity and Faithlessness

  Gepost op zo. 10 juli, 2016, 16:48
  Citaat van: diknmuis op wo. 06 juli, 2016, 22:26

  cheater :p


  Star Ocean beloond er je voor om een saaie aanpak op bosses te gebruiken  :D

  Toch zeker post-game Ethereal Queen(6 wings) heeft 126000600 HP, wat 3-4 uur kan duren op de casual manier, en 20-30 minuten als je de goede setup kent.

  Maar ivb met platinum, raad dit spel er zeker niet voor aan. Je hebt bepaalde materials nodig in de Post-game dungeon waar de superbosses zitten die ik net genoemd had dat dit enkel droppen 15% kans, en je hebt er 50 in totaal nodig voor de beste wapens, armor etc.

  Dus hopelijk komt er een DLC die het spel wat casual vriendelijker maakt, in deze staat raad ik het zeker niet aan.
 • PS4 Games / Re: Star Ocean: Integrity and Faithlessness

  Gepost op wo. 06 juli, 2016, 19:41
  Nu net ook aan de super bosses gekomen, "Gabriel Celeste" en "Etherious Queen". Een manier gevonden om het spel volledig te breken.

  De dead man role op Max. Lvl
  2x Hero potion augmentation op een wapen
  Berserker role op Max. Lvl
  20% attack role
  En de leeching role op Max. Lvl

  Dit heeft het spel volledig gebroken voor me, 99999 op een boss slaan met skills, reverse rush die 99999 per hit doet.
 • PS4 Games / Re: Star Ocean: Integrity and Faithlessness

  Gepost op wo. 06 juli, 2016, 01:10
  Heb net SO uitgespeeld. Het verhaal is niet super goed, maar gewoon Ok met verschillende eindes, maar het blijft Star Ocean  :). Sommige plaatsen veranderd de moeilijkheidsgraad naar bijna onmogelijk waarbij ik bijna m'n ps4 het raam uit had gesmeten.

  De graphics zijn dan ook weer goed. Enige echte nadeel Is dat het spel echt klein Is met gebieden en het ook vaak 'backtracking' is.
 • PS4 Games / Re: Dark Souls 3

  Gepost op ma. 27 juni, 2016, 19:51
  Citaat van: diknmuis op zo. 26 juni, 2016, 10:30

  mad phantom is toch leuk om te trollen ze, jammer dat er zoveel healers in de pvp zitten  :@  Inderdaad leuk om te trollen die covenant :p

  Dark Souls 3 is veel veranderd in online play sinds zijn 3 voorgangers. 1v1 is healen een taboe in Dark Souls onder de community. Maar Dark Souls 3 heeft veel nieuwe spelers aangetrokken die die taboes niet echt kennen  :p