Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / Tomb Raider

  Gepost op wo. 13 juni, 2018, 17:01


  Vijftien jaar na haar laatste passage op het witte doek is Lara Croft terug, en hoe! De Zweedse schone Alicia Vikander (Ex Machina, The Danish Girl) kruipt deze keer in de huid van het iconische personage en gaat in Tomb Raider op zoek naar antwoorden op de mysterieuze verdwijning van haar vader.

  Tomb Raider is een spectaculaire actiefilm die van het scherm spat in ultrascherpe 4K UHD - kwaliteit! Bereid je voor op een spetterend avontuur in de jungle en geniet vanaf 18 juli van Tomb Raider op 3D Blu-ray, Blu-ray , 4K UHD, DVD en Video on Demand!

  SYNOPSIS
  Lara Croft (Alicia Vikander), de eigenzinnige en vrijgevochten dochter van een vermiste avonturier, is erop gebrand de mysterieuze dood van haar vader op te lossen. Gewapend met haar scherpe geest, blinde vertrouwen en koppige aard moet de dappere Lara tot het uiterste gaan tijdens een levensgevaarlijke reis naar onbekende plekken, en wordt ze uiteindelijk een echte tomb raider. 
 • Algemeen / E3 2018

  Gepost op wo. 13 juni, 2018, 12:55
  Met deze E3, wat zijn de games waar jullie het meest naar uitkijken?
 • Films en Series / The Last Ship - seizoen 4

  Gepost op di. 15 mei, 2018, 08:56


  De Nathan James vaart opnieuw uit! In het vierde seizoen van The Last Ship, met Michael Bay als executive producer, steekt het schip de Middellandse Zee over en dat niet voor een plezierreisje!

  Het vierde seizoen van The Last Ship is vanaf 6 juni beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  Na de tragische gebeurtenissen van het vorige seizoen laat Tom Chandler (Eric Dane) zijn verantwoordelijkheden en heldenstatus achter zich. Hij zoekt, samen met zijn gezin, de troost en anonimiteit op van een vissersdorpje in Griekenland. Intussen ontdekt Commandant Slattery (Adam Baldwin) dat het virus nu wereldwijd landbouwgewassen bedreigt, wat de wereld dichtbij hongersnood brengt. Terwijl het schip de Middellandse Zee oversteekt om te zoeken naar een oplossing voor de voedselvoorziening, loopt Chandler in Griekenland zijn vijanden tegen het lijf. Zijn ┤hero´sche queeste┤ begint steeds meer op een herhaling van Homerus┤ Odyssee te lijken.
 • Role Playing Game / Re: Conan Exiles

  Gepost op ma. 14 mei, 2018, 12:47
  Ikzelf heb de disc en ga er ÚÚn dezer ook aan beginnen, toch vrees ik voor de animo voor deze game, toch op dit forum
 • Actie / Avontuur / Re: God of War

  Gepost op zo. 22 april, 2018, 17:42
  Zeer goede game! Ben aan het genieten van 4k met HDR.

  Speelt inderdaad wel anders dan de voorlopers. Het is niet de god of war van vroeger, andere besturing en wat minder bruut, vind ik toch, tot nu toe.
 • Films en Series / Game of Thrones - seizoen 1

  Gepost op vr. 20 april, 2018, 14:24
  Game of Thrones heeft geen introductie meer nodig. De serie is HBO's meest succesvolle reeks en is met maar liefst 38 beeldjes tot op vandaag de best bekroonde dramareeks uit de Emmy-geschiedenis.

  Dankzij deze prachtige uitgave is Game of Thrones deze zomer voor het eerst te zien in spetterende 4K Ultra HD! Herbeleef de kennismaking met iconische personages zoals Lord Eddard Stark, Robert Baratheon en Tyrion Lannister en geniet van de spannende afleveringen en vele bonusmaterialen in haarscherpe beeldkwaliteit.

  Het eerste seizoen van Game of Thrones is vanaf 6 juni beschikbaar op 4K UHD. Het perfecte geschenk voor Vaderdag!

  SYNOPSIS
  Ge´nspireerd op de sage van de succesvolle fantasieboeken Een Lied van IJs en Vuur van George R.R. Martin, speelt deze nieuwe HBO« dramaserie zich af in een fantasiewereld waar zomers jaren kunnen duren en winters zelfs een heel leven lang. Dwars door de intrigerende aarden van het zuiden, de wilde gronden van het oosten, het bevroren noorden en tot aan de oude Muur die het rijk beschermt tegen het mysterieuze obscure van hierboven, vechten de machtige families van het Zeven Koninkrijken om de Troon van Westeros te veroveren. Het is een verhaal van bedrog en verraad, van adelheid en eer, van overwinningen en triomf. In Game of Thrones is het winnen of sterven.