Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Events / Re: Monster Jager

  Gepost op di. 13 februari, 2018, 19:06
  Cv, geen probleem, donderdag zou ook moeten lukken
 • Role Playing Game / Re: Titan Quest

  Gepost op ma. 12 februari, 2018, 20:29
  In maart komt er wel een en ander uit, maar wetende dat jij interesse hebt, en ik dan bijna vakantie heb, wekt dan ook mijn interesse
 • Role Playing Game / Re: Monster Hunter World

  Gepost op ma. 12 februari, 2018, 14:56
  Ik maak nu altijd squad lobbies aan ook, mocht er nog iemand willen joinen ofzo, geef maar een teken, ik heb wat betere gear, en ben weer wat begonnen met de main quests...
 • Films en Series / DC's Legends of Tomorrow - seizoen 2

  Gepost op vr. 09 februari, 2018, 14:19


  Het spectaculaire DC's Legends of Tomorrow verzamelt een heleboel bekende en minder bekende superhelden uit de immense DC Comics catalogus! De crossover afleveringen met Arrow, Flash en Supergirl behoren tot de favorieten van de fans en ook de verhaallijnen zijn in lijn met de DC - actualiteit, zoals de gebeurtenissen uit Justice League.

  Het tweede seizoen van DC's Legends of Tomorrow, en de boxset, zijn vanaf 14 maart beschikbaar op Blu-ray en DVD. Ook de boxset met zowel het eerste als het tweede seizoen is vanaf dan verkrijgbaar!

  SYNOPSIS
  De Helden komen samen voor een nieuwe missie en hebben twee nieuwe rekruten: historicus Nate Heywood (oftewel Steel) en Amaya Jiye, beter bekend als Vixen, lid van de Justice Society of America. Tegenover hen staan Malcolm Merlyn, Damien Darhk, Captain Cold en Reverse Flash. Het is aan de Helden om, reizend door de geschiedenis, de Tijd te beschermen. Alleen zo kunnen ze de macht van de Heilige Lans breken– een dreiging die de mensheid nooit eerder gezien heeft.
 • XBOX ONE / Re: Pubg

  Gepost op do. 08 februari, 2018, 13:15
  Is dat een afkorting?
 • Films en Series / Justice League

  Gepost op wo. 07 februari, 2018, 20:11


  Een dream team van superhelden, dat is de Justice League! Na de gebeurtenissen uit Batman vs Superman: Dawn of Justice besluit Batman een groep gelijkgezinden met superkrachten te verenigen, om zo de wereld te beschermen tegen een nieuwe dreiging. Het resultaat is een spectaculair superheldenepos dat van het scherm spat!

  Justice League, het vijfde deel in het DC Extended Universe, is dé blockbuster van 2017 en bevat een regelrechte sterrencast: Ben Affleck, Gal Gadot, Amy Adams, Henry Cavill, Jason Momoa, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons, ...

  De film is vanaf 21 maart beschikbaar op 4K Ultra HD, 3D Blu-ray, Blu-ray, DVD en Video on Demand. Alle uitgaven zitten boordevol bonusmateriaal, goed voor uren superheldenplezier!

  SYNOPSIS
  Nu zijn vertrouwen in de mensheid is hersteld en Superman hem met zijn onbaatzuchtige daad heeft geďnspireerd, roept Bruce Wayne de hulp in van zijn nieuwe bondgenoot, Diana Prince, om te vechten tegen een nog groter kwaad. In een race tegen de klok stellen Batman en Wonder Woman een team samen van metahumans die de strijd met deze nieuwe dreiging willen aangaan. Maar is deze weergaloze groep superhelden – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash – nog op tijd om de aarde te beschermen tegen een catastrofale aanval?
 • Vechten / UFC 3

  Gepost op wo. 07 februari, 2018, 13:47


  Fans van deze reeks?
 • Role Playing Game / Smoke and Sacrifice

  Gepost op wo. 07 februari, 2018, 13:46


  Solar Sail Games, een onafhankelijke ontwikkelaar, heeft vandaag Smoke and Fire aangekondigd. Spelers zullen de rol aannemen van Sachi, een jonge moeder met een queeste om het lot van haar pasgeboren kind te onthullen. Daarvoor daalt ze af in een fantasierijke wereld vol gigantische monsters en plantgroei.

  Smoke and Fire verschijnt ergens in de loop van 2018.
 • Films en Series / Geostorm

  Gepost op wo. 07 februari, 2018, 13:37


  Moeder Aarde krijgt het hard te verduren in Geostorm. Nadat een satellietnetwerk, bedoeld om de planeet te beschermen, zich tegen het systeem keert dreigt een wereldwijde geostorm alles en iedereen te verwoesten.

  Gerard Butler haalt alles uit de kast en ook Andy Garcia, Ed Harris en Abbie Cornish zijn van de partij in deze spectaculaire actiefilm van regisseur Dean Devlin (Independence Day, The Patriot, Godzilla)!

  Geostorm is vanaf 7 maart beschikbaar op 3D Blu-ray, Blu-ray , DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  Toen onze planeet werd bedreigd door de ene na de andere natuurramp, bedachten de wereldleiders een complex satellietnetwerk om het klimaat onder controle te houden. Het werd ontworpen om de Aarde te beschermen, maar nu begint het systeem juist aan te vallen. In een race tegen de klok moet het ware gevaar worden achterhaald, voordat een wereldwijde geostorm alles en iedereen uit de weg ruimt.
 • Hardware / Re: 4K: monitor of tv

  Gepost op do. 01 februari, 2018, 16:12
  Een gewoon scherm heeft doorgaans een hogere prijs dan een tv met dezelfde grootte. Een scherm heeft wel een hogere hertz, waardoor de kwaliteit wel beter is.

  HDR is ook zeker een aanrader.

  Persoonlijk zou ik voor een tv gaan, kan je nog op netflixen ook
 • Role Playing Game / Re: Monster Hunter World

  Gepost op di. 30 januari, 2018, 11:07
  Citaat van: qrobinez op di. 30 januari, 2018, 10:50

  thanks :)

  ik had het gisteravond net gelezen in een aantal guides die dit uitleggen. Weet je dan misschien ook hoe je een wapen scherper krijgt (van geel naar groen)? Of is dat een kwestie van upgraden?

  Ik ben gisteren begonnen met een tweede karakter die ik alleen gebruik voor de coop sessies met Ara, zodat we op hetzelfde level de game in coop doorlopen, nu heb ik gekozen voor de longsword build. Die heeft een hoge damage, dat merk je direct al in de eerste quest, dat ging 10 keer zo snel dan die sword / shield build. Wel is het een compleet andere vechtstijl (andere knoppen, andere aanpak, meer ranged vechten) wat de ervaring weer behoorlijk anders maakt dan die met de sword shield build. Ik heb nu meerdere loadouts gemaakt voor dat karakter, maar wat ik me afvroeg, misschien weten jullie dat?

  kun je een andere loadout kiezen tijdens de quest bijvoorbeeld als je aan het vechten bent en eerst de armor van een beest af wil slaan met je hamer en dan vervolgens met een vlijmscherp zwaard het monster uiteindelijk af te maken?


  Gisteren ook aan Bjorn gevraagd online. Blijkbaar kan je veranderen in het kamp, maar niet onderweg.

  Of toch niet dat al geweten is.