Powers

Powers

Powers, een vrij onbekende serie, maar gratis voor Plusgebruikers om te bekijken. Wij hielden een marathon en bekeken of de serie wat power heeft of niet.

 

Superkrachten, we hebben er waarschijnlijk allemaal al eens over gedroomd. In de serie Powers zijn superkrachten harde realiteit. Jan Modaal kan ze hebben, of nog krijgen. Uiteraard heeft niet elke 'Jan' nobele intenties, en willen sommigen vooral zichzelf verrijken. Hier wil de Powers Division een stokje tussen steken. Deze speciale eenheid is net opgericht om mensen met superkrachten te bedwingen en eventueel op te sluiten.

We ontmoeten Christian Walker, een Power die zijn krachten op één of andere manier is kwijtgeraakt. Aangezien hij weet hoe Powers - de mensen met superkrachten - denken is hij zeer geschikt als lid van de Powers Division. Samen met zijn collega Pilgrim, die expliciet naar deze afdeling wou om zo haar vader (die gewoon agent is) te ontvluchten, onderzoekt hij de moord op zijn voormalige collega Olympia. Deze krachtige power heeft het loodje gelegd na het innemen van een nieuwe drug, genaamd Sway. Calista, een 'Wannabe' - iemand die denkt superkrachten te hebben en daarom tracht rond te hangen bij andere powers - heeft hem deze drug toegediend. Zij heeft echter geen idee in welk duister spelletje zij net een rol heeft gespeeld.

Powers tracht duidelijk te maken hoe het zou zijn als gewone mensen plots superkrachten krijgen. Onzichtbaarheid, superkracht, vliegen, teleporteren en zoveel meer krachten kunnen evenwel voor het goede als voor het slechte aangewend worden. Welke keuze zou jij maken?


Steun playstationclan.be