Banshee - seizoen 2

Banshee - seizoen 2

Na het turbulente eerste seizoen, zet je je alvast schrap voor deel twee van Banshee

 

Banshee: een rustig dorpje dat drie maand geleden de komst kende van een nieuwe sheriff, Lucas Hood. Sindsdien was het dorpje niet meer zo rustig... Na de hevige gebeurtenissen uit het eerste seizoen moet het dorpje nu verder, maar hoe?

Plot


Carrie (of moeten we Ana zeggen) is gearresteerd en wordt ondervraagd door een keiharde FBI-agent. Zij krijgt een veroordeling van 30 dagen gevangenis. Ondertussen moet Hood zijn best doen om één van de mysterieuze, opgegraven lichamen te laten verdwijnen. Bovendien moet hij ondertussen de fragiele vrede bewaren tussen de Kinaho-stam en de Amish. Rabbit lijkt ook nog in leven te zijn, en dit is niet naar de zin van zowel Carrie als Hood. Wanneer je denkt dat alles niet méér de verkeerde weg op kan gaan, duikt plots de zoon van de échte Lucas Hood op, en deze ziet het nichtje van Proctor wel zitten, met alle gevolgen van dien.


Zoals je kan afleiden zitten de tien afleveringen van het tweede seizoen boordevol spanning en intriges. Zet je schrap voor expliciete geweld- en seksscènes, waar seizoen één ook al niet vies van was. Het moet gezegd worden dat de ruwe kantjes wat verdwenen zijn: het in beeld gebrachte geweld is wat gematigder.

Kortom


Heb je genoten van seizoen één, dan zal deel twee je ook wel kunnen bekoren. Ben je fan van actie, seks en bruut geweld, dan is het de moeite om deze reeks te bekijken, al is aangeraden te beginnen met het eerste seizoen.

Steun playstationclan.be