For Honor Seizoen 2

For Honor Seizoen 2

Wij hebben het tweede seizoen van For Honor aan te tand gevoeld. Hier lees je onze ervaringen!Nieuwe Klassen


Seizoen 2 introduceert twee nieuwe klassen:
  • Shinobi: deze behendige sluipmoordenaar beweegt snel en lenig over het strijdveld. Het gepeupel vermorzelt hij zonder problemen, toch heeft die het wat moeilijk qua verdediging, gezien zijn zeer korte levensbalk.
  • Centurion: deze wandelende tank is toch uiterst wendbaar en is erop gericht zijn vijand uit balans te brengen. Eens dat gebeurd is, is het een koud kunstje hem om te leggen!

De nieuwe klassen zijn niet de gemakkelijkste te besturen. Zeker wanneer het een tijdje geleden is dat je de game hebt gespeeld. Toch zijn deze twee het waard om opnieuw de controller (of beter: de strijdbijl) weer op te nemen!Nieuwe Mappen


Naast twee nieuwe klassen krijgen we ook nog de bijhorende mappen. Zo is de 'Forge' een grote smederij van de ridders en is de 'Temple Garden' in een bloederig slagveld veranderd.... En Meer


Alsof dat nog niet genoeg was, worden er ook nog wat extra wijzigingen aangebracht in het uitrustingssysteem. Nu kan je handig zien welke statistieken, en met hoeveel procent, deze verschillen van je huidige uitrusting. De maximale 'gear'-score verhoogt ook van 108 naar 144. Daarbovenop worden er ook nog negen nieuwe gebieden aan de 'Faction War'-map toegevoegd.

Ben jij klaar om het strijdveld opnieuw te betreden?


For Honor

For Honor
Release
di 14 feb, 2017
Genre
Actie
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft

Steun playstationclan.be