The Big Bang Theory - seizoen 8

The Big Bang Theory - seizoen 8

In het vorige seizoen ging Sheldon op zoek naar zichzelf, en ging hij vooral op zoek naar een nieuw onderzoeksgebied. Heeft hij dit op zijn reis gevonden of niet, dat kom je te weten in seizoen 8 van The Big Bang Theory!

 

Seizoen acht van The Big Bang Theory staat, zoals we gewend zijn, bol van de humoristische situaties waarin onze vrienden, en meestal ook hun partners zich bevinden. Op het einde van het vorige seizoen ging Sheldon ‘op zoek naar zichzelf’ en hij deed dat door met de trein de uithoeken van Amerika te verkennen. Na anderhalve maand echter zit hij vast in een treinstation, omdat al zijn bagage gestolen werd. Amy vindt het dan weer erg dat hij haar niet gebeld heeft om hem te komen halen, maar hij heeft zo zijn redenen…In dit seizoen worden niet alleen de verschillende relaties belicht, zoals de driehoeksrelatie tussen Raj, Emily en Raj’s hond Cinnamon, maar verliest één van onze vrienden een dierbaar familielid. Naast dit verlies ontdekt hij ook dat hij nog een broer heeft, van wie hij het bestaan niet eens af wist.

Verder geeft Sheldon meer en meer toe dat hij bepaalde gevoelens heeft voor Amy. Zijn zij klaar voor de volgende stap in hun relatie? Sheldon heeft het ook moeilijk om zijn nieuw onderzoeksgebied - donkere materie - te doorgronden en krijgt een deuk in zijn zelfvertrouwen. Penny en Leonard hebben zich dan wel verloofd, al blijkt het soms moeilijk om een trouwdatum vast te prikken. Penny heeft haar acteerdroom opgegeven en geraakt via Bernadette aan een goedbetaalde job. Maar kan Leonard wel overweg met deze onafhankelijkere Penny?

Alles komt tot een summum in de laatste aflevering waar alle relaties een drastische wending nemen. Wil je alle vragen beantwoord zien? Dat kan je te weten komen in het achtste seizoen van The Big Bang Theory.
Deze serie is voor iedereen die houdt van een komische reeks met een wetenschappelijk tintje. Als je echter al enkele afleveringen van deze reeks gezien hebt en je vond ze maar niets, dan zal seizoen 8 ook niet voor jou weggelegd zijn.

Steun playstationclan.be