Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - diknmuis

 • Role Playing Game / Re: Monster Hunter World

  Gepost op za. 17 februari, 2018, 16:59
  Weer heel wat progressie gemaakt. Voor de eerste maal solo Rathalos neer met 1 faint door poison dan nog en Diablos ook neer met 1 faint, die is wel een redelijk pita. Zohra Magdaros vertoeft ondertussen ook in monster heaven. Nu ook high rank (HR) unlockt, kan nu HR investigations doen op HR mappen, de high-end mats farmen, HR craften en mods (decortations) op mn gear plaatsen.

  Ben nu hunter rank 11 en moet nu een extra grote Anja neerleggen, daarna waarschijnlijk de elder dragons. Na Zohra dacht ik, ok de SP is uit, niet dus  :o

  Nu trouwens ook mn derde verblijfplaats unlockt met een groot bed, open haard en 2 palico's die op een  harp spelen :D
 • Events / Monster gehakt maken

  Gepost op vr. 16 februari, 2018, 18:51
  Monster gehakt maken

  maakt niet uit wat, helpen waar nodig...
  evt great barroth farmen voor Ryu armor
 • Events / Re: Monster Jager

  Gepost op di. 13 februari, 2018, 19:04
  srry Bram ik ga het niet halen  :'(, donderdag evt?
 • Role Playing Game / Re: Tera

  Gepost op ma. 12 februari, 2018, 19:21
  Ik denk dat er controller support in de pc versie zit dus dat komt normaal wel goed. Op pc is het blijkbaar wel niet goed geoptimaliseerd. Zal dus waarschijnlijk ook niet echt goed draaien op de ps4, hopelijk meer dan 30 fps. Blijkbaar is de game wel redelijk goed, ik heb indertijd enkel kortstondig eens de beta gespeeld.
 • Role Playing Game / Titan Quest

  Gepost op ma. 12 februari, 2018, 19:16


  release: 20 maart 2018
  dev/pub: THQ Nordic
  adviesprijs: 29.99

  Wie gaat deze spelen? De mogelijkheden die je hebt om classes te mixen en je personage uit te bouwen zijn echt zot. Ik maak anders een support/healer om te coopen.
 • Events / Monster Jager

  Gepost op ma. 12 februari, 2018, 19:04
  Monster Jager

  Helpen waar nodig en evt Anja-dinges (t-rex) farmen voor een setje

  Ik zal via squad een lobby aanmaken die iedereen kan joinen
 • Role Playing Game / Re: Monster Hunter World

  Gepost op ma. 12 februari, 2018, 19:02
  Ik ben momenteel moeilijk uit mn nieuwe racerig te slaan maar zal proberen het ook wat actiever te spelen, daarnet nog redelijk wat progressie gemaakt

  Dit is toch nog eens een toonbeeld van hoe je een game moet releasen. Geen jarenlange hype en uitstel, gewoon je game aankondigen 5 maand later releasen boordevol content en geen seasonpass gedoe.
 • Hardware / Re: 4K: monitor of tv

  Gepost op do. 01 februari, 2018, 19:41
  ik verkies een scherm boven een tv, als je een tijdje op een goed scherm met lage input lag gespeeld hebt kun je niet meer terug naar een tv
  voelt aan als het verschil tss 20-30 fps en 60+
 • Role Playing Game / Re: Monster Hunter World

  Gepost op di. 30 januari, 2018, 13:33
  Citaat van: qrobinez op di. 30 januari, 2018, 13:25

  thanks!

  hoe werkt dat dan met die extra traps? want dit is inderdaad een situatie die ik meegemaakt heb, als je voor de eerste keer een monster moet vangen dan krijg je in die kist 1 shock trap. Als je die verknalt tijdens de missie (zoals ik) dan kun je inderdaad wel simpel terug naar het kamp, maar dan is die kist toch leeg? of is die dan weer gevuld met weer een shock trap?

  Want nu had ik de situatie dat mijn shock traps op waren en de tranquilizer bommen op, daarna was het onmogelijk om die missie voor mij te halen, omdat ik paralized paddestoelen nodig had om nieuwe tranquilizer bommen te maken en die waren niet in dat gebied. Het zou inderdaad super mooi zijn als ik dan weer nieuwe kan halen in dat kamp, zonder eerst de missie af te moeten breken en terug naar HQ om die missie opnieuw te starten.

  die kun je ook zelf craften en in je kist steken, als je dan terug naar het kamp gaat, de tent induikt kun je die dan uit je kist halen
  je ziet trouwens ook het monster dat je gevangen hebt in de main hub

 • Role Playing Game / Re: Monster Hunter World

  Gepost op di. 30 januari, 2018, 12:58
  De scherpheid van een wapen is vooral afhankelijk van het type wapen en ook het materiaal waaruit het bestaat, als je een wapen upgrade wordt het ook scherper. Een greatsword uit bone bvb doet meer dmg maar is minder scherp.

  Je kunt als je uit combat bent (rode cirkel rond je minimap) altijd fast travelen naar een kamp. Daar kun je de tent induiken  :| en wisselen van uitrusting. Is ook handig tijdens een capture hunt, meestal kun je van traps/vallen maar 1 meenemen, als je poging om het monster te vangen mislukt kun je altijd vlug travelen om nog een trap te halen.

  Wanneer een monster begint te manken kun je het ook capturen door vallen/traps en het dan verdoven (tranq). Is soms niet zo makkelijk maar het kan je farm tijd verkorten, je kunt het monster dan niet carven maar het geeft je wel extra resources die je soms ook makkelijker krijgt dan bij het carven.

  Neem altijd 6 bounties mee, bijna gratis resource points en amor spheres. Als je een bounty hebt van hunt x aantal monsters telt een capture hunt daar ook voor.

  Neem altijd gratis spullen uit de kist bij het begin van een quest/hunt, zeker traps en tranq voor captures, deze zijn wel gedeeld als je mp doet.

  Vergeet niet tegen de ecologist te praten en vanaf je kan kweek ook je eigen herbs, bugs,... zeer handig om bepaalde dingen te craften
 • Role Playing Game / Re: Monster Hunter World

  Gepost op ma. 29 januari, 2018, 18:00
  Makkelijkst is denk ik dat er iemand een nieuwe online sessie start, dan join sessie vanuit ps4 menu, kunnen maximaal 16man in
  Ik gooi vanavond anders wel een sessie online
 • Role Playing Game / Re: Monster Hunter World

  Gepost op ma. 29 januari, 2018, 17:20
  Affinity is enkel critical hit chance, het is dus niet hoe meer/Ianger je met een wapen speelt hoe meer schade je doet
  Wapens die veel schade doen en ook veel elemental schade (vuur, poison,...) hebben dan meestal low Affinity

  Investigations zijn de beste manier om te farmen, je krijgt tevens extra beloningen