Ratchet and Clank The Movie

Ratchet and Clank The Movie

Vanaf woensdag 4 mei kan je gaan kijken naar de film van Ratchet en Clank. Iets voor jou? Wij hebben hem al en gezien en dit vonden wij ervan.Het kip of het ei probleem


Waar moeten we deze film plaatsen in het Ratchet universum? Net als de laatste game, is dit een verfilming van het origineel Ratchet en Clank spel. Maar datzelfde verhaal zit toch al in de game? Dat klopt, het gaat zelfs zo ver dat een aantal scenes uit het spel rechtstreeks in de film voorkomen. Voor een samenvatting van het verhaal, kan je onze review nalezen.

Heb je de game niet gespeeld, maar ben je wel benieuwd naar het verhaal van Ratchet en Clank, dan kan je naar deze film gaan kijken. Als je de game wel gespeeld hebt, dan biedt deze film weinig nieuws.

Prachtige animaties, matige humor


Het grootste pluspunt van de film zijn de uitstekende animaties en de levendige omgevingen. Net als in de game ziet Ratchet en zijn universum er prachtig uit. Alleen al de bewegingen van de Lombax zijn oren zijn een plezier om naar te kijken. Ook de planeet, wapens en voertuigen zien er spectaculair uit.

Jammer genoeg haalt de regie niet van hetzelfde niveau als de visuele effecten. De humor is op één of twee momenten na voorspelbaar en niet echt grappig. Het verhaal is leuk, maar komt beter tot zijn recht in een game dan op het doek. Ik had te vaak het gevoel dat ik met een controller in mijn handen zat dan met een zak popcorn.

Kortom wil je een korte samenvatting van het origine verhaal van Ratchet en Clank? Ga dan de film zien. Wil je de volledige ervaring, speel dan het nieuwe Ratchet en Clank spel op Playstation 4.


Ratchet and Clank

Ratchet and Clank
Release
wo 20 apr, 2016
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar
Insomniac Games

Steun playstationclan.be